Med-deg-hele-veien

Inaktiv

BMW X3

xDrive30e M.SPORT A.LED ACC KROK SKINN KEYLES H.UP RKAM

Totalpris 534 900 kr
Modellår
2021
Kilometer
59 715 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
El + Bensin

Denne bilen selges med Rest nybilgaranti BMW/MINI (24 mnd / 200 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Garanti

Denne bilen selges med Rest nybilgaranti BMW/MINI (24 mnd / 200 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Tilstand

Bilen selges med godkjent tilstandsrapport. Dette vil si at bilens tilstand er skriftlig dokumentert og dette gir deg som kjøper en bekreftelse på at bilen er i den standen du har blitt lovet.

Tilstandsrapport (PDF)

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Bytterett

Denne bilen selges med bytterett fra forhandler. Det betyr at du som kjøper har mulighet til å bytte den mot en annen bil, i henhold til forhandlerens vilkår. Dette kan du gjøre dersom bilen du har kjøpt av en eller annen grunn ikke tilfredsstiller dine forventninger eller behov. Produktet tilbys for at du som kjøper skal føle deg helt trygg på at du ender opp med riktig bil for ditt behov.

Medlem

Bilen selges av et medlem av Norges Bilbransjeforbund (NBF). Når du kjøper bil av en forhandler som er medlem av NBF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NBF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NBF medlem.

Programbil

Denne bilen inngår i bruktbilprogrammet BMW Premium Selection.

Et bruktbilprogram er definert av den enkelte importør av bilmerket og bilene er nøye utvalgt og har gjennomgått enda mer omfattende tester enn det som er standard. Programbiler fås kun kjøpt hos autoriserte merkeforhandlere.

Mer om programbiler på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

Benytt muligheten til å kjøpe din neste BMW hos oss som er en autorisert BMW forhandler og MINI-merkeverksted. Dette gir deg økt trygghet på alle områder av bilholdet. Våre folk kan BMW!
Ta kontakt med en av våre dyktige selgere:

Trond Enger 97 03 40 23
Salgssjef Jens Waldal 90 67 99 24

RENTEKAMPANJE 6,99% VED LÅN!
Priseksempel billån: Beløp 6,99 % flytende nominell rente 8,58% effektiv, lånebekr. 300 000,- over 60 måneder, månedsbeløp 6.121,-, kostnad renter for hele perioden kr 57 161,- total tilbakebetaling inkl alt kr. 361.551,-

En meget flott bil.

Klassiske og flotte fargekombinasjoner.

God plass og lett inn og utstigning.

Bilen er kjøpt ny hos oss.

En eier.

Kjent historikk.

Servicer ok og bilen har hatt BSI serviceavtale(fra førstegangs registrering) på 36mnd/60.000km (det som først inntreffer), denne gunstige avtalen kan utvides for en rimelig pris dersom du ønsker dette. Ta kontakt med oss for mere info om denne gunstige avtalen som gir deg lavere vedlikeholdsutgifter. Siste service er utført 20.10.2023 på 59.044 km

Kjør elektrisk i nærmiljøet og legg ut på langtur uten ladestopp og ladeangst.

Sterk og drivstoffvennlig turbomotor med høyt dreiemoment i kombinasjon med en elektrisk motor, åttetrinns Steptronic automatgearkasse og xDrive firehjulstrekk sørger for gode kjøreegenskaper under alle forhold.
Slik fungerer BMW xDrive:
BMW xDrive omfatter alle fordelene med bakhjulsdrift, som presis styring, nøytralt veigrep i svinger og et klart skille mellom drivkraft og styring. Den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC) aktiveres først når det er nødvendig med en omfordeling av drivkraften, spesielt ved vanskelige kjøreforhold. Den registrerer selv den minste tendens til over- eller understyring. Motorkraften fordeles med inntil 100 % på for- eller bakakselen i løpet av et tidels sekund via girkassen og en elektronisk styrt lamellclutch. Deretter går motorkraften tilbake til den vanlige fordelingen på 40:60. Med BMW xDrive 4X4 utnyttes veigrepet optimalt av begge akslene. Din BMW akselererer dermed stabilt ut av kurvene.

Bilen er meget godt utstyrt og vi ber deg studere utstyrslisten nøye.

Legg spesielt merke til:

OBS: Sportssetene har elektrisk justering inkl minnefunksjon.

BMW Head-Up Display (HUD) projiserer relevante data i førerens synsfelt. Dette gjør det enklere å konsentrere seg om det som skjer i trafikken. Displayet kan vise (avhengig av annet ekstrautstyr) blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger, speed limit info og infotainmentmeldinger.

Aktiv Cruisecontrol med Stop&Go: Systemet holder den valgte avtanden til bilen foran og regulerer hastigheten automatisk helt til bilen står stille. Systemet akselererer også bilen opp igjen til valgt hastighet .

Din BMW kan selvparkere med lukeparinger eller paralellparkering. Avhengig av bilmodell. Bilen trenger kun 1,5 meter klaring for å iverksette parkeringsfunksjonen.

Ryggekameraet viser området bak bilen oversiktlig på kontrolldisplayet. Kameraet har god oppløsning, så her får du øye på den minste hindring som måtte befinne seg i din kjørebane når du rygger bilen. Dersom bilen har montert hengerfeste (originalmontert) vil kameraet også ha zoomfunksjon ned på hengerfestet slik at du svært enkelt kan rygge inntil hengeren du ønsker å koble på.

Bilen er utstyrt med kamerabasert skiltleser som viser aktuell fartsgrense på veien du kjører.

Adaptive LED-lys: Denne teknikken sørger blant annet for at du slipper å slå av fulltlyset når du tar igjen annen trafikk på veien. Det som i stedet skjer er at sensorer registrerer at det er trafikk foran deg, og dermed justerer lysene seg slik at det ikke blender dem. Men på begge sider av bilen foran vil det fortsatt lyses klart opp. Lysteknologien til BMW gjør det mulig å få langt bedre oversikt i forbindelse med kjøring i mørket - også når en ligger i kø eller det er møtende trafikk.
Det stopper heller ikke der. Hvis det kommer en bil imot, mens du kjører bak noen andre, vil dette også registreres. Men heller ikke da blir fulltlyset slått av. I stedet reguleres bare den venstre lysssøylen, slik at du unngår å blende møtende trafikk.
Når bilen som kommer imot har passert, og hvis bilen foran tar en annen vei, blir fjernlyset igjen aktivert på sitt sterkeste.

Har du prøvd oppvarmbart ratt? Herlig på kalde dager hvor du kan få kjenne på det herlige skinnrattet uten å fryse på hendene. Har du prøvd det vil du ikke ha en bil uten!

Automatisk baklukebetjening betyr at du enkelt og greit kan åpne og lukke bakluken med fjernkontrollen eller knappen i bilen. Bakluken kan også åpnes og lukkes med knappen i baklukekledningen.

BMW M Sportspakke gir bilen et tøffere og et mer sportslig preg. Du får en egen frontfanger med større luftinntak og bredere design, bredere sideskjørt og en delt bakdiffusor der nedre del er lakkert i mørk grå farge. I tillegg følger det med sort innvendig taktrekk, BMW shadowline ekstriørlister(andre lister kan være valgt av kunde), M Sport tre-eket skinnratt, M sport sportsseter i alcantara delskinn (annet skinn kan være valgt av kunde) og interiørlister i aluminium (andre lister kan være valgt av kunde).

Navigasjonssystem Proffesional inkludert LCD fargeskjerm og DAB+ radio har kartvisning i 3D.
Systemet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
Denne gjør det mulig å betjene iDrivesystemet på en intuitiv og komfortabel måte. Med den integrerte touchfunksjonen kan du skrive inn for eksempel adresser til navigasjonssystemet og eller telefonlisten med fingeren mens du følger med på trafikken.

Når du kjører gjennom svinger, fordeler Performance Control driv- og bremsekraften på hvert enkelt hjul. I en sving tilbakelegger det ytre hjulet lengre vei enn det indre. BMW Performance Control griper inn ved å regulere motoreffekten og bremse målrettet. Dette innebærer at de ytre hjulene får mer kraft og de indre får mindre, slik at alle hjulene har maksimalt veigrep. Bilen dreier nærmest inn i svingen, og det gir økt kjøresikkerhet og bedre kjøredynamikk.

Driving Assistant Plus omfatter ikke bare assistentsystemene driving assistant, Lane Departure Warning og sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon, men også Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon og køassistent. Aktiv Cruise Control holder den innstilte hastigheten og avstanden til kjøretøyet foran i hastigheter opptil 210 km/t. Bilen overtar igangkjøring og bremsing og holder den valgte avstanden også i saktegående trafikk og køer helt til bilen står stille. Når sammenstøtvarslingen er aktivert, reagerer din BMW straks bilen foran deg bråbremser. Du varsles trinnvis, først med et varselsymbol, så med et blinkende varselsymbol og et lydsignal. Til slutt varsler systemet med kraftig nedbremsing. Køassistenten avlaster deg ved ensformig kjøring på motorvei og liknende veier. I hastigheter opptil 60 km/t lar systemet deg flyte med trafikken, slik at køkjøringen blir mindre krevende. Systemet holder automatisk avstanden til kjøretøyet foran deg, regulerer automatisk hastigheten til bilen din står stille, og styrer bilen aktivt, så lenge du holder en hånd på rattet.

Parkering og manøvrering på trange steder blir en enkel oppgave. Park Distance Control (PDC) gjør det lettere å parkere og reduserer faren for skader.Systemet beregner posisjonen til mulige hindringer ved hjelp av ultralydsensorer bak på bilen. Et lydsignal i intervaller forteller hvor lang avstand det er til en hindring: Jo nærmere bilen kommer hindringen, desto kortere er intervallene. Når avstanden er kortere enn 30 cm, varsler et konstant lydsignal om at du må bremse.I tillegg til den akustiske parkeringshjelpen kan du se en skjematisk fremstilling av bilen og hindringene på kontrolldisplayet. Det gjør det enklere å manøvrere bilen inn i og ut av parkeringsluker.

Sportssetene med elektrisk justering og minnefunksjon gir deg mulighet til å individualisere din sittestilling. Setene er dype og utrolig gode å sitte i. De kommer med sidestøtter som med en elektrisk motor kan strammes inn for å sikre at du sitter som støpt i setet i de krappeste svingene. Med justerbar lårstøtte får du alltid god støtte til beina, og kan slappe av på de lengste turene. I tillegg til de vanlige justeringene kan du tilte hele setet til den vinkelen som passer deg best.

HiFi Høyttalersystem med 9 høyttalere og en forsterkereffekt på 205 watt gir en enestående lydopplevelse på alle sitteplasser. I tillegg til to senterbasshøyttalere med svært god effekt har systemet en senterhøyttaler som sentrerer lyden foran føreren. Dette gjør at lyden blir jevnt fordelt i kupeen. 7-kanals forsterker gir en svært god lydgjengivelse og suveren klang.

Comfort access gir tilgang til bilen gjennom fordørene og bakluken uten bruk av nøkler. Utstyret omfatter belysning av innstigningsområdet fra håndtakene på for- og bakdørene samt automatisk åpning og lukking av bakluke ved hjelp av en kort bevegelse med foten under støtfangeren bak (Ikke alle modeller har dette tilgjengelig-spør våre selgere om denne bilen) (lukking kun i kombinasjon med automatisk baklukebetjening).

Oppvarmet baksete gir samme komfort som i framsetene med tre-trinns regulering av varmen i begge de ytre baksetene. Betjenes av baksetepassasjerene med separate brytere

Surround View omfatter de kamerabaserte funksjonene Top View, Side View og ryggekamera. Kameraer i sidespeilene samt ryggekameraet gir 270 -visning av området rundt bilen. Top View viser området ved siden av bilen slik at det blir enklere å manøvrere Side View gir økt sikkerhet på uoversiktlige steder, for eksempel utkjøringer og uoversiktlige kryss. To digitale kameraer på høyre og venstre side foran registrerer situasjonen foran bilen. Du får dermed god oversikt over den kryssende trafikken og kan ta hensyn til den. Når du kjører raskere enn 15 km/t, blir Side View-funksjonen deaktivert automatisk. Du kan velge mellom de tre funksjonene ryggekamera, Top View og Side View og aktivere den funksjonen du ønsker. Kamerasystemene aktiveres når du velger kjøretrinn R eller trykker på PDC- eller Side View-tasten. Bildene vises på kontrolldisplayet

Bilen er utstyrt med et elektrisk utsvingbart hengerfeste. Hengerfestet forsvinner under bakfangeren på bilen når det ikke er i bruk, og det er dermed ikke synlig når det er slått inn. Med ett enkelt trykk på hengerfesteknappen i bagasjerommet, kommer hengerfestet frem og er klar til bruk. Så er det bare å feste på tilhengeren og kjøre av gårde.

MEGET viktig:

kode 842 kaldklima-versjon som inneholder blant annet
-kraftigere varmeapparat
-kraftigere 12V startbatteri
-dynamo som lader mer
-oppvarmede dørlåser, spylerdyser og sidespeil
-isolert veivhusventilasjon slik at den ikke skal fryse når det er mange minusgrader.

Hamar er den største byen i innlandet og ligger meget strategisk til for den som kommer fra en annen del av landet. Hit går det moderne firefelts motorvei via E6. Samt at togtilbudet er blandt landets beste. Gardermoen er for eksempel kun 50 minutter unna. Kommer du med tog henter vi deg gjerne på stasjonen.

Visning og demonstrasjon
De fleste av våre biler står utstilt innendørs og ved avtale arrangerer vi visning utenfor våre ordinære åpningstider.

Garanti
Alle våre ordinære bruktbiler leveres med garanti.
Garantiens varighet er beskrevet i omtalen av den enkelte bil.
Varigheten er fra 3 mnd til inntil 5 år
Kun delebiler og reparasjonsobjekter selges uten garanti, da uregistrert.

DAB+ radio.
Alle våre biler kan ettermonteres med DAB radio der dette ikke finnes på bilen fra før (se utstyrsliste på bilen).
Vi leverer produkter fra anerkjente leverandører, spør oss om pristilbud.

Tilbehør
Vi monterer det aller meste av tilbehør som finnes, eksempelvis:
Webasto/Eberspacher parkeringsvarmere, tilhengerfeste, DEFA motor og kupevarmere, Packline Skibokser, lasteholdere fra Thule og Whispbar, BeSafe barneseter fra HTS

Levering
Vi kan transportere bilen over hele Norge, spør oss gjerne om pristilbud til ditt hjemsted.
Oslo Lufthavn Gardermoen er kun en kort togtur unna og vi henter deg gjerne på stasjonen når du ankommer Hamar.

Finansiering
Vi samarbeider med BMW Financial Services.

Forsikring
Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper.
Våre samarbeidspartnere er; IF Skadeforsikring, Enter, Tryg, Sparebank1 Forsikring og Gjensidige

Innbytte
Vi tar normalt din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Ta kontakt med oss om hva du har og et telefonnummer vi kan nå deg på, så kommer vi tilbake til deg med en vurdering av akkurat din bil.

Registrering
Vi er godkjent Autoreg forhandler og ordner derfor registrering selv. Statens Vegvesen ønsker alle kjøp/salgsmeldinger elektronisk, ta derfor med deg BankID / BankID-mobil så registrerer vi bilen mens du venter. Om du ikke har dette tilgjengelig så gi oss beskjed i forkant så får vi ordnet dette på alternativ måte.

Forbehold
Vi lever av kundetilfredshet og vi etterstreber å gi en så korrekt informasjon om bilene som overhode mulig.

Det tas likevel forbehold om at eventuelle feil i prospektet kan forekomme.

Dersom enkelte detaljer ved prospektet er vesentlig for kjøper anmoder vi å gjøre dette kjent for selger i god tid før kontraktinngåelse slik at eventuelle misforståelser lettere kan unngås.

Sulland Gruppen
Med mange bilmerker, lokasjoner i flere deler av landet og dedikerte og dyktige ansatte er Sulland en av Norges aller største bilvirksomheter.
Med verksteder rundt omkring i flere deler av Norge er vi ikke bare en av Norges største bilforhandlere, men også en av Norges største verkstedkjeder.
Du finner våre lokasjoner her: Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Drammen, Askim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Kongsvinger, Trondheim, Bardufoss, Harstad, Lillehammer, Mysen, Steinkjer, Verdal, Bodø, Jessheim, Mo i Rana, Otta, Tromsø og Alta
Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET
Les mer: https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt

Velkommen til oss, vi er med deg hele veien!


Spesifikasjoner

Omregistrering
6 868 kr (avgifter)
Pris eks omreg
528 032 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
09.12.2020
Farge
Svart
Fargebeskrivelse
Safirsort metallic
Interiørfarge
Sort skinn Vernasca med blå dekorsøm
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
292 Hk
Sylindervolum
2 l
Vekt
1 990 kg
Antall seter
5
Karosseri
SUV/Offroad
Antall dører
5
Str. lasterom
450 l
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
FT68059
Chassis nr. (VIN)
WBATS1100M9E58425
Maksimal tilhengervekt
2 000 kg
Neste frist for EU-kontroll
09.12.2024

Utstyr

 • 22R Alufelg 19" 698M dobbeleiket
 • 248 Oppvarmet ratt
 • 2NH M-sport bremser
 • 2TB 8 trinns sportsautomat
 • 2VB Dekktrykksindikator
 • 2VC Dekkreparasjonsett
 • 2VG Performance Control
 • 2VL Variabel Sportsstyring
 • 302 Alarm
 • 316 Automatisk baklukebetjening
 • 322 Comfort Access System
 • 337 M-sportpakke
 • 3AC el utfellbart hengerfeste
 • 3AG Ryggekamera med topview for enkel påkobling av henger
 • 3AT Takreling i aluminium
 • 3KA Acoustic comfort glazing
 • 3MB Individual Eksteriørlister i aluminium
 • 413 Bagasjeromsnett
 • 417 Rullgardin for sidevindu bak
 • 420 Farget solbeskyttende glass
 • 430 Aut avblendbart utv.speil (El innfellbare)
 • 431 Automatisk avblendbart innvendig speil
 • 459 Elektrisk setejustering med minne
 • 461 Justerbar seterygg bak
 • 488 Reg. korsryggstøtte foran
 • 493 Oppbevaringspakke
 • 4AW Instrumentpanel i Sensatec-Skinn
 • 4HA Setevarme foran & bak
 • 4K7 Interiørlist Alu Rhombicle/Pearl Chrome
 • 4NE Elektrisk kjørevarmer "blow by heater"
 • 4U0 Galvaniserte kontrollere
 • 4U9 Akustisk fotgjengervarsel
 • 4UR Atmosfærebelysning
 • 534 Automatisk klimaanlegg
 • 552 Adaptive LED-lys
 • 5A1 LED tåkelys
 • 5AC Automatisk opp/ned blending av fjernlys
 • 5AT driving assistant plus
 • 5DA Mulighet for deaktivering pass.airbag
 • 5DF Active cruisecontrol inkl Stop & go
 • 5DL Surround view
 • 5DN Parking assistant plus
 • 610 Head Up Display
 • 654 DAB+ radio
 • 676 Hi Fi lydsystem
 • 6AC Intelligent nødanrop
 • 6AE Teleservices
 • 6AG eDrive services
 • 6AK Connecteddrive services
 • 6C3 Connected pakke professional
 • 6CP Apple CarPlay
 • 6NW trådløs lading av telefon
 • 6U3 BMW Live dashboard professional
 • 6U8 BMW Gesture control
 • 6WD wifi hotspot
 • 710 M Sportsratt i skinn
 • 711 M sportsseter
 • 715 M Aerodynamic pakke
 • 775 BMW Individual antrasitt taktrekk
 • 7LF Model M Sport
 • 842 Nordisk utførelse/kaldt klima-versjon
 • 8A7 Norsk språkversjon
 • 8TF Aktiv fotgjenger beskyttelse
 • 8TG ANTI-THEFT SYSTEM
 • Adaptiv cruisekontroll
 • Airbag
 • Antiskrens
 • Antispinn (Traction Control)
 • Automatgir
 • Bluetooth
 • Bluetooth musikk strømming
 • El. speil
 • El.vinduer
 • Elektrisk Parkeringsbrems
 • Elektrisk bakluke med fjernbetjening fra nøkkel
 • Elektrisk kupevarmer styrt via app
 • Elektriske seter med memory
 • Farget glass
 • Firehjulstrekk
 • Fjernbetjent sentrallås
 • Høydejusterbart førersete
 • Høydejusterbart passasjersete
 • ISOFIX-fester til barnesete
 • Innbytte mulig. Ta kontakt for tilbud.
 • Justerbart ratt
 • Kjørecomputer
 • Kompl. sommer og vinterhjul
 • Komplett servicehefte
 • Metallic lakk
 • Navigasjon
 • Nøkkelfri adgang/start/låsing
 • Parkvarmer m/Timer
 • Skinninteriør
 • Sommerhjul
 • Startsperre
 • Utetemp måler
 • Vinterhjul

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Disenstrandvegen 7, 2321 Hamar

Annonseinformasjon

FINN-kode 330609316
Sist endret 8. des. 2023 07:54
Referanse WBATS1100M9E58425

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.