Lamborghini Huracan

LP610-4 Akrapovic eksos og Novitec justerbart senkesett

Totalpris 2 299 000 kr
Modellår
2015
Kilometer
82 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse


Finansiering restverdilån 36 mnd:
• Egenkapital:      459 800,-
• Månedskostnad:   19 555,-
Priser ved 20% egenkapital og 70% restverdi etter 36 mnd basert på våre finansieringspartneres rente. Dette er kun priseksempler, kontakt oss for nøyaktig tilbud på finansiering.


Fantastisk godt ivaretatt Lamborghini Huracan LP610 med akrapovic eksosanlegg og Novitec justerbart senkesett. Med nylig utført service og PPF på fronten er denne klar for mye kjøring. Orginalt eksosanlegg og fjærer medfølger.

Lamborghini laget faktisk sin første brukervennlige bil for sommer som vinter når nye Lamborghini Huracan LP610-4 ble lansert i 2014. LP står for "Longitudinale Posteriore", som refererer til den langsgående midtre bakposisjonen til motoren, 610 står for antall hestekrefter og 4-tallet står for firehjulsdriften. Modellen er en kvalitetsbil med en ekstremt potent motor som er langt raskere enn sine oppgitte tekniske tider. Med 4-hjulstrekk er den ekstremt rask på bane, asfalt, vått som tørt. Få biler måler seg med den originale lyden du finner i Lamborghini Huracan. Lyden fra V10 motoren er lett gjenkjennelig på en Lamborghini Huracan og får enhver person til å stoppe opp med det de holder på med. Ved hjelp av tre forskjellige kjøreprofiler (Strada, Sport og Corsa) vil turen bli enda mer morsommere ettersom du finner hva som passer deg best.

Firehjulssystemet til Lamborghini er med på å skyte deg ut av enhver sving du skal komme ut fra. Med monitorer som konstant er med på å måle underlaget du kjører på, blir ikke bare turen trygg, men enda mer morsommere da du kan presse grensene enda lengre da du er sikker på at bilen takler underlaget du befinner deg på. En bil som byr på så utrolig mye kjøreglede som Lamborghini Huracan skal man lete lenge etter.


De magiske tallene er følgende:
0-100km/t: 2,5 sekunder
0-200km/t: 8,8 sekunder

Kontakt en av våre selgere:
Olav Medhus 934 33 100
Thomas Kleven 970 33 100


byMEDHUS skal være en viktig og synlig aktør innenfor premium bil både av nye, nyere og classic biler. Vi har ett stort nettverk for kjøp og salg av biler og vil kunne skaffe deg det du måtte ønske. Vi vil være blant de beste på å selge kommisjonsbiler da vi ikke har noen bindinger eller forpliktelser til andre enn deg! I tillegg vil vi importere det du måtte ønske samt å ta inn biler til lager vi vet du har lyst på. Gjennom mange år har vi hatt mest erfaring i Norge med sportsbil merker som Ferrari, Lamborghini og McLaren. Vi har solgt mye Porsche, Maserati og Bentley gjennom mange år. I tillegg er vi god på Mercedes, BMW, Audi og Land-Rover. Vi er en liten butikk som har mulighet til å snu oss rundt og jobbe med det markedet innenfor premium bil ønsker. Det betyr at du vil finne både bensin, diesel og el bil i vår butikk. Vi ønsker å være øverst på listen din når du skal ha bil. byMEDHUS vil ha en tydelig strategi på å være synlige i sosiale media. Vi tror at du vil synes byMEDHUS med det innholdet vi er som mennesker, utradisjonelt design, opplevelser og konsept er ett friskt pust som forfører deg til å bli kunde hos oss!

- Stay On Four

Vi tar forbehold om utstyrs- skrivefeil i annonsen

Spesifikasjoner

Omregistrering
4 305 kr (avgifter)
Pris eks omreg
2 294 695 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
10.02.2015
Farge
Oransje
Fargebeskrivelse
Arancio Borealis (Orange)
Interiørfarge
Sort skinn/Alcantara
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
610 Hk
Sylindervolum
5,2 l
Vekt
1 532 kg
CO2-utslipp
290 g/km
Antall seter
2
Karosseri
Coupe
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
PA21644
Chassis nr. (VIN)
ZHWEC1ZF5FLA01625

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Olav Brunborgs vei 6, 1396 Billingstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 333121924
Sist endret 16. feb. 2024 11:21
Referanse 2395

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.