SOLGT

Mitsubishi i-Miev

Rep objekt

Totalpris 16 845 kr
Modellår
2011
Kilometer
152 575 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Elektrisitet

Beskrivelse

Rep.objekt, ikke kjørbar.

** Visninger kun etter avtale **


For å avtale en prøvekjøring, ber vi deg om å ta kontakt med oss direkte. Vi er tilgjengelige for prøvekjøringer fra mandag til søndag, men det er viktig å avtale tidspunktet på forhånd.

Vennligst gi oss beskjed om når det passer best for deg å komme innom, så vil vi gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din. Du kan kontakte oss via telefon, sms eller e-post for å avtale en prøvekjøring. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å oppleve.

Mobil (samtale eller SMS): 45803907


REGISTRERING

Når du kjøper bil av oss, vil vi be deg om å ta med BankID. Vi er godkjent av Statens vegvesen til å oppbevare skiltene, og salgsmeldingen vil bli sendt elektronisk og godkjent med BankID.
 

TRANSPORT

Vi tilbyr frakt over hele landet. Ta kontakt for et tilbud.


INNBYTTE

Ønsker du å bytte inn din gamle bil? Vi kjøper gjerne din bil (vi tar alle slags biler i innbyte bilen kan være med defekt og mangler).

Vi trenger for innbytte tilbud bilens registreringsnummer, kjørelengde, teknisk stand og eventuelle skader.

Bilpleie og Lakkbehandling

Selv i det tøffe, varierte norske klimaet, vil denne bilen forbli i enestående tilstand takket være den avanserte keramiske lakkforseglingen. Uansett om det er snø, regn eller sol, vil bilens glans og finish bli beskyttet, og den vil alltid se ut som ny. Med den ekstra tryggheten av keramiske lakkbehandling, kan du glede deg over kjøreturen uten bekymringer og være stolt av å eie en bil som skiller seg ut på veien. Ta kontakt med oss i dag for tilbud for keramisk lakkforsegling til denne bil!

 

VEHICLE EXPORT:

We can assist you in purchasing our vehicles for sale and exporting them. All our cars come with a vognkort (vehicle registration document). Please feel free to contact us for more information.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 845 kr (avgifter)
Pris eks omreg
15 000 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
15.09.2011
Farge
Rød
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
48 Hk
Vekt
1 110 kg
Antall seter
4
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
EL14546
Chassis nr. (VIN)
JMBLDHA3WCU000516

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Skageveien 21, 5258 Blomsterdalen

Annonseinformasjon

FINN-kode 342179315
Sist endret 19. mar. 2024 17:04
Referanse 2263

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.