Inaktiv

Mercedes-Benz SL

63 ///AMG + ABC + Magic + DAB+ Distronic + Airscarf

Totalpris 1 000 000 kr
Modellår
2013
Kilometer
50 978 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Denne bilen selges med SPORTWAGEN SL-GARANTI (12 mnd / 15 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Garanti

Denne bilen selges med SPORTWAGEN SL-GARANTI (12 mnd / 15 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Beskrivelse

OM BILEN
Her har vi for salg en svært velholdt SL63 med mye utstyr. Fantastisk fargekombinasjon.

HJUL
Sommerhjulene er 19'' originale AMG hjul. Det er spesielle 63 hjul fra AMG på denne modellen.

TAK/CABRIOLET
Bilen har glasstak med MAGIC SKY Panorama. Dette taket fungerer som ett glasstak med solbriller. Du trykker på en knapp og glasstaket går fra å være klart og lyst til mørkt og lysdempet.

UNDERSTELL
Active Body Control - ABC som er det mest avanserte understellet til Mercedes. Dette er hydraulisk og motarbeider krengning i svinger. Understellet fungerer som luftfjæring - men er mye raskere og mer komfortabelt. Her kan du heve bilen om du skulle inn på hyttevei ol. 

SETER
Aktive multikontuseter er det på denne bilen. Dette betyr at du har seter som blåses seg popp i svingene og som masserer deg på kjøreturen. Stolene i bilen er utstyrt med memory på begge sider. Det er i tillegg den viktige funksjonen Airscarf på denne bilen som varmer nakken din mens du kjører. Dette gjør at sesongen for denne bilen utvides med kanskje 2-3 måneder i året.

GARANTI 
Det gis en egen SL-garanti på denne bilen som også dekker kabriolet funksjonaliteten på bilen. Dette er ikke dekket gjennom de ordinære garantiene for bruktbil bransjen. Bilen leveres derfor med 12 mnd. eller 15.000 km garanti fra Sportwagen AS. Eget skjema regulerer omfanget etter bilens alder og kjørelengde.

DAB+ / COMAND SYSTEM
Denne bilen er oppgradert fra oss med 2022 kart / navigasjonssystem for Europa og original DAB+ mottager. Alle menyer er på skandinavisk i comand systemet.

LEVERING
Leveringsklar

LEASING
Bilen kan leases gunstig fra 24 - 48 mnd. Be om tilbud.

FØRERASSISTENT PAKKE 
Denne bilen er utstyrt med den største førerassistent pakken. I pakken er det adaptiv cruisekontroll som følger avstanden til bilen foran. Det er lane- og sideassist på bilen som hjelper deg å holde deg på veien og passer på deg for biler i blindsonen.

PARKERINGSHJELP
Bilen er levert med ryggesensorer foran og bak. I tillegg er det ryggekamera bak som hjelper deg ved parkering.

///AMG-PAKKE
Amg pakken som er levert originalt til bilen er komplett med front spoiler, hekkspoiler med doble eksosrør, 19" AMG hjul med mixed dekk. På AMG modellen er det levert 4 synlige eksospotter. 

SL63 motoren
Denne 5,5 liters motoren er det tatt ut 537 HK av. Det er en klassisk V8 maskin med biturbo som gjør den turtallsvillig og trekkvillig. Sammen med en 7 trinns multiclutcxh kasse så blir dette som en fantastisk GT bil å regne. 

R231-modellen
Denne modellen av SL kom i 2012 - som 2013 modell. Bilene er bygget i aluminium som gjør den nesten 200 kg lettere en den utgående 2012-modellen. Dette gjør bilen svært responsiv og kvikk i kjøre opplevelsen.

Bilen kan leveres med lokale skilt om ønskelig.

SERVICE
Bilen har fulgt servicer og servicehefte medfølger.

Service gjennomført på:
km  1842
km  5862
km  9629
km 16388
km 21580
km 31015
km 39028
km 41396
km 49063

PERMASHINE
SPORTWAGEN AS har egen avdeling for polering av biler. På en SL kan det være lurt å legge på Permashine som gjør at du får ett svært enkelt bilhold for å holde bilen blank. Be om tilbud ved kjøp av bil. Vi polerer også biler etter kjøp for de som ønsker denne tjenesten.

SL hos SPORTWAGEN
Sportwagen har gjennom mange år bygget seg opp stor kunnskap om Mercedes-Benz SL modellene. Vi har kompetanse på verkstedet og i salgshallen om disse bilene. Vi har til enhver tid utstilt 30-40 SL i tillegg til de andre bilene vi har hos oss. Er du på utkikk etter en spesiell bil kan vi antagelig skaffe deg dette. Ta kontakt for en SL-prat så ser vi hvor vi ender?

Gå inn på vår hjemmeside for å få hele vareutvalget. www.sportwagen.no

Finansiering:
• Nedbet. over 10 år:   9 573,- pr. mnd.
• Nedbet. over   7 år:   12 766,- pr. mnd.
• Nedbet. over   5 år:   17 051,- pr. mnd.
• Nedbet. over   3 år:   27 087,- pr. mnd.
Priser ved 10% egenkapital og basert på Sparebank1 Finans´ rente. Dette er kun priseksempler, kontakt oss for nøyaktig pris.


SPORTWAGEN AS 
Sportwagen er en av Norges største sportsbilbutikker. Som navnet antyder, er det mange sportslige biler hos oss - men også mange moderne bruksbiler.

Vårt store 2 etasjers showroom i Vestby rett utenfor Oslo er åpent mandag - fredag mellom klokken 09.00 - 16.30. Lørdager er vi åpne mellom 11 og 15. Du vil alltid bli personlig mottatt og vist gjennom vårt store sortiment av både nye og Youngtimer biler fra Mercedes-Benz. 

FORMIDLING
Formidlingssalg er den enkleste måten for deg å selge din bil på. Bilsalg er en prosess som krever mye tid og kompetanse. Vi ser en stadig økning i private som ønsker hjelp av oss for å selge sin eksisterende bil. Ved å bruke Sportwagen til å selge bilen for deg så håndterer vi alt som har med omregistrering, garantier, forsikring, klargjøring, foto og annonsering. Alt av papirer blir signert ved hjelp av BankID slik at du er trygg i hele prosessen. Bor du langt unna så kan vi hente bilen hjemme hos deg med vår egen lastebil. 

Formidlingssalg er det perfekte alternativet for deg som ønsker å selge bilen din til best pris på raskest mulig måte, samtidig som du slipper å tenke på alt styret rundt bilsalg. Vi håndterer da hele prosessen for deg! - Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

INNBYTTE
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Send oss en e-post med registreringsnummer, km stand, gir type og servicehistorikk for et tilbud. Endelig pris gis etter at vi har utført en takst. 

VERKSTED

Sportwagen Verksted As er et frittstående spesialverksted for Mercedes-Benz. Sjefen for verkstedet er en av Norges best utdannede Mercedes mekanikere. Han utfører diagnose på alle biler som trenger det og finner feil raskere enn de fleste andre verksted på disse bilene.

Vi utfører EU-kontroller, reparasjoner, diagnoser av alle slag, og ettermontering av utstyr i tillegg til service ihht. ASSYST-systemet. Sportwagen Verksted As har en meget dyktig mekaniker som har utvidet teknisk kunnskap om Mercedes, samt utallige sertifikater som omhandler utvidede diagnoser og reparasjoner på Mercedes.  

Da vi er Norges mestselgende AMG- og kabrioletforretning så har vi selvfølgelig spesialkompetanse på disse bilene. Vi har Mercedes' eget originale datautstyr som er koblet online til DAIMLER AG som gir oss alle verktøy for en korrekt og rask reparasjon av bilen din.

Ta kontakt hos oss for et godt tilbud på service og vedlikehold av din Mercedes-Benz.

SPORTWAGEN HOTEL
Vi har en egen avdeling for sesong / vinterlagring av biler. Her kan du oppbevare bilen din for lagring i tempererte lokaler med alarmsikring. Ønsker du å få foretatt reparasjoner, polering, vask eller service så ordnes dette når bilen er på lagring hos Sportwagen. Vi har egen biltransporter som kan hente og levere bilen hvor du ønsker.

3G NETTVERK
Mange biler frem til 2022 blir påvirket av at Norge har skrudd av 3G nettverket for dataoverføring. Da mange av bilene produsert før 2022 har innebygget 3G nettverk vil funksjoner i bilen ikke virke slik som de gjorde før GSM nettverket ble lukket i Norge. Ta kontakt med oss om du er usikker på om dette gjelder bil du er interessert i hos oss. Det kan ikke ansees som mangel at 3G nettverket er statlig lukket ned. 

FRAKT:
Vi kan levere bilen til deg! Gjennom våre samarbeidspartnere har vi markedets beste betingelser og ordner det slik at du raskt kan motta bilen din.

TILBEHØR 
Som bilkjøper har du kanskje behov for noe ekstra til din nye bil. Sportwagen har gunstige priser på det meste av det en bilkjøper trenger som:

* Koffertsett til akkurat din bil
* Bytte av kabriolet vinduer og hele kabrioleter.
* Bytte av hydraulikken i løftesystemene til kabrioleten  
* DAB - Radio
* Hengerfeste
* Vinterhjul eller sommerhjul
* Chromedelete 
* Ombygging av radio / navigasjon
* Utvidet garanti

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
30.07.2013
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Hvit
Fargebeskrivelse
799 Diamanthvit metallic
Interiørfarge
Skinn Sort
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
537 Hk
Sylindervolum
5,5 l
Vekt
1 610 kg
Antall seter
2
Karosseri
Cabriolet
Antall dører
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Chassis nr. (VIN)
WDD2314741F018141

Utstyr

 • 09T Karbonforsterket innvendig plastdel bagasjeromslokk
 • 218 Ryggekamera
 • 233 DISTRONIC PLUS med Styreassistent
 • 235 Parkeringsassistent
 • 237 Aktiv dødvinkelassistent
 • 238 Aktiver Spurhalte-Assistent
 • 23P Fahrassistenz-Paket Plus
 • 246 AMG spezifische Analoguhr im IWC-Design
 • 249 Innvendig speil og sidespeil på førersiden automatisk blendfritt
 • 285 Elektrisk vindskjerm
 • 309 Koppholder
 • 401 Seteklima
 • 403 AIRSCARF
 • 412 Panorama-tak
 • 427 AMG SPEEDSHIFT MCT 7G
 • 432 Massasjeseter
 • 477 Advarsel om tap av dekktrykk
 • 487 ACTIVE BODY CONTROL
 • 4U6 Klimaanlegg uten diffus luftstrømming
 • 500 Sidespeil elektrisk innfellbart
 • 518 Media Interface
 • 527 COMAND Online
 • 581 Klimatisierungsautomatik THERMOTRONIC
 • 608 Adaptiver Fernlicht-Assistent
 • 621 Intelligent Light System (Linksverkehr)
 • 736 Zierelemente Holz Esche schwarz glänzend
 • 762 Radiostyrt fjernbetjening uten panikkbryter (315 MHz)
 • 772 AMG styling
 • 793 AMG 48,3 cm (19") lettmetallfelger med 5 dobbelteiker
 • 799U designo diamond white BRIGHT
 • 803 Modellår 2013
 • 807 bengalrød / sort
 • 810 Harman Kardon® Logic 7® Surround-Soundsystem
 • 871 HANDS-FREE ACCESS
 • 874 MAGIC VISION CONTROL
 • 877 Komfortbelysning
 • 881 Fjernstyrt bagasjeromslukking
 • 882 Utvidet tyveribeskyttelse
 • 887 Separat låsbart bagasjeromslokk
 • 889 Keyless Go
 • A89 friksjonsredusert
 • B03 ECO Start-Stopp-Funktion
 • B06 Bremssättel grau lackiert
 • B08 Elektronisk fanfare
 • Cruise Controll adaptive
 • K11 Adaptives Bremslicht
 • K15 Kontrollkode for serviceintervall 15000 km
 • M157 V8-bensinmotor M157 - AMG
 • M55 Sylindervolum 5,5 l
 • P17 KEYLESS-GO Komfort-Paket
 • Radio DAB+
 • Skinninteriør
 • U25 AMG terskellister i krom høyglans, hvit belysning
 • U26 AMG gulvmatter
 • U47 AMG hekkspoiler

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Høgdaveien 6, 1543 Vestby

Kontaktperson
Salgsavdelingen
Telefon
22 28 00 00

Nyttige lenker

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 340733552
Sist endret 21. mar. 2024 17:17
Referanse 30222489

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.