SOLGT

Tesla Model S

MODEL S TESLA MODEL S P85+

Modellår
2014
Kilometer
238 092 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Elektrisitet

Beskrivelse

Gratis superlading i hele verden ut bilens levetid.

Dette er en bil vi har hatt mye glede av! Har hatt en fantastisk ferietur gjennom Tyskland, Sveits, Italia og Frankrike, og turen gikk som en drøm uten noe bekymring for rekkevidde og med god hastighet der dette var lov. Vi må dessverre selge bilen da vi flytter til Vestlandet og har et annet behov.

Tesla P85+ med absolutt alt av utstyr som var tilgjengelig ved nykjøp. GRATIS superlading ut bilens levetid.

Ny motor (Drive Unit) og kabelen til motoren (HV harness) februar 2021 ved 175 000km.

Omlakkert sommeren 2018 fra Solid Black til Tesla sin originale Metallic Obsidian Black, Lakkert helt ned, både nosecone, fangere og sideskjørt (originalt er det grått felt nederst). Hovedgrunnen for at tidliger eier valgte omlakkering av hele bilen er at det var mange småskader etter steinsprut (som normalt for Teslaer med litt kjørelengde). Metallic lakken er en hardere lakk med klarlakk som er enklere å holde fin. Evershine keramisk lakkforsegling ble utført etter omlakkering. Bilen har kun blitt håndvasket etter omlakkering. Profesjonelt pålagt gjennomsiktig beskyttelsesfolie på de mest utsatte plasser for steinsprut. Profesjonelt pålagt solfilm fra B-stolpe (lovlig).

Oppgradert til CCS adapter og 4g dekning.

21" originale Tesla sommerhjul, Grå Turbine Performance Plus med Michelin Pilot Super Sport Acoustic (Acoustic = polyuretanskum innvendig i dekkene som resulterer i en betydelig reduksjon av hørbart dekkstøy). Dekkstørrelse 265/35ZR21 bak og 245/35ZR21 foran. Det trengs nye dekk til sommeren!

19" originale Tesla felger med piggfrie Continental Viking Contact 7 vinterhjul. Dekkene er kjørt to sesonger. Dekkstørrelse 245/45R19.

- 85 kWh Performance (PBT85)
- Performance Plus-pakke (PX01)
- Performance Plus-pakke (SU02)
- Sorte Performance skinnseter (QYMB)
- Sikkerhetspakke (SP01)
- Tech-pakke (TP01)
- Navigasjon
- LED Dagskjørelys
- Automatisk, nøkkelfri døråpning
- Belyste dørhåndtak
- Elektrokromatisk speil
- Elektrisk sidespeil med varme
- GPS-aktivert Homelink
- Seter og speil med minnefunksjon, og førerprofil
- Elektrisk hevet bakluke
- Ultra Hi-Fi lydsystem (AU01)
- Dobbeltlader (CH01)
- Vinterpakke (CW01)
- 21" Grå Performance Plus hjul (WTSG)
- Extended Nappa Leather Trim (IX01)
- Exterior Lighting Package (FG02)
- Karbonfiber Dekor (IDCF)
- Premium interiørbelysning (LP01)
- Parkeringsassistent (PK01)
- Pakkehylle (PS01)
- Panoramatak i helglass (RFPO)
- Bakovervendte seter (TR01)
- Matchende Yacht-gulv (YF01)
- Blå-adapter (For lading på blå kontakt, 230V 32A 1-fas)

SETENE i Performance-utgaven gir en meget god komfort og er ikke sammenlignbare med standard seter. Setene, ratt og speil har memory funksjon som programmeres til den enkelte sjåfør, slik at du alltid har din favorittkjørestilling klar når du setter deg i bilen.  

TECH-PAKKE muliggjør enda flere funksjoner i Model S og gir full nytte av Teslas fantastiske 17 tommers touchscreen og LCD instrumentpanelet. Tech-pakken inkluderer følgende: GPS-navigasjonssystem med innebygget kart og gratis kartoppdateringer i seks år (målt fra første gangs registreringsdato). Automatisk nøkkelløs tilgang. HD ryggekamera. Xenon-lykter. LED kurvelys. Belysning under dørhåndtak. Elektrisk hevet bakdør. GPS-aktivert Homelink system. Seter med memory funksjon. Smart Precondition, husker når du pleier å reise om morgenen og varmer opp bilen for deg på forhånd hvis du ønsker det.  

LYDSTUDIOPAKKE. Med den får du f.eks. DAB+ -radio, FM / AM, Internett-streaming radio og super lydkvalitetet. 580 watt, 12 høyttalere Dolby ProLogic 7.1 system. Smarttelefonen din kobler seg automatisk til anlegget via Bluetooth når du setter deg i bilen, og gir deg i tillegg til telefonregistrene og avtalene dine på touchscreenen, også handsfri og tilgang til musikken fra telefonen.

AKTIV LUFTFJÆRING Luftfjæringen reagerer på bilens hastighet og senker bilen for å forbedre aerodynamikken på motorvei eller hever den for å øke bakkeklaringen når det er behov for det. Ved hjelp av berøringsskjermen kan sjåføren heve eller senke bilen for å kjøre inn en bratt oppkjørsel eller på en grusvei. Bilen husker, basert på GPS posisjon, hvor du tidligere har hevet eller senket den, og gjør det automatisk når du kommer tilbake dit.  

PANORAMATAK I HELGLASS er nødvendig hvis du vil bruke takstativ / takboks etc.. Det store glasstaket gir en lys og vennlig kupè når det er lukket, og cabrioletfølelse når det er åpent.   VINTERPAKKE gir individuelt justerbar setevarme i alle 5 setene. Hver passasjer kan få den varmen han/hun ønsker. I tillegg vindusvisker- og vindusspylervarmer. På kalde vinterdager varmes batteripakken slik at rekkevidden økes.  

SIKKERHETSPAKKE inkluderer en bevegelesaktivert innbruddsalarm støttet av et uavhengig batteri. Det sekundære batteriet er adskilt fra bilens elektronikk og vil være operativt selv om tyver prøver å deaktivere det normale 12-volts elektriske systemet. Varsling til App på smart-telefon ved trigging av alarm.

Heftelse slettes ved salg.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
08.05.2014
Farge
Svart
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Vekt
2 100 kg
Antall seter
5
Karosseri
Kombi 5-dørs
Antall dører
5
Antall eiere
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
EL36796
Chassis nr. (VIN)
5YJSA3H10EFP32867
Rekkevidde (WLTP)
350 km
Batterikapasitet
85 kWh
Neste frist for EU-kontroll
30.06.2024

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

0952 Oslo
Kart
Du må være logget inn for å se profilen

Nyttige lenker

Sjekk tid for neste EU-kontroll

Sjekk heftelser på EL36796

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 339633700
Sist endret 10. apr. 2024 09:52

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.