SOLGT

Jeep Grand Cherokee

4.0l CID 4WD Limited Quadra-Drive/Track ll 3.5Ton++

Totalpris 82 990 kr
Modellår
2000
Kilometer
211 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Denne bilen selges med Bruktbilgaranti 50/50 (6 mnd / 3 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Garanti

Denne bilen selges med Bruktbilgaranti 50/50 (6 mnd / 3 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Beskrivelse

TOPP UTSTYRT Uovertruffen komfort med Jeep Grand Cherokee Limited (WJ) andre generasjon. Med sin robuste 4.0L I6-motor på 242 CID, er denne bilen en kraftpakke bygget for å levere dynamisk ytelse og pålitelig trekkraft i alle situasjoner. Dette er den første ordentlige oppgraderingen motoren har fått på denne tiden. NÅ TIL SALGS - PERFEKT SOM TREKKBIL

Eu Godkjent frem til 02 2025!

2 TIDLIGERE EIERE ER JEEP ENTUSIASTER! som virkelig tok vare på denne bilen. Dette gjenspeiles i bilens fine tilstand av interiør og lakken. Med tanke på alderen er bilen nærmest strøken! Denne bilen har vi brukt som firmabil/ Reserve bil i 10 måneder, og vi har vært meget fornøyde med denne bilen. Bilen har fulgt servicehistorikk, og mer enn det!
orrige eier er mekaniker til JEEP-forhandlerverksted, for å si det mildt. Denne personen kunne bilen inn og ut.

Kjørt kun ca 2000 - 3000 siden sist EU! - Vi har passet på å kjøre bilen jevnlig!


Jeep Grand Cherokee: Kontroll og Komfort - MED MOTOR 4.0 I6 ROBUST MED MINST PROBLEMER ENN ANDRE JEEP! - Howden Motor -  Daimler-Benz group -  Toyota Land Cruiser  OHV VM motor Famillie - Chrystler - Helt rå kombo  (se bilder) 

Cherokee (XJ) forblir et populært kjøretøy blant off-road entusiaster, og dens design er anerkjent som en av de største gjennom tidene. Popular Mechanics har listet XJ som en av "de 25 største firkantede bilene gjennom alle tider". Den robuste og pålitelige 4.0-liters AMC 242-motoren, med en forskyvning på 3964 cc (242 CID), en inline-6 OHV (Overhead Valve) og bensindrift, var hjertet av mange XJ-modeller. Denne motoren var kjent for sin holdbarhet og enkel vedlikehold, og har bidratt til at XJ-en har oppnådd kultstatus blant bilentusiaster og eventyrere.

Jeep Cherokee XJ Limited fra 1999 til 2001, utstyrt med den AMC 242 I6-motoren på 4.0 liter, er et godt eksempel på hvordan pålitelig teknologi kan forbedres over tid for å øke effektiviteten og redusere drivstofforbruket.

Jeep Grand Cherokee Limited (XJ): Jeep Grand Cherokee Limited 2000, andre generasjon, er ikke bare en SUV – det er en kraftpakke designet for eventyr. Med sin robuste

4.0-liters motor er en bensindrevet kraftpakke med en gnisttenning og 4-takts konstruksjon som sikrer en jevn og kraftig ytelse. Med sin flerpunkts brennstoffinjeksjon leverer den presis drivstoffmengde direkte til hver sylinder, noe som bidrar til optimal forbrenningseffektivitet og forbedret drivstofføkonomi.

Motorens OHV-design er en tidstestet tilnærming som forenkler vedlikehold samtidig som det opprettholdes solid ytelse og driftssikkerhet. Å være naturlig aspirert, er motoren fri for komplikasjonene som følger med turbo- eller superladere, og leverer en jevn kraftkurve og umiddelbar gassrespons som er ideell for både bykjøring og utfordrende terreng.


Quadra-Drive System – Fremkommelighet som Definerer Klassen: Quadra-Drive, et avansert firehjulsdriftsystem, er kjernen i denne Grand Cherokee. Dette systemet gir overlegen trekkraft under alle forhold, enten du navigerer gjennom glatte bygater eller utforsker utfordrende terreng. Med Quadra-Drive, er hvert hjul utstyrt til å håndtere selv de mest krevende situasjonene, noe som sikrer en jevn og trygg kjøreopplevelse.

Quadra-Trac II – Intelligens og Tilpasningsevne: Quadra-Trac II tar firehjulsdrift til et nytt nivå med sin evne til å intuitivt fordele kraften til hjulene som trenger det mest. Dette systemet overvåker kontinuerlig grep og veiforhold, og tilpasser seg dynamisk for å gi optimal ytelse og sikkerhet. Enten du kjører i regn, snø, eller på tørr asfalt, tilpasser Quadra-Trac II seg sømløst for å gi deg en stabil og kontrollert kjøreopplevelse.Begge systemene forbedrer kjøretøyets evne til å håndtere vanskelige og skiftende kjøreforhold, noe som er spesielt verdifullt i Norge med sine vinterlige forhold og varierende terreng.

Komfort og Luksus:

Elektriske Seter: Fullt justerbare for fører og passasjer, gir optimal komfort og støtte på selv de lengste reiser.
Skinnseter: Premium skinn som omslutter passasjerene i luksus og stil, perfekt for den som setter pris på kvalitet og komfort.
Rikelig med Plass: Romslig interiør med store bakdører og god benplass, slik at alle passasjerer reiser behagelig.
Avanserte Funksjoner:

Mercedes-Benz/ Porche Samarbeid: Utnytter tysk ingeniørkunst for en forbedret kjøreopplevelse og pålitelighet.
UniFrame Konstruksjon: Forsterket chassis for å redusere støy, vibrasjon og hardhet (NVH), og sikrer en rolig og behagelig kjøretur.
Vari-Lok Differensialer: Progressiv låsing av differensialene gir bedre veigrep under utfordrende forhold.
Elektronisk Informasjonssenter: Plassert over vindskjermen for enkel avlesning av viktig kjøretøyinformasjon.
Sikkerhet og Pålitelighet:

Sikkerhetsramme: Over 70% av underkroppen er laget av høyfast stål, noe som gir overlegen beskyttelse.
Anti-Lock Bremser: Sikrer at du beholder kontrollen selv under nødbremsing.
Ytterligere Detaljer:

Førerplass: Ergonomisk utformet med justerbare pedaler, og gir deg som fører full kontroll og komfort.
Audio System: Infinity lydsystem med 10-CD skifter for en rik lydopplevelse.


LIMITED topp modell


- BILEN ER TOPP UTSYRT JEEP 2000! OG MER UTSTYR ENN DE FLESTE 10 ÅR NYERE BILER I DAG!
 Quadra-Trac II™ NV247 On-Demand Firehjulsdriftssystem

Quadra-Drive Firehjulsdriftsystem: Jeep's mest avanserte 4WD-system for tiden, som brukte Vari-Lok™ progressive aksler for optimal trekkraft.

Infrarød Dobbelsone Klimakontroll: Tillot individuell temperaturkontroll for fører og passasjer, forbedrer komforten for alle i kjøretøyet.

Programmerbar Overhead Konsoll med HomeLink®: Gav føreren muligheten til å programmere personlige preferanser og kontrollere hjemmeautomatiseringssystemer fra bilen.

Infinity Gold® Lydsystem med 180-watt Forsterker: Premium lydsystem med CD og kassettspillere, for en rik og klar lytteopplevelse.

Ten-veis Strømseter med Minne: Høy komfort med elektronisk justerbare seter som husker førerens innstillinger.

Skinntrukket Interiør: Luksuriøse skinnseter som tilbød komfort og en følelse av luksus.

Distributørløst Tennsystem med Coil-on-Plug Ignition: Moderne tennsystem som forbedret motor effektivitet og utslippsytelse.

Jeep Memory System: Tillot lagring av førerpreferanser for seter, speil og radiostasjoner.

Sikkerhetssystem med Sentry Key® Motor Immobilisator: Et avansert sikkerhetssystem som forhindret uautorisert motorstart, øker kjøretøyets sikkerhet mot tyveri.

- Airbag foran
- Airbag foran side
- CD-spiller
- Cruisekontroll
- El.vinduer
- Elektrisk sete 
- Fjernstyrt sentrallås
- Hengerfeste KAN TREKKES 3500 KG!
- Dual Klimaanlegg
- Midtarmlene
- Oppvarmede seter
- Radio FM /DAB
- Regulerbart ratt
- Sentrallås
- Servostyring
- Sete multifunktion
- Seter nedfellbare bak
- Skinnratt
- Premium Skinnseter
- Sommerdekk
- Tåkelys
- Vinterdekk - Offroad dekk
- Skinninnpakket Ratt med Radiokontroller


LEVERES MED NY SERVICE!


MOTOREN BRUKT FREM TIL 2008!

SAMME GIRKASSE FREM TIL 2009!

HER FÅR DU EN MODERNE BIL!


KAROSSERI/FJÆRING/CHASSIS

Karosseridesign: UniFrame-konstruksjon
Forhjulsfjæring: Solid akse med fire lokasjoneringsarmer, spiralfjærer, stabilisatorstang, styringsdempere og
lastavhengige støtdempere; også tilgjengelig på 2WD-modeller
Bakhjulsfjæring: Solid akse med spiralfjærer, tverrgående stabilisatorstang, lavtrykks gassladede støtdempere
Vari-Lok® bakdifferensial

Karosseridesign: UniFrame-konstruksjon

Jeep Grand Cherokee har en UniFrame-konstruksjon, som er et uvanlig konstruksjonsskjema. Den inkorporerer styrken og holdbarheten til en kropp-på-ramme-konstruksjon i en enhetlig konstruksjon. Dette designet forbedrer kjøreturen og styrker nettverket av stålbjelker, skinner og søyler som omgir og beskytter passasjerene.

Forhjulsfjæring og Bakhjulsfjæring

De spesifikke detaljene om for- og bakfjæringen til Jeep Grand Cherokee WJ er ikke eksplisitt detaljert i Wikipedia-artikkelen. Det er imidlertid kjent at Grand Cherokee er anerkjent for sin off-road kapasitet og ville typisk ha robuste fjæringssystemer egnet for varierte terreng.

Vari-Lok® bakdifferensial

Jeep Grand Cherokee WJ benyttet New Venture Gear NV247 overføringskasse som en del av sitt Quadra-Drive-system. Dette systemet inkluderte Jeeps Vari-Lok-differensialer, som bruker en gerotor for å overføre dreiemoment mellom hjulene på hver side av akselen.

Intelligent Selective 4WD system (Quadra-Drive og Quadra-Trac II)

Quadra-Drive: En bemerkelsesverdig funksjon i Jeep Grand Cherokee WJ var det automatiske firehjulstrekkalternativet kalt Quadra-Drive. Det benyttet NV247 overføringskassen, som bruker en gerotor og en clutchpakke koblet til en hydraulisk pumpe for å overføre dreiemoment mellom for- og bakaksler. Overføringskassen inneholder tre moduser: 4-All Time, Neutral og 4-Lo.

Quadra-Trac II: Dette systemet var inkludert i Quadra-Trac II-pakken og hadde NV247 overføringskassen med standard åpne for- og bakdifferensialer.

Auto (Automatisk 4WD) og Lock (Låst 4WD) Moduser

I Auto-modus overvåker systemet kontinuerlig veiforholdene og tilpasser seg automatisk. I Lock-modus gir det en fast 50/50 kraftfordeling mellom for- og bakhjulene for maksimal trekkraft i ekstreme forhold.

Jeep Grand Cherokee WJs avanserte 4WD-systemer, inkludert Quadra-Drive og Quadra-Trac II, var designet for å tilby optimal trekkraft, kontroll og sikkerhet under ulike kjøreforhold. Disse systemene fungerer sømløst med kjøretøyets sikkerhetssystemer for å sikre en sikker og pålitelig kjøreopplevelse.

For mer detaljert og spesifikk informasjon, SE BILDER! ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling (EBD), Engine Drag Torque Control (EDC), Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD), og ESP (Electronic Stability Program)/ESC (Electronic Stability Control)FULL Airbag system Inkluderer fører- og passasjerfrontairbags, sideairbags og sidekollisjonsgardiner ikke minst Quadadrive og Quadra tack ll +++.disse smarte avanserte utstyr overvåker kontinuerlig veiforholdene, og teknologien passer på deg uten at du tenker på det. Dette bidrar til bedre grep og økt stabilitet, spesielt på glatte eller utfordrende veier. Det viktigste er at med alt utstyret denne bilen har, vil den gi deg utrolig kontroll og sikkerhet på ulike veityper her i Norge. Uansett om du kjører på glatte veier eller i høy hastighet, vet du at denne bilen hjelper deg med å opprettholde grep og stabilitet, slik at du kan føle deg trygg og ha full kontroll over kjøretøyet.

+
Servotronic som ekstra utstyr! Det er en veldig merkbar forskjell! Servotronic er ikke en vanlig servostyring. Selvotronic er en elektrisk styreservo-assistent som justerer styreresponsen basert på kjørehastighet. Den gir økt assistanse ved lave hastigheter for enklere manøvrering og reduserer assistansen ved høyere hastigheter for bedre stabilitet og presisjon. Dette gir en mer avslappet og komfortabel kjøreopplevelse.


SE UTSTYRSLISTE FOR MER+++NB: Vi opplever for øyeblikket stor pågang på telefonen. Haster det og du får ikke svar etter ringing og sms? Prøv da gjerne igjen på  +4740041397  
 
Hvis du ønsker noe du ikke liker eller oppgraderinger på bilen, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg til du er helt fornøyd!HVEM ER VI?
 AutobyXpress AS skiller seg ut med en unik database og omfattende kunnskap om bilenes tekniske aspekter, ikke bare salg. Vi legger mye tid i å velge våre biler med et mål om at bilen skal ha RIKTIG utstyrskombinasjon. Karosseriets byggekvalitet sikrer at den er både sikker og trygg, lettvektig og har aerodynamiske forbedringer. Riktig motorteknologi kombinert med riktig girkasseteknologi er et av de viktigste aspektene for å ha en bil som gir mye for pengene. Vårt fokus er på motor, girkasse og utstyr, og hvordan disse elementene samarbeider for å sikre lengre levetid ('life expectancy' på engelsk) og økonomisk drift med lavt drivstofforbruk. Vi kjøper ikke biler på auksjoner og velger kun biler som møter våre strenge kvalitetskriterier. Vi er forpliktet til drivstoffeffektivitet og at bilene vi har på lager skal være 'mye for pengene'. Vår tilnærming sikrer verdibevaring og informerte kjøpsbeslutninger, tydelig i våre detaljerte annonser. Oppdag forskjellen med AutobyXpress AS, hvor dybdekunnskap veileder hvert valg. Hos AutobyXpress AS er du trygg på hva slags bil du får. Vi er bilselgere som alle andre forhandlere, men vi er også bileksperter.


CRAZY BYTTEDAGER! Tilbudet varer til 28. februar 2024 kl. 20:00. VÆR RASK! FÅ HELE 16 000 NOK i AVSLAG ved innbytte, uansett bilens verdi. For eksempel, en bil verdt 5 000 kr gir 12 000 kr avslag; en bil verdt 16 000 kr gir 24 000 kr avslag. Har du ingen innbyttebil? Da tilbyr vi 1 års Autoconcept XTRA-garanti istedenfor eller 7000,-kr i avslag!

Kampanjens vilkår gjelder ikke for biler som er markert med "Outlet", biler med pris under 49990 kr, formidlingsbiler, og kan ikke kombineres med andre kampanjer og rabatter. Du kan kombinere denne kampanjen med: som inkluderer mange biler med 6–12 måneders XtraGaranti Base+ og 6–12 måneders XtraGaranti Bronse+ (200 000km). Uansett, snakk med oss om hva som er viktigst for deg, så finner vi en god løsning!


NB! 
Vær oppmerksom på at e-poster fra AutoByXpress (via Finn eller direkte) kan havne i spamfilteret. Vi svarer alltid innen 12 timer. Hvis du ikke har mottatt svar, sjekk spamfilteret, send SMS, eller ring en av våre hyggelige medarbeidere:
Salgsavdeling Xpress-nummer SMS og Telefon:  +4740041397/+4740041390 /Haster det og ingen svarer? ring +4740041397 Telefontid/SMS - 24/7 på Xpress-nummer. Om en av våre medarbeidere er opptatt, vennligst send en melding, så vil vi ringe deg tilbake eller svare deg på SMS så fort som mulig.  
Vårt sentralbord  +4735901404 (Telefontid mandag-søndag 11:00-22:00)
E-post
post@autobyXpress.no & salg@autobyXpress.no

Ettersalgstøtte 
Vi vil gjerne hjelpe deg! For etter-salgsspørsmål,
kontakt kundeservice@autobyxpress.no eller ring ++4740041379 (14:00-18:00)
E-post post@autobyxpress.no
Eller fyll ut skjema direkte i våre nettside for raskere behandling og oversiktlig behandling: https://www.autobyxpress.no/contact-1


LOKALISERING
Bedrifstvegen 104, 3735 Skien.
AutobyXpress ligger 8 minutters kjøring fra Skien sentralstasjon og 9 minutters kjøring fra Porsgrunn sentralstasjon. Vi er behjelpelige med å hente deg fra Porsgrunn og Skien sentralstasjon, eller kjøre deg hjem hvis du skal selge bilen hos oss og bor i nærheten.
 

INNBYTTE/FORMIDLINGSSALG
Vi tar gjerne din bil i innbytte! ta kontakt for en vurdering.
Vi kan også være behjelpelig med å selge bilen din for deg, Vi ser hva de andre ser i en bil ofte

Med forbehold om at annonsen kan være ufullstendig eller inneholde feil.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 845 kr (avgifter)
Pris eks omreg
81 145 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
05.07.1999
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Sølv
Fargebeskrivelse
Silver Sold Metallic
Interiørfarge
Limited Comfort Premium interiør
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
184 Hk
Sylindervolum
4 l
Vekt
1 720 kg
CO2-utslipp
170 g/km
Antall seter
5
Karosseri
SUV/Offroad
Antall dører
5
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Chassis nr. (VIN)
1J4GZB8S8WY119621
Maksimal tilhengervekt
3 500 kg

Utstyr

 • 8 kollisjonsputer (front, side og gardin)
 • ABS-bremser
 • ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling (EBD)
 • ADAPTIVE MODE®
 • ALL MODE 4x4®
 • AM/FM stereo radio med CD og kassettspillere, åtte høyttalere Infinity Gold® Lydsystem, 180-watt forsterker og minnefunksjon
 • AMC XJ Limited 1999 -2001
 • AUX tilkobling
 • Airbag bak side
 • Airbag foran
 • Airbag foran side
 • Airbag fører- og passasjerfrontairbags
 • Airbag gardiner
 • Airbags - Neste generasjon multistage for fører og forsetepassasjer
 • Airbags - Supplemental side-curtain for forseter og bakseter
 • Aksel - Vari-Lok®
 • Alarm
 • Alarm
 • All Road Limited
 • Aluminiums sports pedaller
 • Antiskrens
 • Antispinn
 • Antispinn (TCS)
 • Antispinnkontroll
 • Automatisk Demping av Hovedlys - Programmerbare
 • Automatisk Klimaanlegg
 • Automatisk klimakontroll
 • Automatisk klimakontroll
 • Avansert elektronisk ESP
 • Avblending av speil
 • Avtagbart hengerfeste
 • Bagasjeromstrekk / hattehylle
 • Bakluke elektrisk
 • Beltevarsler
 • Bluetooth
 • Bremseassistent
 • CD-spiller
 • CD-veksler
 • CID242 I6 (4.0 L)
 • Chrome fog lamp rings
 • Chrome side strips
 • Chrome strip for tailgate
 • Control unit Assy-Radar
 • Cruise Control
 • Cruise control med hastighetsbegrenser
 • Cruisekontroll
 • Dekk - P235/65R17 Goodyear Wrangler SR-A
 • Dekktrykkovervåkingssystem (TPMS)
 • Dobbelbelyste visirspeil med forfengelighet
 • Drag Torque Control (EDC)
 • Drivstofftank - uten bly
 • Dual strømfjernede utvendige speil
 • Dynamic Body
 • Dyp-tonet bakdør, bakre kvartal og baklukeglass
 • Dør Låser - Barnsikring
 • Ekstra forsterkerenhet
 • Ekstra mørktonede vinduer bak
 • Ekstra understell beskyttelse lll
 • El.vinduer
 • Elektrisk justerbare sidespeil.
 • Elektrisk sete m. memory
 • Elektrisk sete u. memory
 • Elektriske Seter - Foran, med minne
 • Elektriske speil
 • Elektriske speil
 • Elektriske vinduer
 • Elektriske vinduer foran og bak.
 • Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD)
 • Elektronisk startsperre
 • Engine Drag Torque Control (EDC)
 • Fabrikkmontert alarm
 • Farget glass
 • Fjernstyrt nøkkelfritt inngangssystem (krever Light Group og bakrutevisker/vasker)
 • Fjernstyrt sentrallås
 • Forbedret Drivstoffeffektivitet
 • Forsterket karosseri
 • Front og bak kart/leselys
 • Garasjeportåpner
 • Glass - Farget, varmereflekterende
 • Gulvmatter - Teppe, foran og bak
 • Handsfree opplegg
 • Hastighetskontroll
 • Hengerfeste
 • Hill Start Assist (Bakkestartassistanse)+
 • Hodelykt tidsforsinkelse
 • Hodelys - Automatisk, halogen
 • Home link Universal Transmitter
 • HomeLink® Universell Transmitter
 • Høflighetslys under instrumentpanelet
 • Høydejusterbart ratt
 • ISOFIX-barnesetefester
 • ISOFIX-barnesetefesting
 • Infrarød Dobbelsone Klimakontroll
 • Instrumentpanel - med full visning
 • Interiør - Skinntrimmet, inkludert ratt
 • Interiør sport
 • Isofix
 • Jeep Minnesystem
 • Justerbare bakseter
 • Karosserifarget grill, fascias, og dørhåndtak
 • Kart/kuppellys
 • Keyless go
 • Kjørecomputer
 • Kjøretøytyverisikringssystem med sikkerhetsalarm og Sentry Key Motor Immobilisator
 • Klimaanlegg
 • Klimaanlegg 2-soner
 • Klimaanlegg bak
 • Kneairbag
 • Kompass
 • Konfigirasjoner for NOR,SWE,FIN,DEN
 • Konsoll - Full-lengde med oppbevaring
 • Korsryggjustering i førersete
 • LOCK MODE®
 • Lakkerte utvendige speil
 • Lasteholdere/skistativ
 • Lasteområde og motorlamper
 • Lastområde - Deksel med oppbevaring, justerbar lastekrok
 • Lastområde deksel
 • Light Group som inkluderer:
 • Limited G Package Tilvalg
 • Low Gear for Klatring
 • Luxury Group, inkluderer auto-dimming bakspeil, automatiske hovedlys og 10-veis strømseter
 • Lydsystem - AM/FM stereo med CD-spiller, seks høyttalere
 • Lydsystem - Infinity Gold
 • Lyktespylere
 • Lys Adaptive kjørelys
 • Lys Ekstra fjernlys
 • Metallic lakk
 • Midtarmlene
 • Motoroptimalisering
 • Motorvarmer
 • Mud flaps protection
 • Multi-point fuel injection OHV
 • Multifunksjonsratt
 • Multifunksjonsratt i skinn
 • Mørktonede vinduer bak
 • Navigasjonssystem
 • Nivåregulering
 • Nødbremseforsterker
 • Oppbevaring for et par solbriller
 • Oppvarmede forseter
 • Oppvarmede forseter.
 • Oppvarmede seter
 • Oppvarmede seter Justerbart
 • Oppvarmede speil
 • Oppvarmede speil med minne og auto-dimming på førersiden
 • Oppvarmet frontrute
 • Original telefon
 • Overføringskasse - Quadra-Trac II
 • Overhead konsoll som inkluderer:
 • P245/70R16 Goodyear Eagle LS all-season ytelsesdekk
 • Pollenfilter
 • Power Equipment Pakke som inkluderer:
 • Programmerbar overhead konsoll med turcomputer, kompass, temperatur
 • Quadra-Trac II NV247 on-demand 4WD (på 4WD modeller)
 • Quadradrive Limited ((XJ)
 • Quadratrack ll Limited (XJ)
 • REGFXF/NNE (SWE,NOR,FIN,DEN)
 • Radio DAB+
 • Radio FM
 • Ratt - Skinnkledd med kontroller
 • Regnsensor
 • Regnssensor
 • Regulerbart ratt
 • SD CARD
 • Sentrallås
 • Servostyring
 • Servotronic
 • Sete multifunktion
 • Seter nedfellbare bak
 • Skid Plate Gruppe - Beskytter drivstofftank, overføringskasse og front oppheng
 • Skinninnpakket ratt med radiokontroller
 • Skinninteriør
 • Skinnratt
 • Skinnseter
 • Skinntrukket ratt og girspak
 • Skinntrukket strømseter med minnefunksjon og kartlommer på seteryggen
 • Solskjermende glass
 • Sommerdekk
 • Speil - Dobbelt, elektrisk justerbare, oppvarmede
 • Splash guards protection
 • Stabilitetskontroll (VDC)
 • Startsperre
 • Strømdørlåser
 • Strømuttak i bagasjerommet og dekket lastepaneloppbevaringsboks
 • Strømvinduer
 • Takrails
 • Tilhenger Gruppe - Klass III/IV slepekapasitet
 • Turcomputer
 • Turteller
 • Tåkelys
 • Tåkelys foran og bak
 • USB
 • Uttakbare bakseter
 • Varmedempende glass
 • Varmer motor elektrisk
 • Varmer restvarme
 • Vinterdekk
 • Viskersystem - Hastighetsvarierende med automatisk front, intermittent bak
 • Wanderer II skinntrukket seter
 • Winter Package
 • Xenonlys
 • gasoline indirect injection
 • lasteområdelampe Limited
 • naturally aspirated
 • sideairbags og sidekollisjonsgardiner
 • spark-ignition 4-stroke

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Bedriftsvegen 104, 3735 Skien

Kontaktperson
Salgsavdelingen
Telefon
35 90 14 04
Mobil
40 04 13 79

Nyttige lenker

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 341434842
Sist endret 17. mar. 2024 16:44
Referanse 2137

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.