Porsche 911

997 GT3 CUP - LEVERINGSKLAR - OVERHALT MOTOR/GIR

Totalpris 895 000 kr
Modellår
2008
Kilometer
100 km

Beskrivelse

Meget bra 2008-modell Porsche 911 997 GT3 CUP - klasset for GT3-klassen i Racing NM. Står klar for umiddelbar levering her. Tidligere svensk vognlisens, nå norsk.

Meget konkurransedyktig bil.

Med overhalt motor og girkasse fra AutoTech Sport på Rudskogen nå vinter/vår 2024. Race Ready.

Tre sett felger og dekk, og en del reservedeler.

Ring Jan-Erik på 90 19 92 92 for komplett info.


Vår kompetanse er din trygghet - tillit, ærlighet og grundighet helt siden 1995. Vi ber vennlig om at du leser hele annonsen.  

- Visning av bil kun etter avtale – send melding via Finn.no (vi har ikke alle bilene hos oss til enhver tid)
- Vi ordner kontrakt, eierskifte, lånedokumenter og forsikring digitalt med e-signering.
- Ønsker du innbytte? Vennligst inkluder registreringsnummer, kilometerstand og servicehistorikk.

Finansiering:
• Nedbet. over 10 år:   7 158,- pr. mnd.
• Nedbet. over   7 år:   9 177,- pr. mnd.
• Nedbet. over   5 år:   11 918,- pr. mnd.
• Nedbet. over   3 år:   18 380,- pr. mnd.


Priser med 35% egenkapital og basert på våre finansieringspartneres rente. Dette er kun priseksempler, kontakt oss for et skreddersydd tilbud. Vi ordner finansiering på dagen med e-signering!Kontakt oss 

Karl-Christian L. Bengtson
Tlf. 47 76 00 23
E-Post: Karl-Christian@bengtson.no

Jan-Erik Bengtson
Tlf. 90 19 92 92
E-Post: Jan-Erik@bengtson.no

Lærling - Oliver Madsen
(hjelper deg gjerne, men litt fersk)
Tel: 94 88 69 77
E-post: bengtson.oliver@outlook.com

Bengtson Automarin

Vi hjelper deg med å finne din drømmebil. Helt siden 1995 har vi levert flere tusen biler til de fleste steder i Norge, med hovedvekt på de tyske premiumbilene. Gjennom årene har vi opparbeidet oss spesialkompetanse om Porsche og solgt 350 stk de siste årene. Med lang og god erfaring innen kjøp, salg og import av bil kan du gjøre et sikkert og forutsigbart bilkjøp fra oss i Bengtson Automarin. Vår kompetanse er din trygghet - tillit, ærlighet og grundighet helt siden 1995. Les mer om oss og vår historie på vår hjemmeside: www.bengtson.no

Registrering med AUTOREG
Vi er godkjent som autoreg forhandler av Statens vegvesen, dette gjør at vi kan omregistrere og levere biler umiddelbart i butikken. Dette gjelder også kveld og helg.

Finansiering
Vi tilbyr svært gunstig og konkurransedyktig finansiering med inntil 100% finansiering (ingen egenkapital) og opptil 10 års nedbetalingstid fra blant annet DNB, Santander Consumer Bank, SpareBank 1 og AS Financiering. Som agent for DNB og Santander Consumer Bank kan vi formidle lån på vegne av banken, for deg vil det si at vi ordner alt med e-signering av lånepapirer og søknad hos oss, og får svar på dagen. Ta kontakt med oss for et uforpliktende og skreddersydd finansieringstilbud.

Forsikring
Vi har svært gode priser på forsikring fra Fremtind, If og Gjensidige til alle våre biler, ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud. Vi ordner alt hos oss og kan gi deg en måned gratis forsikring gjennom If fri start.

Innbytte
Vi kan i de aller fleste tilfeller ta din bil i innbytte når du kjøper bil hos oss. Da slipper du strevet med å selge bilen på egenhånd eller å ha to biler samtidig. Send oss en melding på Finn.no eller en e-post med registreringsnummer, kilometerstand, litt informasjon om bilen, tilstand på dekk og servicehistorikk. Da kan vi gi deg best pris. Vi kan også selge bilen for deg - da får du avtalt sum på konto med en gang bilen er solgt.

Garanti
Vi tilbyr forskjellige garantier på våre biler, ta kontakt for nærmere informasjon angående bilen du ser på. Stort sett er det resterende nybilgaranti, men vi tilbyr også utvidet garanti fra Autoconcept som dekker plutselige og uforutsette skader på de elektriske og mekaniske komponentene. Annonsert garanti medfølger mot et pristillegg. Les mer på deres hjemmeside www.autoconcept.no om de ulike garantiene de tilbyr.

Levering, henting og transport
Vi kan levere alle våre biler over hele Norge, ta kontakt med oss for et pristilbud. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Gardermoen. Nærmeste togstasjon er Nyland Stasjon (Oslo), men vi kan også hente i Lillestrøm eller på Oslo S.

Ekstrautstyr
Gjennom våre samarbeidspartnere monterer vi DAB+, tilhengerfeste, takboks, takstativ og motor-kupevarmer/webasto. I tillegg til dekk, felg, foliering, solfilm og lakkforsegling. Spør om tilbud - vi ordner det meste.

Bengtson Automarin tar forbehold om feil og mangler i alle våre annonser, spesielt under utstyr og service. Om du er på utkikk etter noe spesifikt utstyr, eller om bilens servicehistorikk - spør oss! Det er omfattende å skrive fra en utstyrsliste og feilskriving skjer - så vi ber deg om å dobbeltsjekke med oss. Da kan vi gå gjennom utstyrslisten sammen og skrive det i kontrakten. Det samme gjelder servicehistorikk, der det kan være vanskelig å få ut bilag og dokumentere alt. Komplett utstyrsliste fra fabrikk kan alltid sendes over e-post. Du som kunde har også en undersøkelsesplikt ved kontraktssignering og henting av bil for å forsikre deg om at relevant og viktig utstyr for deg medfølger, og at bilen har fulgt service som skrevet.


Våre bilder eller annonsetekst skal ikke gjengis uten samtykke.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
AA12345

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Stålfjæra 7, 0975 Oslo

Nyttige lenker

Sjekk tid for neste EU-kontroll

Sjekk heftelser på AA12345

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 349814738
Sist endret 21. jun. 2024 13:47
Referanse 2678

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.