Porsche Boxster

S + Manuell girkasse - Entusiast eid, pent interiør ++

Totalpris 400 000 kr
Modellår
2005
Kilometer
87 136 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

OM BILEN
Porsche Boxster S. Innbyttebil fra en av de ledende i Porschemiljøet i Norge. Bilen oppfattes som svært velholdt og har egen mappe med all dokumentasjon inkl service og påkost - se bilder.
Meget pen Boxster S med 6 trinns 280 hk selges/byttes. Arctic silver med cocoa/mocca brunt interiør/kalesje. Sjelden, vakker og delikat fargekombo.

Veldig morsom bil å kjøre på svingete norske veier. Deilig lyd fra bokser-sekseren.

Påkostet rundt 50 000,- siste måneder. Blant annet storservice på Porsche Center Porsgrunn, nye baklykter, nytt batteri, ny Sony Dab-radio og nye vaiere til kalesjen.

GARANTI
Bilen leveres med 3 mnd / 3000 km garanti. Spør oss om pris for utvidet garanti opptil 3 år.

Finansiering:
• Nedbet. over 10 år:   3 911,- pr. mnd.
• Nedbet. over   7 år:   5 197,- pr. mnd.
• Nedbet. over   5 år:   6 923,- pr. mnd.
• Nedbet. over   3 år:   10 964,- pr. mnd.
Priser ved 10% egenkapital og basert på Sparebank1 Finans´ rente. Dette er kun priseksempler, kontakt oss for nøyaktig pris.


SPORTWAGEN AS 
Sportwagen er en av Norges største sportsbilbutikker. Som navnet antyder, er det mange sportslige biler hos oss - men også mange moderne bruksbiler.

Vårt store 2 etasjers showroom i Vestby rett utenfor Oslo er åpent mandag - fredag mellom klokken 09.00 - 16.30. Lørdager er vi åpne mellom 11 og 15. Du vil alltid bli personlig mottatt og vist gjennom vårt store sortiment av både nye og Youngtimer biler fra Mercedes-Benz. 

FORMIDLING
Formidlingssalg er den enkleste måten for deg å selge din bil på. Bilsalg er en prosess som krever mye tid og kompetanse. Vi ser en stadig økning i private som ønsker hjelp av oss for å selge sin eksisterende bil. Ved å bruke Sportwagen til å selge bilen for deg så håndterer vi alt som har med omregistrering, garantier, forsikring, klargjøring, foto og annonsering. Alt av papirer blir signert ved hjelp av BankID slik at du er trygg i hele prosessen. Bor du langt unna så kan vi hente bilen hjemme hos deg med vår egen lastebil. 

Formidlingssalg er det perfekte alternativet for deg som ønsker å selge bilen din til best pris på raskest mulig måte, samtidig som du slipper å tenke på alt styret rundt bilsalg. Vi håndterer da hele prosessen for deg! - Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

INNBYTTE
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Send oss en e-post med registreringsnummer, km stand, gir type og servicehistorikk for et tilbud. Endelig pris gis etter at vi har utført en takst. 

VERKSTED

Sportwagen Verksted As er et frittstående spesialverksted for Mercedes-Benz. Sjefen for verkstedet er en av Norges best utdannede Mercedes mekanikere. Han utfører diagnose på alle biler som trenger det og finner feil raskere enn de fleste andre verksted på disse bilene.

Vi utfører EU-kontroller, reparasjoner, diagnoser av alle slag, og ettermontering av utstyr i tillegg til service ihht. ASSYST-systemet. Sportwagen Verksted As har en meget dyktig mekaniker som har utvidet teknisk kunnskap om Mercedes, samt utallige sertifikater som omhandler utvidede diagnoser og reparasjoner på Mercedes.  

Da vi er Norges mestselgende AMG- og kabrioletforretning så har vi selvfølgelig spesialkompetanse på disse bilene. Vi har Mercedes' eget originale datautstyr som er koblet online til DAIMLER AG som gir oss alle verktøy for en korrekt og rask reparasjon av bilen din.

Ta kontakt hos oss for et godt tilbud på service og vedlikehold av din Mercedes-Benz.

SPORTWAGEN HOTEL
Vi har en egen avdeling for sesong / vinterlagring av biler. Her kan du oppbevare bilen din for lagring i tempererte lokaler med alarmsikring. Ønsker du å få foretatt reparasjoner, polering, vask eller service så ordnes dette når bilen er på lagring hos Sportwagen. Vi har egen biltransporter som kan hente og levere bilen hvor du ønsker.

3G NETTVERK
Mange biler frem til 2022 blir påvirket av at Norge har skrudd av 3G nettverket for dataoverføring. Da mange av bilene produsert før 2022 har innebygget 3G nettverk vil funksjoner i bilen ikke virke slik som de gjorde før GSM nettverket ble lukket i Norge. Ta kontakt med oss om du er usikker på om dette gjelder bil du er interessert i hos oss. Det kan ikke ansees som mangel at 3G nettverket er statlig lukket ned. 

FRAKT:
Vi kan levere bilen til deg! Gjennom våre samarbeidspartnere har vi markedets beste betingelser og ordner det slik at du raskt kan motta bilen din.

TILBEHØR 
Som bilkjøper har du kanskje behov for noe ekstra til din nye bil. Sportwagen har gunstige priser på det meste av det en bilkjøper trenger som:

* Koffertsett til akkurat din bil
* Bytte av kabriolet vinduer og hele kabrioleter.
* Bytte av hydraulikken i løftesystemene til kabrioleten  
* DAB - Radio
* Hengerfeste
* Vinterhjul eller sommerhjul
* Chromedelete 
* Ombygging av radio / navigasjon
* Utvidet garanti

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 845 kr (avgifter)
Pris eks omreg
398 155 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
03.08.2005
Garanti
Sportwagen 3 mnd / 3000 km
Garanti
3 mnd
Garanti inntil
3 000 km
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Sølv
Fargebeskrivelse
Sølv metallic
Interiørfarge
Brunt skinn
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
280 Hk
Sylindervolum
3,2 l
Vekt
1 345 kg
CO2-utslipp
248 g/km
Antall seter
2
Karosseri
Cabriolet
Antall dører
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
FT47249
Chassis nr. (VIN)
WP0ZZZ98Z5S721103

Utstyr

 • 18" Alu
 • 2ZM 3 eiket multifunksjonsratt
 • 4A3 Varmeseter foran
 • 585 Drikkeholdere over hanskerom
 • Bosé anlegg
 • Cruisekontroll
 • DAB+
 • Skinninteriør
 • Sommerdekk
 • Sportchrono pakke
 • Sportschrono
 • Sportseksos
 • Xenon

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Høgdaveien 6, 1543 Vestby

Annonseinformasjon

FINN-kode 340727993
Sist endret 19. feb. 2024 11:04
Referanse 30222364

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.