Volkswagen Caddy Maxi

Maxi/2.0TDi/140hk/4motion/H-feste/Dsg+++

Totalpris 149 900 kr
Modellår
2014
Kilometer
160 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Diesel

Beskrivelse

Velkommen til Car Lab Auto AS
*Savner du svar fra oss via mail? Sjekk søppelpost!*Volkswagen Caddy 2.0 TDI 4-Motion 2015 - Til Salgs


Bilen har en av de mest annerkjente motorene levert av VW gruppen, 2.0 TDI, som er kjent for å være drivstoffgjerrig og ikke minst skuddsikker! Med denne motoren under panseret i lag DSG automatgirkasse, vil vi tørre å påstå at dette er den ideelle varebilen i denne prisklassen. Driftsikkerhet, Fremkommelighet, praktiske løsninger og romslighet er av høyest prioritering for en varebil, noe denne dekker i aller høyeste grad! 
Eu-Godkjent frem til:08/09/2025


Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og andre feil ( f.eks i utstyrsliste ) i våre annonser
==============================================================


* Car Lab Auto AS * - En bilbutikk utenom det vanlige 


Hos oss i Car Lab Auto AS er hovedfokuset å levere våre kunder det ytterste av kvalitet, service, oppfølging samt en trygg handel. 
Team Car Lab består av serviceinnstilte individer som har bil i blodet og ikke minst teknisk forståelse for et bredt spekter av biler.  
Med en genuin lidenskap for bil har vi øyet for det våre kunder ønsker og i lag med våre samarbeidspartnere kan vi også anskaffe biler etter forespørsel. Det er ikke vårt inventar som skiller oss fra andre bilbutikker, det er vårt team som gjør Car Lab Auto AS, en bilbutikk utenom det vanlige. 


* Autoreg * 


Som godkjent Autoreg-forhandler, oppbevares skiltene til salgsbiler i våre lokaler. For deg som kunde betyr dette at vi kan utlevere bilen uansett tidspunkt av døgnet! Bilen kan registreres og få skilter på dagen, gitt at du som kunde kan verifisere deg selv via Bank-ID. 


* Finansiering *


Vi tilbyr svært gunstig og konkurransedyktig finansiering med inntil 100% finansiering (ingen egenkapital), vi leverer skreddersydde finansieringsløsninger til våre kunder. Dermed kan vi tilby meget gunstig finansiering fra kr 0,- kontant og opptil 10 års nedbetaling. Din uforpliktende lånesøknad behandles mens du venter. Ta kontakt for finansiering tilbud


* Forsikring * 


Med våre forsikringspartnere som, kan vi tilby forsikring til konkurransedyktige priser. 
På denne måten slipper du som kunde å lete etter billigste alternativet for din nye bil og samtidig få gunstig forsikring via våre avtaler. 
Våre forsikringspartnere tilbyr også dekning på motor og drivverk om uhellet skulle være ute, hvor gratis leiebil også er et alternativ. 


* Innbytte*


Har vi en bil som frister vil du som kunde få et helt uforpliktende innbyttetilbud for din bil.


* Auto Concept Garanti *


Car Lab Auto AS har samarbeid med Auto Concept, hvor vi kan tilby gode garantiordninger for ditt kjøp! Med standard- og egendefinerte garantiløsninger kan du unngå å bekymre deg for uforutsette reperasjonskostnader, med dekning fra 6-36 mnd! Auto Concept leverer landsdekkende garanti slik at din bil kan repareres ved ditt lokalet bilverksted! 


* Biltransport *


I samarbeid med våre transportleverandører kan vi levere din nye bil på døren! Spør oss om pristilbud. 


* Detailing*


Med samlet 15 års erfaring kan Car Lab Detailing utføre store og små oppdrag, alt fra en enkel glanspolering til Car Lab Signature Pack.  
Med et bredt spekter av sortiment og tjenester får du muligheten til å tilpasse behandling akkurat slik du ønsker for din bil. 


Ønsker du mer informasjon så send en e-post til detailing@car-lab.no eller ring 40 849 849. 
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig bilprat hos oss!
Åpningstider:


mandag - Fredag: 10:00 - 18:00
lørdager: 10:00- 15:00


Har du spørsmål?


Ta kontakt på:


Tlf: 40 849 849
Epost: auto@car-lab.no

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 476 kr (avgifter)
Pris eks omreg
148 424 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
12.12.2014
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Hvit
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
140 Hk
Sylindervolum
2 l
Vekt
1 564 kg
Antall seter
2
Antall dører
6
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Varebil
Reg.nr.
DP63364
Chassis nr. (VIN)
WV1ZZZ2KZFX055893
Maksimal tilhengervekt
1 450 kg

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Vilbergvegen 71, 2060 Gardermoen

Annonseinformasjon

FINN-kode 341158875
Sist endret 21. feb. 2024 18:02

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.