Utløpt

Citroen CX

Prestige Kongebil

Totalpris 40 000 kr
Modellår
1977
Kilometer
100 000 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at du som kjøper i utgangspunktet har 2 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

Bil med spesiell historie selges for kr 40000. Bilen er eid av Norsk Citroen og brukt som bil for daværende Kronprins Harald og Kronprinsesse Sonja. Det hører med til historen at France som republik ikke likte at denne kom til monarkiets disposisjon.

Tiden strekker ikke til og jeg har 10 biler, så denne må desverre selges.

Trolig lav KM. Med bilen følger 2 ubrukte skjermer, 2 ubrukte lyskastere, kongehatt fått av Dagens Næringsliv.

Bilen starter alltid på første forsøk og bilen får reisning raskt. Nye hydraulikkrør. Nytt batteri. Bilen står i Lilleteigen 34 i Ski hos mine svørt tålmodige foreldre, og da spesielt min far som må skrape rute vinterstid.

Litt historie:
Bilen er unik med tanke på at vår nåværende konge har benyttet bilen, og hatt regnr C-570. Det er ikke mange Prestige i Norge, og det er svært få fra 1977. Dette er utgaven med høyt tak, og er forlenget 25 cm. Bilen har gått i Fredrikstad og forrige eier lot bilen stå i en potetkjeller. Det er rust på bilen, men den er hel. Bilen selges til entusiast som vet hva dette er for en bil.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Farge
Grønn
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
0 Hk
Sylindervolum
2,3 l
Antall seter
5
Karosseri
Sedan
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
BL63970

1412 Sofiemyr

Annonseinformasjon

FINN-kode 34518787

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.