Austin Healey 3000

BJ8 MK3

Totalpris 599 000 kr
Modellår
1966
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

Austin Healey 3000 BJ8 MK3 den ultimate sportsbilen.Bilen har hvert i Norge siden 1977 og har hatt fire eiere i Norge.Bilen er en original høyre rattet bil som ble tatt inn fra England i 1977.Den har original montert hengerfeste, og i noen Austin Healey bøker står det bilde av en Hvit Austin Healey på testbanen på fabrikken med  farts hjul montert på hengerfeste, vi tror dette er denne bilen.Vinteren 2023 ble det montert nye tepper og dørtrekk i original farge, bilen ble også gått over av to personer som har god kunnskap om Healey.Det følger med en del papirer som forteller litt om påkost og historikk.Vi kan bygge om bilen fra høyre til venstre ratt i prisen på 599.000.-

Austin Healey BJ8 which started sit life as test car  for the factory  ved BMC Longbridge factory.The is several Healey books with one Austin Healey with one measure wheel back.This car come ith hitch  as  measure our mounted .The Car has each in Norway since
1977.The gearbox and engine has been overhauled, the interior is new in 2023.The car has a lot off  documentation.


Vi kan tilby finansiering fra kroner 0.- kontant og en mnd termin fra kroner _____.- på denne bilen. Spør oss gjerne om innbytte av din bil.


KONTAKT
Per-Kristian Pedersen: 908 20 571 - per-kristian@sandebilsalg.no


SANDE BILSALG
Vi har mange års erfaring med bilsalg og selger biler av de fleste merker og modeller. Vi har også lang erfaring med import av biler fra Tyskland, England, og USA og kan skaffe biler på bestilling.

FORSIKRING
Gjennom våre samarbeidspartnere, Gjensidige, Enter, og Tryg, tilbyr vi forsikring med meget gode vilkår og betingelser. Vi forsikrer din nye bil for deg på noen få minutter.

FINANSIERING
Vi tilpasser finansieringen til ditt behov med inntil 10 års nedbetalingstid. Spør oss om tilbud fra en av våre samarbeidspartnere, AS Financiering, eller Gjensidige.

AUTOREG
Vi er godkjent Autoreg forhandler, det betyr at skiltene oppbevares hos oss slik at vi kan registrere bilen selv, vi kan derfor levere bil på dagen, også i helger og på kveldstid.

INNBYTTE
Vi tar din gamle bil i innbytte, ta kontakt for tilbud.

KJØP

Vi kan kjøpe bilen din av deg, ta kontakt for pristilbud.

KOMMISJON
Vi kan selge bilen din for deg, vi ordner da alt det praktiske rundt salget for deg. Ta kontakt for mer info.

Vi har åpent alle dager etter avtale.Ring oss på tlf 90820571

Sande Bilsalg tar forbehold om feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
31.12.1966
Farge
Hvit
Fargebeskrivelse
Ivory hvite
Interiørfarge
Rød
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Sylindervolum
3 l
Vekt
1 070 kg
Antall seter
4
Karosseri
Cabriolet
Antall dører
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
Z-3170
Chassis nr. (VIN)
00000000HBJ835231

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Sandebuktveien 114, 3077 Sande i Vestfold

Annonseinformasjon

FINN-kode 341174446
Sist endret 9. apr. 2024 15:21
Referanse 3650

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.