Mercedes-Benz SL

400 ///AMG Grand Edition spesial modell - Designo

Totalpris 1 300 000 kr
Modellår
2020
Kilometer
47 500 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Denne bilen selges med AutoConcept Import Platinum (84 mnd / 300 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Garanti

Denne bilen selges med AutoConcept Import Platinum (84 mnd / 300 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

OM BILEN
Nydelig Mercedes-Benz SL klar for ny eier. 

Dette er faceliften av SL. Bilen er levert i fargen Graphite metallic. Sort og beige Designo nappa skinn innvendig. Dette er siste års produksjon av denne modellen. Typen heter Grand Edition og har absolutt alt utstyr inkludert massasje og alcantara i himlingen.

HJUL
Originale 19"/20" AMG Smidde Performance hjul. Disse er bredere bak enn foran. Nye Michelin dekk.

SL400 motoren
Denne bilen har en M276 motor på 2996 ccm. Undertypen heter DE30LA. Motoren har borring og slaglengde på 88 mm × 82.1 mm. Denne motoren er tredje generasjon av M276 motoren som nå blir utstyrt med twin IHI turboer med kompresjon på 10,5:1. Motoren ble levert i 2 typer. Den ene er levert med 480 Nm og 333hk. Og denne aktuelle motoren motoren yter 270 kW (367 PS) ved 5,250-6,000rpm og 521 Nm dreiemoment ved 1,600-4,000rpm. Motoren veier totalt 179.2kg 

Motoren ble oppgradert i forbindelse med at AMG modellen C450 ble lansert. I denne anledning så ble det satt fokus på sportslig lydbilde og en sprek opplevelse. Sammen med 9g-tronic girkassen med 9 gir så blir dette en virkelig sporty og morsom bil med friske egenskaper.

TAK/CABRIOLET
Bilen har elektrisk drevet glasstak med solbeskyttelse innvendig. Taket feller seg ned over bagasjerommet. Dette gjør at bilen også er en kupé i dårlig vær. 

UNDERSTELL
AMG Performance Fahrwerk - Som er et regulært understell med vanlige fjærer - men med aktive dempere.

SETER
Setene har varme og ventilasjon. Det er i tillegg den viktige funksjonen Airscarf på denne bilen som varmer nakken din mens du kjører. Dette gjør at sesongen for denne bilen utvides med kanskje 2-3 måneder i året. Massasjefunksjon og aktiv sidestøtte.

APPLE CAR PLAY / ANDROID AUTO
Bilen er levert originalt med Apple Car Play og Android Auto.

GARANTI 
Det gis en egen SL-garanti på denne bilen som også dekker kabriolet funksjonaliteten på bilen. Dette er ikke dekket gjennom de ordinære garantiene for bruktbil bransjen. Bilen leveres derfor med garanti til bilen er 7 år eller kjørt 300.000 km garanti fra Sportwagen AS. Eget skjema regulerer omfanget etter bilens alder og kjørelengde.

DAB+ / COMAND SYSTEM
Denne bilen er oppgradert fra oss med 2020 kart / navigasjonssystem for Europa og original DAB+ mottager. Alle menyer er på skandinavisk i Comand systemet.

LEVERING
Leveringsklar

FØRERASSISTENT PAKKE 
Denne bilen er utstyrt med den største fører assistent pakken. I pakken er det adaptiv cruisekontroll som følger avstanden til bilen foran. Det er lane- og side assist på bilen som hjelper deg å holde deg på veien og passer på deg for biler i blindsonen.

PARKERINGSHJELP
Bilen er levert med ryggesensorer foran og bak. I tillegg er det ryggekamera bak som hjelper deg ved parkering.

///AMG-PAKKE
Amg pakken som er levert originalt til bilen er komplett med front spoiler, hekkspoiler med doble eksosrør, 19" AMG hjul med mixed dekk. På AMG modellen er det levert 2 synlige eksospotter. 

R231-modellen
Denne modellen av SL kom i 2012 - som 2013 modell. Bilene er bygget i aluminium som gjør den nesten 200 kg lettere en den utgående 2012-modellen. Dette gjør bilen svært responsiv og kvikk i kjøre opplevelsen.

Bilen kan leveres med lokale skilt om ønskelig.

SERVICE
Bilen har fulgt servicer og det er elektronisk servicehefte med bilen.

PERMASHINE
SPORTWAGEN AS har egen avdeling for polering av biler. På en SL kan det være lurt å legge på Permashine som gjør at du får ett svært enkelt bilhold for å holde bilen blank. Be om tilbud ved kjøp av bil. Vi polerer også biler etter kjøp for de som ønsker denne tjenesten.

SL hos SPORTWAGEN
Sportwagen har gjennom mange år bygget seg opp stor kunnskap om Mercedes-Benz SL modellene. Vi har kompetanse på verkstedet og i salgshallen om disse bilene. Vi har til enhver tid utstilt 30-40 SL i tillegg til de andre bilene vi har hos oss. Er du på utkikk etter en spesiell bil kan vi antagelig skaffe deg dette. Ta kontakt for en SL-prat så ser vi hvor vi ender?

Gå inn på vår hjemmeside for å få hele vareutvalget. www.sportwagen.no

Finansiering:
• Nedbet. over 10 år:   12 404,- pr. mnd.
• Nedbet. over   7 år:   16 551,- pr. mnd.
• Nedbet. over   5 år:   22 116,- pr. mnd.
• Nedbet. over   3 år:   35 149,- pr. mnd.
Priser ved 10% egenkapital og basert på Sparebank1 Finans´ rente. Dette er kun priseksempler, kontakt oss for nøyaktig pris.


SPORTWAGEN AS 
Sportwagen er en av Norges største sportsbilbutikker. Som navnet antyder, er det mange sportslige biler hos oss - men også mange moderne bruksbiler.

Vårt store 2 etasjers showroom i Vestby rett utenfor Oslo er åpent mandag - fredag mellom klokken 09.00 - 16.30. Lørdager er vi åpne mellom 11 og 15. Du vil alltid bli personlig mottatt og vist gjennom vårt store sortiment av både nye og Youngtimer biler fra Mercedes-Benz. 

FORMIDLING
Formidlingssalg er den enkleste måten for deg å selge din bil på. Bilsalg er en prosess som krever mye tid og kompetanse. Vi ser en stadig økning i private som ønsker hjelp av oss for å selge sin eksisterende bil. Ved å bruke Sportwagen til å selge bilen for deg så håndterer vi alt som har med omregistrering, garantier, forsikring, klargjøring, foto og annonsering. Alt av papirer blir signert ved hjelp av BankID slik at du er trygg i hele prosessen. Bor du langt unna så kan vi hente bilen hjemme hos deg med vår egen lastebil. 

Formidlingssalg er det perfekte alternativet for deg som ønsker å selge bilen din til best pris på raskest mulig måte, samtidig som du slipper å tenke på alt styret rundt bilsalg. Vi håndterer da hele prosessen for deg! - Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

INNBYTTE
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Send oss en e-post med registreringsnummer, km stand, gir type og servicehistorikk for et tilbud. Endelig pris gis etter at vi har utført en takst. 

VERKSTED

Sportwagen Verksted As er et frittstående spesialverksted for Mercedes-Benz. Sjefen for verkstedet er en av Norges best utdannede Mercedes mekanikere. Han utfører diagnose på alle biler som trenger det og finner feil raskere enn de fleste andre verksted på disse bilene.

Vi utfører EU-kontroller, reparasjoner, diagnoser av alle slag, og ettermontering av utstyr i tillegg til service ihht. ASSYST-systemet. Sportwagen Verksted As har en meget dyktig mekaniker som har utvidet teknisk kunnskap om Mercedes, samt utallige sertifikater som omhandler utvidede diagnoser og reparasjoner på Mercedes.  

Da vi er Norges mestselgende AMG- og kabrioletforretning så har vi selvfølgelig spesialkompetanse på disse bilene. Vi har Mercedes' eget originale datautstyr som er koblet online til DAIMLER AG som gir oss alle verktøy for en korrekt og rask reparasjon av bilen din.

Ta kontakt hos oss for et godt tilbud på service og vedlikehold av din Mercedes-Benz.

SPORTWAGEN HOTEL
Vi har en egen avdeling for sesong / vinterlagring av biler. Her kan du oppbevare bilen din for lagring i tempererte lokaler med alarmsikring. Ønsker du å få foretatt reparasjoner, polering, vask eller service så ordnes dette når bilen er på lagring hos Sportwagen. Vi har egen biltransporter som kan hente og levere bilen hvor du ønsker.

3G NETTVERK
Mange biler frem til 2022 blir påvirket av at Norge har skrudd av 3G nettverket for dataoverføring. Da mange av bilene produsert før 2022 har innebygget 3G nettverk vil funksjoner i bilen ikke virke slik som de gjorde før GSM nettverket ble lukket i Norge. Ta kontakt med oss om du er usikker på om dette gjelder bil du er interessert i hos oss. Det kan ikke ansees som mangel at 3G nettverket er statlig lukket ned. 

FRAKT:
Vi kan levere bilen til deg! Gjennom våre samarbeidspartnere har vi markedets beste betingelser og ordner det slik at du raskt kan motta bilen din.

TILBEHØR 
Som bilkjøper har du kanskje behov for noe ekstra til din nye bil. Sportwagen har gunstige priser på det meste av det en bilkjøper trenger som:

* Koffertsett til akkurat din bil
* Bytte av kabriolet vinduer og hele kabrioleter.
* Bytte av hydraulikken i løftesystemene til kabrioleten  
* DAB - Radio
* Hengerfeste
* Vinterhjul eller sommerhjul
* Chromedelete 
* Ombygging av radio / navigasjon
* Utvidet garanti

Spesifikasjoner

Omregistrering
4 305 kr (avgifter)
Pris eks omreg
1 295 695 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
29.08.2019
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Grå
Fargebeskrivelse
Grafitgrå metallic
Interiørfarge
525 tundra brown pearl / black Designo
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
367 Hk
Sylindervolum
3 l
Vekt
1 660 kg
Antall seter
2
Karosseri
Cabriolet
Antall dører
2
Antall eiere
1
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
AA73538
Chassis nr. (VIN)
WDD2314661F059378

Utstyr

 • 01B Instruksjonsbok og servicehefte - nederlandsk
 • 11U Forhåndsdefinering for Remote Online
 • 14U Smarttelefon integrasjon
 • 16U Apple CarPlay
 • 17U Android Auto
 • 1A2 WANDLER 6ZYL. BENZIN
 • 218 Rückfahrkamera
 • 21A GENERATION EHS
 • 233 DISTRONIC PLUS med Styreassistent
 • 235 Parkeringsassistent
 • 237 Aktiv dødvinkelassistent
 • 238 Aktiver Spurhalte-Assistent
 • 23P Fahrassistenz-Paket Plus
 • 246 AMG spezifische Analoguhr im IWC-Design
 • 249 Innvendig speil og sidespeil på førersiden automatisk blendfritt
 • 253 PRE-SAFE® PLUS
 • 255B MB-Mobilo med DSB og GGD
 • 266 DISTRONIC PLUS med styreassistent og Stop&Go Pilot
 • 268 BAS PLUS
 • 269 Aktiv bremseassistent med krysningsfunksjon
 • 271 PRE-SAFE® PLUS
 • 285 Windschott
 • 2A9 WANDLERVARIANTE 10
 • 2U8 Kjølemiddel alternativ
 • 300 PRE-SAFE®-bremser
 • 331B Språk kombiinstrument/hovedenhet - nederlandsk
 • 351 Mercedes-Benz nødanropssystem
 • 362 Kommunikasjonsmodul (LTE) for bruk av Mercedes me connect-tjenester
 • 367 Live Traffic Information
 • 379 Telefonmodul med Bluetooth® (SAP-profil)
 • 3A3 BESTUECKUNG SCHALTELEMENTE (DREI RAEDER)
 • 3U1 Headunit Europa/GUS-stater/Mongolia
 • 401 Sitzklimatisierung für Fahrer und Beifahrer
 • 403 AIRSCARF
 • 415 Panorama-Variodach
 • 421 9G-TRONIC
 • 432 Aktiv-Multikontursitz-Pakke
 • 472 Partikkelfilter for bensinmotor (OPF) uten sensorer
 • 475 Reifendruckkontrolle
 • 481 Teknisk understellsbeskyttelse
 • 486 AMG Performance Fahrwerk
 • 500 Sidespeil elektrisk innfellbart
 • 500A Polsterung Leder Exklusiv Nappa
 • 502 3 års gratis kartoppdateringer
 • 513 Trafikkskiltassistent
 • 513L Belgien
 • 525A tundra brown pearl / black
 • 531 COMAND Online
 • 537 DAB+
 • 552 Innbrudds- og tyverialarm med aktivering
 • 581 Klimatisierungsautomatik THERMOTRONIC
 • 587 Områdebelysning med projeksjon av merkelogoen
 • 5XXL Europa
 • 61U designo taktrekk mikrofiber DINAMICA svart
 • 628 Adaptiv fjernlysassistent Plus
 • 62V Speed-/Loadindex 96Y XL+99Y XL
 • 642 LED Intelligent Light System
 • 682 Brannslukningsapparat
 • 6P5 Kontrollkode salg for kode 475 Krav
 • 70B Refleksvest for fører
 • 729 Zierelemente Holz Pappel hellbraun seidenmatt
 • 772 AMG styling
 • 7A2 WINKELENTLUEFTER
 • 800 Modellår 2020
 • 815 DVD-Player
 • 817 Sireneholder for økt tyveribeskyttelse
 • 831U graphitgrau
 • 871 HANDS-FREE ACCESS
 • 874 MAGIC VISION CONTROL
 • 877 Komfortbelysning
 • 881 Fjernstyrt bagasjeromslukking
 • 882 Utvidet tyveribeskyttelse
 • 889 Keyless Go
 • 915 Kraftstoffbehälter mit gröÃ erem Inhalt
 • 927 Avgassrensing Euro 6-teknikk
 • 968 COC-papir Euro6 tekn. uten vognkort del 2
 • 998 Kontrollkode omstilling WLTP med RDE
 • A045 OEL-OFFSETMENGE +450GR OEL
 • A104 VERZAHNUNG GERAEUSCHOPTIMIERT
 • B03 ECO Start-Stopp-Funktion
 • B09 Kältemittelverdichter mit Magnetkupplung
 • B10 Drivstoffyllingsystem for EU6D-Norm
 • B51 TIREFIT
 • B59 DYNAMIC SELECT
 • K11 Adaptives Bremslicht
 • K13 Kontrollkode for serviceintervall 25000 km
 • L5C Multifunksjons-sportsratt i nappaskinn
 • M002 Motorer med turbolader med ladeluftkjøling
 • M016 Motor med økt maksimaleffekt
 • M276 V6-ottomotor M276
 • M30 Sylindervolum 3,0 l
 • P17 KEYLESS-GO Komfort-Paket
 • P61 Grand Edition
 • RXA 48,3 cm (19") / 50,8 cm (20") AMG smidde felger i 10-eikedesign
 • U10 Automatisk utkobling av kollisjonspute for forsetepassasjer
 • U13 Spesialmodellplakett eksteriør
 • U25 AMG terskellister i krom høyglans, hvit belysning
 • U28 Større bremsesystem
 • U60 Aktivt panser
 • U66 Gulvmatter til spesialmodell
 • U72 DVD-spiller med Regional-Code 2, Japan
 • VL Forakselhalvdel venstre
 • VR Forakselhalvdel høyre

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Høgdaveien 6, 1543 Vestby

Annonseinformasjon

FINN-kode 340731695
Sist endret 19. feb. 2024 11:04
Referanse 30222366

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.