Inaktiv

Chevrolet

5,7-V8 Scottsdale PickUp RegularCab.2-Dørs,Mye Påkostet

Totalpris 235 000 kr
Modellår
1983
Kilometer
150 881 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

Original og meget godt bevart 1983 Chevrolet Scottsdale 5,7-V8 Bensin Pick-Up 4x2, med ny Automatgirkasse, registrert for 3-personer, Servostyring, som nye 16` Aluminiumsfelger med som nye Cooper helårsdekk i 245-dimensjon mm.


NB: Bilen er registrert som 3-seters Varebil, (klasse 1 - N1), "lett bil" med plan, med en totalvekt på 3.500 kg. Bilen kan således kjøres på vanlig Personbil, klasse B-førerkort. - Bilen har ingen begrensninger, verken på fart, (ingen fartsperre), laveste bompasseringsavgift som vanlige Personbiler mm.


NB: Bilen ble importert som brukt fra USA, og førstegangsregistrert i Norge 8. september 2018. - Den har senere hatt en voksen AmCar-entusiast eier de siste 4-årene. - Bilen er kun kjørt på sommerhalvåret, og den har ellers vært godt lagret innendørs. 


Speedometeret viser en kjørelengde på 93.773 Miles, eller 150.881 KM. - Vi regner med at dette er den korrekte kjørelengden, men kan ikke garantere denne. - (Bilen er kjørt 15.567 KM de siste 6-årene som den har vært i Norge).


Flott fargekombinasjon: Rød Blank med Chrom støtfangere og kledelig og fargematchende pent rødt Velourstoff-interiør. - Tross sin alder på 41-år er bilen hel og pen, både inn/utvendig. Planet bærer også preg av forsiktig bruk. - Selv undersiden av bilen ser originalt og fint ut, som følge av bruk i et tørt klima.


NB: Neste påkrevede EU-kontroll må tas innen 8. september 2025. - NB: Som original "veteranbil" har denne 5-års intervaller på EU-kontroll. - (Når bilen har blitt 50-år, kan den om ønskelig fritas fra fremtidige EU-kontroller).


- Bilen har nettopp vært inne på spesialverksted for grunnjustering av både forgasser og tenningstidspunkt. 


NB: Bilen er mye påkostet her i Norge. - Dette gjelder følgende:
-----------------------------------------------
- Nyoverhalt GM 700 Automatgirkasse ble satt inn i 2023. Dette er en 4-Trinns Automatgirkasse med egen innvendig  "LockUp" bryter med "Overdrive" funksjon. I praksis er dette en 5-Trinns Automatgirkasse.

- Ny Edelbrock 600 forgasser med 4-porter ble satt inn i 2023. (Den originale forgasseren følger også med). 

- Nye 16` Cooper helårsdekk, og nye 5-ekede Aluminiumsfelger med Chevrolet senterkopp ble montert i 2023.

- Ny varmeapparat vifte ble satt inn i 2022.

- Ny innvendig Switch-bryter mellom de to bensintankene, (en på hver side) ble skiftet ut i 2022. Begge bensintankene er i bruk, og bensinmåler-instrumentet viser det korrekte nivået i begge bensintankene.
--------------------------------

NB: Fasongtilpassede og praktiske tre-lemmer langs begge sidene av planet følger med. - Disse kan lettvint monteres/demonteres, og gjør det lettere å frakte mer last på planet, (se flere bilder).


Mål og vekter: Lengde: 5,38m. - Bredde: 2,02m. - Egenvekt: 2.100kg. - Maks nyttelast: 1.375kg. - Maks tillatt tilhengervekt, (med brems): 3.175kg. - Maks tillatt totalvekt, bil er: 3.500kg.Enhver Chevrolet Pick-Up som produseres er en svært solid bygget kvalitetsbil. - Likevel har mange tilsvarende eksemplarer fra 1980-årene blitt borte fra markedet gjennom de siste 41 årene. - Bilen egner seg utmerket til daglig bruk, Cruising, AmCar-bilutstillinger mm. Den egner seg også utmerket for den som har behov for å trekke tung tilhenger, der maks tilhengervekt er 3.175 KM.


Bil Invest Oslo AS har lang og bred erfaring, og en stor glede med import og salg av veteranbiler fra USA. - Vi importerer og selger kontinuerlig spesielle biler fra USA, og mener bestemt at den største delen av kundegruppen ønsker biler som kan brukes og skape glede når årstiden tillater dette.


Vår filosofi med import og salg av slike biler er å finne gode eksemplarer som vi kan være stolte av å vise frem til våre kunder. - Historiebøkene viser også, år etter år, at flotte veteranbiler holder seg godt prismessig, og ofte stiger i pris.


Denne Røde PickUp`en "snur hoder" når den kommer glidende med sitt flotte frontparti med doble stående frontlykter. Bilen likes av folk flest, både eldre og yngre. - Den gode, dype og lett gjenkjennelige V8-lyden forsterker kjøreopplevelsen bare ytterligere, spesielt når "skyvevinduet" i bakruten står åpent!


Bilen er både lettkjørt og komfortabel å kjøre. - Høyere sittestilling og store ruteflater forsterker bare kjøreopplevelsen ytterligere.


Bil Invest Oslo AS har solgt en lang rekke AmCars av ulike typer, og mener bestemt at PickÙp Trucks fra 1970 og 80-årene er biler som vil holde seg meget godt i markedspris. - Svært få eksemplarer er tilgjengelig på det Norske markedet.


Drive the Amercan Way! - Bli "sett" og "hørt" i en flott, tidlig 1980-talls Pick-Up som enhver kan være stolt av å eie, og som skaper oppmerksomhet  glede hvorenn den ferdes!


FINANS / INNBYTTE / GARANTI
--------------------------------------


Vi holder til i Breivollveien 25 på Alnabru i Oslo. - Du finner oss opp rampen rundt hjørnet i Staples bygget vis a vis Toyota Bruktbil senter.

 
Vi tar forbehold om feil i våre annonser og vi ber deg derfor spesifikt sjekke utstyr eller ringe oss for å forsikre deg om noe utstyr som er viktig for deg. Dette da vi ikke dekker utstyr eller tilbehør som er feil listet i våre annonser.


- Bil Invest Oslo AS har alltid et meget godt utvalg av pene brukte biler til riktige priser. Kom gjerne innom for en hyggelig bilprat i et autofilt miljø. Våre erfarne salgskonsulenter hjelper deg gjerne med finansiering fra null kontant gjennom vårt samarbeid med Nordea Bilfinans AS.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Garanti
Bruktbilgaranti 50/50
Garanti
3 mnd
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Rød
Fargebeskrivelse
Rød Blank med Chrom støtfangere.
Interiørfarge
Kledelig og fargematchende pent rødt velourstoff-interiør.
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
167 Hk
Sylindervolum
5,7 l
Vekt
2 100 kg
Antall seter
3
Karosseri
Pickup
Antall dører
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Varebil
Reg.nr.
TL31061
Chassis nr. (VIN)
1GCGC24MXDJ160207
Maksimal tilhengervekt
3 175 kg

Utstyr

 • CD-spiller
 • Farget glass
 • Helårsdekk
 • Hengerfeste
 • Lettmet. felg sommer
 • Radio FM
 • Regulerbart ratt
 • Sentrallås
 • Servostyring
 • Speil innfellbare
 • Turteller

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Breivollveien 25, 0668 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 338577846
Sist endret 22. apr. 2024 16:32
Referanse 4465

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.