Utløpt

Audi A2

1.4-75

Modellår
2003
Kilometer
249 500 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

Det er med tungt hjerte jeg selger min kjære, trofaste Audi A2 som jeg har hatt siden 2007. Det er en skikkelig kul bil med aluminiumskarosseri og tidløs design. Det ble ikke produsert mange av disse, så den blir nok bare mer attraktiv med tida.

Audi A2 en super bil å kjøre, og fordi den er så liten er den lett å parkere, selv i de trangeste parkeringshus. Setene er plassert høyt, så man har god oversikt når man kjører. Bilen er ganske høy og mye romsligere innvendig enn man skulle tro. Det er også god plass i bagasjerommet. Audien har f.eks. kjørt til Vestlandet på juleferie med to voksne, to barn og masse julegaver. Begge baksetene kan legges ned om man trenger ekstra mye bagasjeplass.

Takstativ medfølger.

Vi har en el-bil med kort rekkevidde, så de siste 3-4 årene har Audien hovedsaklig vært brukt når vi har besøkt familien på Vestlandet.

Det ble gjort en del reparasjoner for å få bilen EU-godkjent i 2023 : Ny registerreim, nytt endeledd foran, ny håndbremsvaier, nye bremseskiver og klosser, ny vannpumpe. Kjøpte nye vinterdekk i desember 2023 og sommerdekkene er også bare et par sesonger gamle.

Et nylig verkstedbesøk avdekket lekkasje på bensinfilter og en knekt fjær foran. Det er en tid for alt og jeg kan ikke investere mer i denne bilen. Nå trenger den en ny eier som kan gjøre den siste reparasjonen og ta Audien med på nye eventyr.

Bilen har to andre utfordringer som jeg har levd fint med: 1) Når det regner mye kommer det inn vann som renner ned bak i rommet der batteriet er. Vi har gjort mange forsøk på å finne lekkasjen uten å lykkes. Bilen har stått i garasje, så det har ikke vært et stort problem. Når den har vært ute i regnet, har jeg fjernet vannet med en svamp etterpå. 2) Den andre utfordringen er at oljelampa (og varsellyd) i perioder kan komme på, selv om det er nok olje på tanken. Jeg pleier å peile før jeg kjører langt og dersom oljelampa begynner å lyse, så passer jeg på å aldri fylle på mer enn 0,5 liter olje av gangen.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 875 kr (avgifter)
Pris eks omreg
34 125 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
24.08.2004
Farge
Blå
Fargebeskrivelse
Mørk blå
Interiørfarge
Lys grå
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
75 Hk
Sylindervolum
1,4 l
Vekt
920 kg
Antall seter
4
Karosseri
Sedan
Antall dører
5
Antall eiere
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
BP95402
Chassis nr. (VIN)
WAUZZZ8ZX3N024377
Sist EU-godkjent
28.02.2023
Neste frist for EU-kontroll
28.02.2025

Utstyr

  • Airbag foran
  • Antispinn
  • CD-spiller
  • Hengerfeste, avtagbart/svingbart
  • Oppvarmede seter
  • Radio FM
  • Sentrallås
  • Sommerhjul
  • Vinterhjul

Selgers kjennskap til bilen

Kjente feil, mangler eller synlige skader?

Ja. En knekt fjær foran, drivstoffilter må byttes pga lekkasje.

Er det gjort større reparasjoner?

Ja. 2023: Ny registerreim, nytt endeledd foran, ny håndbremsvaier, nye bremseskiver og klosser, ny vannpumpe

Er eller har motoren vært trimmet?

Nei

Har bilen heftelser/gjeld?

Nei

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

2019 Skedsmokorset Logg inn Logg inn for å se hele adressen
Kart
Du må være logget inn for å se profilen

Nyttige lenker

Sjekk tid for neste EU-kontroll

Sjekk heftelser på BP95402

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 339065305
Sist endret 5. apr. 2024 18:24

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.