SOLGT

Dodge RAM

---- RÅ RUSSEVAN! -------B-SERIES VAN 5.2-129

Modellår
1987
Kilometer
83 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

Heisann!


Da var det tid for å legge ut guttas russebil/russevan for salg her på finn.


Dette er en godt holdt Dodge Ram B350 fra 1987.


Bilens fordeler:

-Meget god teknisk stand (Flere mekanikere har kommentert og komplimentert bilens stand til å være så gammel). Så denne har nok en god del år igjen!

-Lav km-stand

-EU-godkjent til sommer 2025

-9 registrerte seter

-Automatgir (Enkel bil å kjøre og lett og skaffe sjåfør dersom det trengs)

-Anlegg og lys går på egne batterier, så en kan spille musikk selv om bilen står i ro og uten fare for at den går tom for strøm

-Splitter ny dynamo (Vi trodde den gamle dynamoen var gåen, så vi satt inn ny. Viste seg at den ikke var gåen, bare noen kabler som var løsnet. Så følger med en ekstra fungerende dynamo.

-Bilen har tidligere vært eid i 30 år av et firma i Oslo som har hatt bilen stående innendørs alle årene og nesten ikke brukt den.

-Bra anlegg

-Røykmaskin

-Kjøleskap

-Ettersom bilen er så gammel, regnes den som veteranbil og er derfor billig å forsikre i tillegg til at en får fritak fra omregistrering.


Info om kjerra:

Choke, motor og karosseri:

Choken på bilen er litt dårlig, men vi har fikset på den slik at den fungere mye bedre nå enn hva den gjorde da vi kjøpte bilen. På grunn av choken og bilens alder må motoren varmes opp en liten stund før den kan stå selv på tomgang. Det er ikke verre enn at man må holde ett lett trykk på gasspedalen frem til motoren har fått varmet seg opp. Dette gjelder kun når bilen har stått i ro en stund, så den starter altså helt fint resten av kvelden dersom den skrus av. Det har heller ikke noen innvirkning på bilens/motorens stand eller ytelse. Begge gangene vi har hatt bilen på verksted har vi fått beskjed om at den tekniske standen på bilen er overraskende god. Ettersom bilen er såpass gammel er det naturligvis litt smårust rundt om kring, men absolutt ikke mye.Lyd:

Anlegget er hjemmelaget av fjorårets eiere, og er så bra at vi ikke har endret noe på det. Har utrolig bra bass, og god lyd. Bør høres. Høyttalerne kan også vendes rundt slik at de spiller utover, noe som er en fordel dersom en står parkert å spiller musikk med bakdøra åpen:) Hele anlegget kan skrus av med en bryter, enten fremme hos sjåføren eller i taket bak.Batteri:

Høyttalerne henter kraften sin fra 4 bilbatterier som er plassert mellom fører setet og sitteplassene bak. Til sammen har disse batteriene en kapasitet på over 350Ah, så du vil med andre ord aldri kunne gå tom for strøm dersom du starter rullingen med fulle batterier. Batteriene lades mens bilen kjører, så lenge startbatteriet er fulladet. Så det skal altså veldig mye til for at de går tomme for strøm.Bakseter og bord:

Bilen er 9 seter, 7 bak og 2 fremme. Den ene sofaen er trukket i skinn, noe som gjør det lett å vaske opp eventuelt søl. Bordet i midten er utstyrt med mer enn nok koppholder og viktigst av alt, kjøleskap. Kjøleskapet kobles til batteriene via en inverter. Dette er vi veldig fornøyd med, og det har vært et pluss å få holde diverse kaldt og godt på rulling:)Interiør:

Mye av bilens interiør er originalt, blant annet førerhuset, setene fremme i tillegg til den ene sofaen bak og resten av panelene i bilen. Det er installert LED-lys i taket som er dekket av akryl-plater, noe som ser veldig tøft ut. Fargen på lysene kan endres med fjernkontroller. Ellers kan en skru lysene helt av med bryterne i taket bak. Det er også installert LED-lys bak rundt anlegget. Også disse kan endre farge og innstilling via en av fjernkontrollene.


Nye ting i våres eie:

Nylig vært på verksted for å gjøre bilen i så god stand som mulig for neste eiere. (Bare å spør om å se kvittering fra verkstedet) Dette betyr da at bilen skal kunne gå glatt gjennom de neste års russetid/tider uten problemer og trøbbel.

Satt inn nye led-lys i hele bilen som styres fra fjernkontroll.

Kjøpt 2 nye batterier. (Både start-batteri og "drifts batteri".

Ny dynamoKjente feil og mangler:

Tidligere eier har fått en bitteliten bulk på høyre side bak (vanskelig å merke hvis du ikke leter etter den.

Gammel og sliten choke: Bilens choke er en smule dårlig, noe som kan gjøre at den av og til sliter med å svive på tomgang på de kaldeste dagene. Lar du motoren kjøre seg varm, så er ikke dette noe problem

Sentrallås: Bilen har opprinnelig sentrallås, men dette har sluttet å funke. Nå må du åpne og låse hver enkelt dør (Dette har ikke vært noe problem eller stry for oss). Høyre fremdør har heller ingen lås som fungerer, så vi låser den fra innsiden med en pinne. (Funker veldig bra!).
Selges som den er.

Det tas forbehold om feil i annonsen.


Bare å ta kontakt dersom du lurer på noe eller er fysen på visning.


Mitt nummer er 484 39 700Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
28.07.1987
Farge
Blå
Fargebeskrivelse
Bilens Interiør er originalt rødt, mens eksteriøret er farget blått i våres russetid
Interiørfarge
Rød
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
129 Hk
Sylindervolum
5,2 l
Vekt
2 210 kg
Antall seter
9
Karosseri
Annet
Antall dører
4
Antall eiere
5
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
DF19834
Chassis nr. (VIN)
2B4JB31U7HK282422
Maksimal tilhengervekt
2 000 kg
Sist EU-godkjent
06.12.2023
Neste frist for EU-kontroll
14.08.2025

Utstyr

 • AUX-inngang
 • Airbag foran
 • Bluetooth
 • CD-spiller
 • El.vinduer
 • Helårsdekk
 • Hengerfeste, fast krok
 • Motorvarmer
 • Mørke ruter bak
 • Radio FM
 • Servostyring
 • Seter i delskinn

Selgers kjennskap til bilen

Kjente feil, mangler eller synlige skader?

Nei

Er det gjort større reparasjoner?

Nei

Er eller har motoren vært trimmet?

Nei

Har bilen heftelser/gjeld?

Nei

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

4635 Kristiansand S Logg inn Logg inn for å se hele adressen
Kart
Du må være logget inn for å se profilen

Nyttige lenker

Sjekk tid for neste EU-kontroll

Sjekk heftelser på DF19834

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 333140066
Sist endret 5. apr. 2024 18:28

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.