Inaktiv

Ford Mustang

289CUI 4,7-V8,Convertib.Aut.Servo,Br.skiver - RESERVERT

Totalpris 375 000 kr
Modellår
1967
Kilometer
82 149 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

NB: Bilen er reservert for kunde!
--------------------------------------

Flott 1967 Ford Mustang Convertible 4,7-V8, (289 CUI), med Automatgir, Servostyring, GT-grill/ekstra frontlamper, pent sort Cabriolet-tak, lekkert Sort interiør med DeLuxe Alu-dashbordlister, skivebremser foran, som nye 15` Aluminiumsfelger i Alu/Sort design med som nye sommerdekk + mye, mye mer.Etterspurt fargekombinasjon, Rød Blank, med pent Sort kanvastak, og sportslig fargematchende Sort interiør, og Chrom støtfangere. - NB: Motorrommet er sjeldent fint, og meget detaljert. - Understellet bærer også preg av bruk på finværsdager.


NB: Bilen ble importert fra USA, og førstegangsregistrert i Norge i 2008. - Den er senere kjørt kun på sommerhalvåret av en voksen eier i Oslo-distriktet de siste 5-årene. Bilen har stått godt lagret innendørs i enegarasje.


Speedometeret viser 51.056 Miles, eller 82.149 KM. - Vi regner med at dette er riktig kjørelengde, men kan ikke garantere denne. -
(Bilen er kjørt 11.424 Miles, eller 18.381 KM her i Norge de siste 16 årene).


Bilen er mye påkostet med en rekke oppgraderinger. - NB: To stk. mapper/ringpermer som inneholder mye dokumentasjon følger også med. I tillegg følger det med div. nye slitedeler og oljer/væsker, (se bilder). 


Bilen er registrert med matte "tidsriktige" skilter i en størrelse som passer godt.  - Mange benytter nyere, (større) refleksskilter, men vi mener dette vil virke "for moderne" og upassende til denne bilen.


NB: Bilen er meget godt utstyrt, tross sin alder på 56 år. - Den har bl.a.:
------------------------------------------------------------------------------------
- Sporty og pent Sort interiør.
- Fargematchende og sportslig 3-eket Sort ratt med hvit stitching, og Ford Mustang senterdekal.
- Kledelig GT-grill med klare/hvite ekstralykter.
- Automatgir, 3-trinns.
- Sporty DeLuxe, Alu-dekor på hele dasbordet.
- Flotte fargematchende sorte gulvmatter i stoff med Mustang-dekaler.
- Bremseskiver foran (ikke tromler).
- Servostyring.
- Oppgradert Soundsystem i "Old Scool" design, med moderne radio og AUX for avspilling av musikk fra bl.a. mobiltelefon mm.
- Doble eksosutslipp i Chrom på hver side.
- Originale Chrom-speil på begge sider.
- Meget pent, og detaljert motorrom.
- Som nye, og flotte 15` Aluminiumsfelger i Alu/Sort design.
- Som nye 15` sommerdekk i 205/60R15` dimensjon.
- + mye mye mer. - To stk. komplette nøkkelsett følger også med.
---------------------

NB: Påkrevet EU-kontroll ble sist utført 17. juli 2023. - Bilen er nå fritatt for alle fremtidige EU-kontroller.


Vår filosofi med import og salg av slike biler er å finne gode eksemplarer som vi kan være stolte av å vise frem til våre kunder. Bil Invest Oslo AS har lang og bred erfaring, og en stor glede med import og salg av veteranbiler fra USA. - Vi importerer og selger kontinuerlig spesielle biler fra USA, og mener bestemt at den største delen av kundegruppen ønsker biler som kan brukes og skape glede når årstiden tillater dette.


- Unik mulighet for den som er på utkikk etter en klassisk og flott 1967 Ford Mustang Convertible med ettertraktet fargekombinasjon.PS: Historiebøkene viser også år etter år at flotte veteranbiler stiger i pris. Bilen "snur hoder", og likes av folk flest i alle aldersgrupper. - Den gode og lett gjenkjennelige V8-lyden fra to separate rør, og 4. utslipp forsterker kjøreopplevelsen ytterligere, spesielt med taket nedslått. 


- Ford Motor Company produserte 472.121 eksemplarer av Ford Mustang modellen i 1967, som Hardtop Coupe utgave, Fastback Coupe utgave, og Convertible utgave. Convertible utgaven var den dyreste av de tre modellvariantene og hadde en basispris dette året på 2.698 USD. - NB: Kun 44.808 Convertible utgaver ble produsert i 1967.


Mange Mustang-entusiaster mener at 1967 modellen er den "Ultimate" Mustangen. - Designmessig er bilen "fullkommen" sett fra alle vinkler. 
- Dessverre har mange av disse bilene blitt borte gjennom årenes løp, men gjenværende eksemplarer har for lengst blitt svært populære, både i USA og i resten av verden.

 
Bilen er registrert for 4-personer, og det er helt grei plass til alle sammen. NB: Bilen egner seg utmerket til daglig bruk, cruising og bilutstillinger vår, sommer og høst. - Det finnes vel knapt et mer typisk sportsbilikon som signaliserer amerikansk sportsbilhistorikk i snart 60 år med kontinuerlig produksjon, enn en klassisk rød 1967 Ford Mustang Convertible i denne fargekombinasjonen.


Bil Invest Oslo AS har gjennom en årrekke importert, solgt og stilt ut på bilutstillinger/biltreff, en lang rekke Ford Mustanger og Shelby Mustanger av ulike typer, både eldre og nyere. - Vi har bred erfaring med denne biltypen, og kan bekrefte at det blir vanskeligere for hvert år som går å få tak i denne type biler.  Mange eksemplarer har allerede har blitt eksportert ut av Norge til både USA, og andre større land i Europa som får gode valuta-vekslingskurs for både Dollar og Euro. 


NB: Bilen kan leveres raskt!


Drive the Amercan Way! - "The Heartbeat of America" - Bli "sett" og "hørt" i en bil som enhver kan være stolt av å eie, og som skaper glede hvorenn den ferdes!


FINANS / INNBYTTE / GARANTI
--------------------------------------


Vi holder til i Breivollveien 25 på Alnabru i Oslo. - Du finner oss opp rampen rundt hjørnet i Staples bygget vis a vis Toyota Bruktbil senter.

 
Vi tar forbehold om feil i våre annonser og vi ber deg derfor spesifikt sjekke utstyr eller ringe oss for å forsikre deg om noe utstyr som er viktig for deg. Dette da vi ikke dekker utstyr eller tilbehør som er feil listet i våre annonser.


- Bil Invest Oslo AS har alltid et meget godt utvalg av pene brukte biler til riktige priser. Kom gjerne innom for en hyggelig bilprat i et autofilt miljø. Våre erfarne salgskonsulenter hjelper deg gjerne med finansiering fra null kontant gjennom vårt samarbeid med Nordea Bilfinans AS.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Garanti
Bruktbilgaranti 50/50
Garanti
3 mnd
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Rød
Fargebeskrivelse
Rød Blank med Sort cabriolettak, og Chrom støtfangere.
Interiørfarge
Sportslig Sort interiør med De-Luxe Alu. dashbord-dekorlister.
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
203 Hk
Sylindervolum
4,7 l
Vekt
1 300 kg
Antall seter
4
Karosseri
Cabriolet
Antall dører
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
D-40718
Chassis nr. (VIN)
0000007F01C155222

Utstyr

  • Lettmet. felg sommer
  • Lys Ekstra fjernlys
  • Radio FM
  • Servostyring
  • Skinnratt
  • Sommerdekk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Breivollveien 25, 0668 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 337840531
Sist endret 18. mar. 2024 19:40
Referanse 4460

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.