Vi selger bilen din for deg!

SOLGT

Renault Kangoo

VAREBIL 1.5 DIESEL 89HK

Totalpris 90 000 kr
Modellår
2018
Kilometer
63 600 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel

Bilen selges med godkjent tilstandsrapport. Dette vil si at bilens tilstand er skriftlig dokumentert og dette gir deg som kjøper en bekreftelse på at bilen er i den standen du har blitt lovet.

Tilstandsrapport

Tilstand

Bilen selges med godkjent tilstandsrapport. Dette vil si at bilens tilstand er skriftlig dokumentert og dette gir deg som kjøper en bekreftelse på at bilen er i den standen du har blitt lovet.

Tilstandsrapport

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL DRIVEMAC AS PÅ BEDRIFTSVEIEN 16 I OSLO!

Vi har fått inn en Renault Kangoo til salg!

Nylig EU-GODKJENT!
Bruktbilgaranti kan kjøpes. Spør oss for komplette vilkår.

Er du på utkikk etter en pålitelig varebil som kombinerer romslig lastekapasitet med komfort og moderne funksjoner? Da er 2018 Renault Kangoo Maxi det perfekte valget for deg!

Med sin stilige utvendige design og romslige lasterom gir Renault Kangoo Maxi deg muligheten til å ta med deg alt du trenger, enten det er for arbeid eller fritid. Med en imponerende lastekapasitet og enkel tilgang gjennom skyvedører på sidene og doble bakdører, gjør Kangoo Maxi lasting og lossing til en lek.

Inne i førerhuset vil du bli imponert over komforten og den moderne utformingen. Den ergonomiske interiøret gir deg en behagelig kjøreopplevelse, og det intuitive dashbordet plasserer alle kontroller innen rekkevidde. 

Når det gjelder ytelse, leverer 2018 Renault Kangoo Maxi kraft og effektivitet. Den drivstoffgjerrige motoren gir deg god økonomi samtidig som den leverer pålitelig kraft. Med avanserte sikkerhetsfunksjoner og kjøreegenskaper som gjør den enkel å manøvrere, kan du stole på Kangoo Maxi uansett hvor veien tar deg.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie en 2018 Renault Kangoo Maxi – en varebil som kombinerer funksjonalitet, komfort og pålitelighet på enestående vis. Ta kontakt i dag for å planlegge en prøvekjøring og opplev allsidigheten til Kangoo Maxi selv!

Medfølger:

Sommerhjul
Vinterhjul

Bilen er klar for levering

ALLE VISNINGER SKJER KUN ETTER AVTALE!

Vi ønsker å informere våre kunder om at visninger av våre kjøretøy kun skjer etter avtale.

Forbehold om feil

Vi tar forbehold om eventuelle feil i annonsen og oppfordrer alle våre kunder til å gå gjennom kjøretøyets opplysninger nøye.

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål om bilen, er du velkommen til å kontakte oss på telefonnummeret 91900398. Dersom du ikke får svar på telefonen, kan du sende oss en e-post så vil vi kontakte deg så fort som mulig på: kontakt@drivemac.no. Vi anbefaler deg å kontakte oss på telefon for å få raskere svar. Vi opplever at meldinger via Finn.no ofte havner i søppelpost når vi svarer, så vi oppmuntrer våre kunder til å kontakte oss på telefon eller e-post. Du er også hjertelig velkommen til å besøke oss i vårt showroom for en hyggelig prat om bil. Våre åpningstider er som følger:

Mandag-fredag: 10:00-17:00

Lørdag-søndag: Etter avtale

-Autoreg-

Vi er godkjent autoreg-forhandler av Statens vegvesen og kan tilby omgående levering på de fleste av våre biler. Husk å ha BankID klar for elektronisk signering av dokumenter.

-Garanti-

Gjør et trygt kjøp ved å benytte deg av vår samarbeidspartners tilbud om bruktbilgaranti. Ta gjerne kontakt med oss for tilbud på garanti. 

- Finansiering-

Vi tilbyr finansiering via våre samarbeidspartnere til konkurransedyktige betingelser. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne den beste løsningen for din økonomi.

- Ekstra utstyr -

Vi er behjelpelige med ettermontering av ekstra utstyr til konkurransedyktige priser. Ønsker du en M-sport, S-line eller AMG pakke? Trenger du å ettermontere et hengerfeste? Ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker ekstra utstyr på en av bilene vi selger.

- Innbytte -

Har du en bil du skal selge? Vi vurderer din bil i innbytte, uansett merke. Send oss informasjon om bilen din, inkludert registreringsnummer, kilometerstand og servicehistorikk, og en av våre selgere vil kontakte deg med en vurdering.

- Formidlingsalg -

Har du en fin bil du ønsker å selge? Vi hjelper deg med hele salgsprosessen og sørger for at bilsalget blir enkelt for deg, uansett bilmerke. Besøk hjemmesiden vår for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å selge bilen din til en god pris.

- Frakt -

Vi tilbyr frakt over hele landet og kan gi deg et tilbud på transport av kjøretøyet ditt. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne den beste fraktløsningen.

- Henting -

Kommer du med tog eller fly, kan vi hente deg fra Oslo S, Lillestrøm togstasjon eller flyplassen. Ta kontakt med oss så avtaler vi hvor og når vi skal møte deg.


Vi ser frem til å hjelpe deg med din neste bilhandel.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 476 kr (avgifter)
Pris eks omreg
88 524 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
08.02.2018
Farge
Hvit
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
90 Hk
Sylindervolum
1,5 l
Vekt
1 375 kg
CO2-utslipp
123 g/km
Antall seter
3
Karosseri
Kasse
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Varebil
Reg.nr.
RL27954
Chassis nr. (VIN)
VF1FW51R159294259
Maksimal tilhengervekt
1 050 kg

Utstyr

  • ABS-bremser
  • Airbag foran
  • Diesel-partikkelfilter
  • Hengerfeste
  • Parkeringsensor bak
  • Regulerbart ratt
  • Servostyring
  • Sommerhjul
  • Vinterhjul

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Bedriftsveien 16, 0950 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 338659457
Sist endret 15. apr. 2024 22:09
Referanse 2298

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.