Inaktiv

Nissan Pathfinder

2.5TDi Automat / EU OK / 4x4 / kjededrift / Flott bil

Totalpris 89 777 kr
Modellår
2010
Kilometer
225 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Diesel

Beskrivelse

Velkommen til NORDBIL - Hønefoss


2010 NISSAN PATHFINDER 2.5TDi 4x4 AUTOMAT

Pris: Kr. 88.000,-

Tøff og stilig Nissan Pathfinder selges.

Bilen er EU godkjent til April 2024! bilen går som en klokke, og det er ingen ulyder fra bilen under kjøring. Veldig tight og fin på veien! Motor maler som en katt, og girer silkemykt.

Du kan velge mellom 4wd og 2wd, høy og lavserie.

Utvendig er den ganske pen. Ikke noe stygge skader eller stygge riper - Hel og grei å se på, men så klart med litt småskrammer som er vanlig på eldre biler. Ser pen ut for rust i karosseri.

Innvendig er den også ganske pen. Gode seter i skinn med god støtte og god komfort. Ingen skader eller stygg slitasje på interiør. Denne bærer preg av å IKKE ha bli brukt som arbeidsbil, men mer som vanlig familiebil.

Utrolig mye utstyr, som El.seter begge foran, cruise-control, aircondition, 4 soners klima, navigasjon, handsfree opplegg, panoramatak, mørke vinduer, takrails, stigtrinn, "Nissan MusicBox" hvor du kan lagre flere 100 låter i multimedieenheten, 4x el.vinduer, hengerfeste og mye mer...

Sommer- og vinterdekk(Gode pigg) medfølger. 2 nøkler medfølger.

Servicehefte medfølger, men siste stempel på 60.000km. Privat service gjort siden da.

Motoren har kjededrift, så her slipper du å tenke på bytte av reg.reim.

Eneste vi egentlig har å utsette på denne, er at Airbaglampe lyser, og en sprekk i frontrute helt nederst (Sees ikke fra førerposisjon).

Så er du ute etter en stor 4x4, arbeidsbil, stor familiebil, trekkvogn eller bare daglig bruksbil?... da er denne sikkert noe for deg.

Bilen selges som Outlet/ innbyttebil. (se mere info under)


SELGERE :

Stian Bråten +47 406 02 818

Kasper Kristensen +47 413 37 164

 
Finansiering: Vi kan tilby gunstig finansiering på alle vår biler. Ned til Kr. 0,- i egenkapital, og opp til 10 års nedbetaling. 

Forsikring: Vi er godkjent forsikringsforhandler fra Gjensidige, og kan gi deg veldig konkurransedyktig pris. Vi gir deg minimum 60% bonus/rabatt på forsikring, uansett om du er ny kunde eller ikke.

Innbytte: Vi tar gjerne bilen din i innbytte, uansett merke og stand. Hør oss for tilbud.

Omregistrering: Vi er Autoreg-forhandler, som betyr at vi kan omregistrere og sette skilt på alle vår biler, døgnet rundt, alle ukens dager. Alle vår priser er også inkludert omregistrering. Dette gjør det lettere for deg som kunde å se totalprisen på bilen.

Inbyttebil/outlett: Biler i denne kategori selges som rep.objekt grunnet alder, km.stand, manglende historikk, samt det at du har feil og mangler. Bilene er ikke kontrollert av oss eller noe verksted, og de vil derfor ha uforutsette/ikke-opplyste feil og mangler vi ikke har kjennskap til. Dette godtar kjøper, og overtar derfor all risiko. Kjøper må derfor forvente rep.kostnader umiddelbart etter kjøpstidspunktet. Dette er eldre biler, og alt kan skje.

Betaling/Overdragelse: Husk Bank ID ved henting av bil. Vi tar kort.

Åpningstid: Mandag til fredag kl. 09.00 til 18.00 & lørdager kl. 11.00 til 14.00. (Kan avtales visning utover åpningstid)

Beliggenhet: Vi holder til på Hensmoveien 20, 3516 Hønefoss. Bare 40min til oslo, 40min til drammen og 40min til Gardermoen.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 777 kr (avgifter)
Pris eks omreg
88 000 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
19.08.2010
Farge
Svart
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
190 Hk
Sylindervolum
2,5 l
Vekt
2 165 kg
CO2-utslipp
238 g/km
Antall seter
5
Karosseri
SUV/Offroad
Antall dører
5
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
DN43673
Chassis nr. (VIN)
VSKJVWR51U0385044
Maksimal tilhengervekt
3 000 kg

Utstyr

  • Hengerfeste
  • Isofix
  • Lettmet. felg sommer
  • Lettmet. felg vinter
  • Navigasjonssystem
  • Ryggekamera
  • Stigtrinn
  • Takrails

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Hensmoveien 20, 3516 Hønefoss

Annonseinformasjon

FINN-kode 330820548
Sist endret 8. des. 2023 09:56
Referanse 2221

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.