DIN LOKALE FORHANDLER

Volvo 245

NY SUPERPRIS. US utgave i fantastisk tilstand. Ny EU.

Totalpris 99 000 kr
Modellår
1978
Kilometer
350 000 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

 NY SUPERPRIS. Enestående mulighet for å sikre deg en av de fineste 1978 245 stasjonsvogner i landet. Siste eier som vi kjøpte bilen av har hatt bilen i 22 år. Nettopp EU godkjent og leveres med riktige støtfangere. Vi har nettopp sporet opp riktige støtfangere, så da er alt perfekt. Bilen er importert fra USA før dette. Klenodiet har vært gjennom en omfattende og proff. restaurering av en ansatt hos Iseberg. Omlakkeringen er 100 prosent nydelig utført med alt demontert i forkant. Kostpris for lakkeringen var ca. 70000,- Som bildene viser fremstår bilen som ny utvendig. Ikke hverst innvendig heller. Rust er ingen issue her bildene under viser dette og eksosanlegget samt bensintanken er nye. Bilen er tight og fin å kjøre. Det sitter en innbyttemotor her som har gått vesentlig mindre enn karosseriet. Nydelig jevn gange og oppfører seg som den skal. Girkassen har overdrive og er meget presis. At bilen er 46 år gammel tenker man ikke på under cruising. Man tenker heller at det ikke har skjedd mye på alle disse årene. En ren veteran nytelse rett og slett. Det følger med en tykk mappe som viser alt som har blitt gjort med bilen. Ikke hverdagskost og sier mye om omsorgen denne bilen har fått. 
For en hyggelig bilprat og detaljer om alt som er gjort med bilen de siste årene må du ringe 920 51 515 når som helst mellom 09.00 og 24.00. 

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Beige
Fargebeskrivelse
122
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
0 Hk
Sylindervolum
2,3 l
Antall seter
5
Karosseri
Stasjonsvogn
Antall eiere
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
DC90033

Utstyr

  • Farget glass
  • Hengerfeste, fast krok
  • Lasteholdere/skistativ
  • Lettmetallfelger
  • Oppvarmede seter
  • Servostyring
  • Sommerhjul
  • Stereoanlegg
  • Stålbjelker

Selgers kjennskap til bilen

Kjente feil, mangler eller synlige skader?

Nei

Er det gjort større reparasjoner?

Ja. Super restaurering

Er eller har motoren vært trimmet?

Nei

Har bilen heftelser/gjeld?

Nei

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

IVAR KNUTSONS VEI 19, 1161 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 342797052
Sist endret 5. mai 2024 13:15

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.