Citroen C3

Pluriel1.6 VVTi sensodrive5 automat/ STØKEN

Totalpris 55 000 kr
Modellår
2006
Kilometer
112 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Denne bilen selges med Fragus Mobility Basic (12 mnd / 300 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Garanti

Denne bilen selges med Fragus Mobility Basic (12 mnd / 300 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Beskrivelse

Dette er en svært sjelden Citroen C3 Pluriel 1.6 utstyrt med den største dyreste utvalget TU5 16 valve I4 108hk Injection motor samt Sensodrive utstyrspakke 5-trinns automat gir! - NÆRMEST STRØKEN I LAKKEN!!


 Mangler deksel bak for at det skal være 100% tett per dags dato,- DENNE BILEN LEVERES FIKSET,

Leveres med med ny EU kontroll og er godkjent frem til 07.2025! 

Storservice ved 82500km der registerreim og vannpumpe også ble byttet, neste interval for bytte er ved 202 500km eller 7-8 år!
Interval er hver 120 000 Kilometres or recomended up to 10 years.


PGA TILSTAND KAN VI LEVERE BILEN MED 12 MND FRAGUS MOBILITY - Kan oppgraderes til bedre vilkår og forlenges til 36MND
0,-kr i egenandel per skade. Fri årlig kjørelengde opptill 300 000km inkludert!  
Kan forlenges etter endt garant+ 12 måneder - kun våre biler!i
Se bilde for vilkår.

SJELDEN MULIGHET, ENESTE C3 PLURIEL AUTOMAT PÅ FINN!! - Bilen har en veldig trendy utsende

C3 PLURIEL - SAMME BIL MOTOR OG TEKNOLOGI FRA 2004-2010!

Denne bilen har både Pickup funksjon og soltak!
Nylig skiftet nesten alle Bremsecalippere,  bremserskiver og bremseklosser++

Drivstoff-gjerrig med kun 0.44l/10km! - Stor motor liten bil!
Sensodrive  5 trinns automatisk Girkasse!
På kostet 25000 - 30000,- i det siste 2 årende!
Galvanisert i karroseriet - ruster derfor ikke og bilen er fin i lakken for å være en så eldre bil!

Denne bilen har gått svært lite med sine 112.000 KM!
Den er perfekt for førstegangskjøpere, eller som en bil nummer 2!
Denne bilen er svært økonomisk i vedlikehold. Her har du muligheten til å eie en C3 Pluriel som aldri går av moten!

FULGT SERVICE HISTORIKK FRA DAG 1 HOS MYE FRA MERKE FORHANDLER CITROEN! - Stemplet i boka inkludert en bunke med kvitteringer!Citroën Pluriel har et unikt og tidløst design som kombinerer retro sjarm med moderne trender. Dette gir bilen et sjarmerende utseende som minner om ikoniske biler som Fiat 500. Det kompakte eksteriøret har avrundede former og et smilende frontparti som gir den et vennlig uttrykk. Pluriel tilbyr fleksibilitet med avtakbare takpaneler som gjør det mulig å endre bilens utseende fra åpen cabriolet til en tett kupé.

Innvendig har Pluriel et stilfullt interiør med moderne detaljer som fargerike setetrekk og praktiske kontroller. Bilen har samme facelift som 2010 modell pluriel og har dens designelementer forblitt tidløse og appellerer fortsatt til moderne bilentusiaster. Dette gjør Citroën Pluriel til en trendy bil som kombinerer stil med praktisk funksjonalitet, og den fortsetter å være et flott eksempel på tidløs design innenfor bilindustrien som aldri går av moten.Bilen tilbys til en lavere pris på grunn av en mindre funksjonsfeil i det elektriske taket. Taket lukker seg ikke helt av seg selv, den mangler det siste 1 prosent for at det skal være 100% tett. men det har blitt tett med bruk av Gorilla Waterproof Patch & Seal som en rask løsning. langs frontlisten og på siden, slik at bilen er vanntett og kan brukes hele året. Dette har fungert fint hele vinteren. Dette er en enkel løsning som sannsynligvis kan repareres av en som er litt hendig og gidder å bruke youtube.
Bortsett fra dette mindre problemet, er bilen en fantastisk cabriolet som gir en flott kjøreopplevelse om sommeren. Du har muligheten til å senke takduken helt ned bak, eller du kan konvertere den til en helcabriolet ved å fjerne taklistene og legge ned selve taket under bagasjerommet. Dette gir deg friheten til å nyte åpen himmelkjøring på de solfylte dagene.


Bilen har tidligere vært eid av vår søster, som er en del av BruktbilXpress. Vår søster har alltid vært rask med å håndtere eventuelle problemer, og enhver uønsket lyd eller feil ble umiddelbart rettet. Dette var hennes første bil, og hun sørget for at alle bremsekaliprene og bremsene ble sjekket og byttet ved behov, i tillegg til andre slitasjedeler og servicer. Bilen har også blitt regelmessig vedlikeholdt i tråd med serviceboken.

Hun eller oss har investert rundt 25 000 kr - 30 000 kr i denne bilen i løpet av de to årene hun har hatt den. Hun har en sterk tilknytning til denne bilen på grunn av sin søte utseende og har passet meget godt på den. den har kun blitt brukt mest til jobben hennes frem og tilbake.

Bilen er bestemorkjørt!


Bilen har gjennomgått en nylig EU-kontroll og har kjørt mindre enn 1000 km siden den siste godkjennelsen. Søsteren vår parkerte bilen på vår parkeringsplass hos bruktbilxpress i 2 måneder uten at jeg visste hvorfor. Plutselig fikk vi en melding om -mangelappen fra EU som lå inne i bilen: 'Reparer alle feil og selg bilen.' Dagen etter valgte hun en ny bil, og dette tvang oss til å inngå en dårligere innbytteavtale (hun tok en dyrere bil selfølgelig). På grunn av dette har jeg ikke giddet å legge ut bilen før i dag. ELLERS MEGET FLOTT OG SØT BIL SOM LIGNER PÅ FIAT 500! VELDIG SJELDEN I AUTOMAT BEGGE BILENE! + Motoren på denne 1.6 er i tilleg mer robust og bedre enn Fiat 500 sin 1.2 liter motor!


Motoren TU5JP4 er en bensindrevet firesylindret motor som er en del av PSA-gruppens motorfamilie. Her er noen fordeler med denne motoren sammen med en 5-trinns automatgirkasse (SENSO):

Effektivitet: Denne motoren har en 16-ventil DOHC-design (dobbelt overliggende kamaksler), noe som gir bedre luftinntak og eksosutslipp. Dette bidrar til å forbedre forbrenningseffektiviteten og dermed drivstoffeffektiviteten. Den automatisk 5-trinns girkassen kan hjelpe med å optimalisere girskiftene for å oppnå best mulig drivstofføkonomi.

Ytelse: Med en effekt på 115 hestekrefter (85 kW; 113 hk) har denne motoren god kraft for kjøring i de fleste kjøresituasjoner. Det betyr at du kan forvente solid ytelse ved akselerasjon og ved forbikjøringer. Automatgirkassen gjør også kjøringen jevnere og mer behagelig.

Holdbarhet: Cast iron (støpejern) blokken gir motoren ekstra holdbarhet og kan bedre motstå slitasje over tid. Dette er en fordel for langvarig pålitelighet og levetid for motoren.

Kompatibilitet med automatgirkassen: Denne motoren er konstruert for å jobbe godt med en 5 trinns automatisk girkasse som den som er nevnt. Samspillet mellom motoren og girkassen gir en smidig kjøreopplevelse med jevnere girskift.

Lavt utslipp: Med katalysator (catalyst) reduseres utslippene av skadelige stoffer som karbonmonoksid og nitrogenoksider. Dette gjør at motoren oppfyller strenge utslippsstandarder.

Støy og vibrasjon: Aluminiumshodet og god konstruksjonskvalitet kan bidra til å redusere støy og vibrasjon i motorrommet og kabinen, noe som gir en mer komfortabel kjøreopplevelse.

DOHC (Dobbelt Overliggende Kamaksel) sammen med en 16-ventils innsprøytning motor gir følgende fordeler:

Bedre ventilkontroll: Presis styring av innsugs- og eksosventilene for økt ytelse og effektivitet.
Økt ventilareal: Flere ventiler per sylinder for bedre luftstrøm og effekt.
Bedre bensininjeksjon: Presis bensininjeksjon forbedrer forbrenningen.
Høyere turtall: Mulighet for høyere turtall forbedrer ytelsen i høy hastighet.
Mindre mekanisk belastning: Redusert mekanisk stress forbedrer motorens holdbarhet.
Bedre varmeavledning: Bedre varmespredning forhindrer overoppheting.
Lavere friksjon: Redusert friksjon gir bedre drivstoffeffektivitet og ytelse.

Motoren på denne bilen er det dyreste utvalget den tiden. Den har blitt brukt på biler som tyngre biler som Peugeot Partner, 607, 307, 3008, og Citroen Berlingo, c4 og c5!
 

Girkasse: 5-Trinns automatgirkasse, med paddleskifters! meget effektivt og drivstoffvennlig kasse - rimelig å reparere!

Klimaanlegg: Bilen er utstyrt med et automatisk klimaanlegg som gir komfortabel temperaturregulering i kupeen. Den er spesielt egnet for svært kaldt klima. Bilen har veldig god aircondition og varmeanlegg!

Sikkerhetsfunksjoner: Bilen har en rekke sikkerhetsfunksjoner, inkludert kollisjonspute på fører-siden, pyroteknisk sikkerhetsbelte med alarm, og elektronisk stabilitetsprogram (ESP) for bedre veigrep.

Lydisolering: Torpedo-veggen i kupeen er utstyrt med lydisolering for å redusere støy fra veien og motorrommet.

Elektriske funksjoner: Bilen har elektrisk vindus-heis for fører-siden, elektrisk innfellbare utvendige speil oppvarmet, og fjernstyrt gjennom nøkkelen.

Hjul og dekk: Gode vinter og sommer dekk!

Eksos-rensing: Bilen har avgass-rensing i samsvar med Euro 4-standarder, noe som bidrar til å redusere utslippene.

Andre funksjoner: Bilen har en rekke andre funksjoner som kollisjonspute for passasjersiden foran, automatisk nedfellbar førersete-rygg, og flere tekniske spesifikasjoner som gir informasjon om motor, hjul-suspensjon og andre deler av bilen.


Soltaket/seilet på bilen, som omdanner bilen til cabriolet er pr. nå ute av funksjon.
Det er litt problemer med å feste seilet, så dette må kjøper stå for selv. Ellers er seilet kjøpt nytt, og i topp tilstand!

Citroën Pluriel har et trendy interiør som gir bilen et moderne og stilfullt preg. Interiøret er designet med fokus på komfort og funksjonalitet, og det gir føreren og passasjerene en behagelig kjøreopplevelse. Materialvalg og detaljer i interiøret bidrar til å skape en moderne atmosfære, og bilens fleksible design gjør det enkelt å tilpasse interiøret etter behov. Dette gir eierne muligheten til å sette sitt eget preg på bilen og gjøre den til sin egen, samtidig som den opprettholder sitt trendy utseende.Bilen er mer enn prøvekjørt, og virker helt super når det kommer til det tekniske!

Bilen har også Servotronic som ekstra utstyr!
Det er en veldig merkbar forskjell! Servotronic er ikke en vanlig servostyring. Selvotronic er en elektrisk styreservo-assistent som justerer styreresponsen basert på kjørehastighet. Den gir økt assistanse ved lave hastigheter for enklere manøvrering og reduserer assistansen ved høyere hastigheter for bedre stabilitet og presisjon. Dette gir en mer avslappet og komfortabel kjøreopplevelse.

Med sikkerheten i fokus kan du føle deg trygg bak rattet med bilens ekstra sikkerhetsutstyrt Anti-lock Braking System (ABS), Electronic Stability Program (ESP) Nødbremsassistent (NBA). Systemet overvåker kontinuerlig veiforholdene, og teknologien passer på deg uten at du tenker på det. Dette bidrar til bedre grep og økt stabilitet, spesielt på glatte eller utfordrende veier. Det viktigste er at med alt utstyret denne bilen har, vil den gi deg utrolig kontroll og sikkerhet på ulike veityper her i Norge. Uansett om du kjører på glatte veier eller i høy hastighet, vet du at denne bilen hjelper deg med å opprettholde grep og stabilitet, slik at du kan føle deg trygg og ha full kontroll over kjøretøyet. Sammen med Komfortutførelse, Komfortunderstell, Komfortdemper, Komfortstøtfanger, Sports-komfortseter, Sports-F1 Ratt får du virkelig en gøy og trygg kjøreopplevelse, samt gode kjøreegenskaper på ulike underlag.

Se utstyrsliste for mer!!++


NB: Vi opplever for øyeblikket stor pågang på telefonen. Haster det og du får ikke svar etter ringing og sms? Prøv da gjerne igjen på  +4740041397  
 
Hvis du ønsker noe du ikke liker eller oppgraderinger på bilen, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg til du er helt fornøyd!HVEM ER VI?
 AutobyXpress AS skiller seg ut med en unik database og omfattende kunnskap om bilenes tekniske aspekter, ikke bare salg. Vi legger mye tid i å velge våre biler med et mål om at bilen skal ha RIKTIG utstyrskombinasjon. Karosseriets byggekvalitet sikrer at den er både sikker og trygg, lettvektig og har aerodynamiske forbedringer. Riktig motorteknologi kombinert med riktig girkasseteknologi er et av de viktigste aspektene for å ha en bil som gir mye for pengene. Vårt fokus er på motor, girkasse og utstyr, og hvordan disse elementene samarbeider for å sikre lengre levetid ('life expectancy' på engelsk) og økonomisk drift med lavt drivstofforbruk. Vi kjøper ikke biler på auksjoner og velger kun biler som møter våre strenge kvalitetskriterier. Vi er forpliktet til drivstoffeffektivitet og at bilene vi har på lager skal være 'mye for pengene'. Vår tilnærming sikrer verdibevaring og informerte kjøpsbeslutninger, tydelig i våre detaljerte annonser. Oppdag forskjellen med AutobyXpress AS, hvor dybdekunnskap veileder hvert valg. Hos AutobyXpress AS er du trygg på hva slags bil du får. Vi er bilselgere som alle andre forhandlere, men vi er også bileksperter.


CRAZY BYTTEDAGER! Tilbudet varer til 28. februar 2024 kl. 20:00. VÆR RASK! FÅ HELE 16 000 NOK i AVSLAG ved innbytte, uansett bilens verdi. For eksempel, en bil verdt 5 000 kr gir 12 000 kr avslag; en bil verdt 16 000 kr gir 24 000 kr avslag. Har du ingen innbyttebil? Da tilbyr vi 1 års Autoconcept XTRA-garanti istedenfor eller 7000,-kr i avslag!

Kampanjens vilkår gjelder ikke for biler som er markert med "Outlet", biler med pris under 49990 kr, formidlingsbiler, og kan ikke kombineres med andre kampanjer og rabatter. Du kan kombinere denne kampanjen med: som inkluderer mange biler med 6–12 måneders XtraGaranti Base+ og 6–12 måneders XtraGaranti Bronse+ (200 000km). Uansett, snakk med oss om hva som er viktigst for deg, så finner vi en god løsning!


NB! 
Vær oppmerksom på at e-poster fra AutoByXpress (via Finn eller direkte) kan havne i spamfilteret. Vi svarer alltid innen 12 timer. Hvis du ikke har mottatt svar, sjekk spamfilteret, send SMS, eller ring en av våre hyggelige medarbeidere:
Salgsavdeling Xpress-nummer SMS og Telefon:  +4740041397/+4740041390 /Haster det og ingen svarer? ring +4740041397 Telefontid/SMS - 24/7 på Xpress-nummer. Om en av våre medarbeidere er opptatt, vennligst send en melding, så vil vi ringe deg tilbake eller svare deg på SMS så fort som mulig.  
Vårt sentralbord  +4735901404 (Telefontid mandag-søndag 11:00-22:00)
E-post
post@autobyXpress.no & salg@autobyXpress.no

Ettersalgstøtte 
Vi vil gjerne hjelpe deg! For etter-salgsspørsmål,
kontakt kundeservice@autobyxpress.no eller ring ++4740041379 (14:00-18:00)
E-post post@autobyxpress.no
Eller fyll ut skjema direkte i våre nettside for raskere behandling og oversiktlig behandling: https://www.autobyxpress.no/contact-1


LOKALISERING
Bedrifstvegen 104, 3735 Skien.
AutobyXpress ligger 8 minutters kjøring fra Skien sentralstasjon og 9 minutters kjøring fra Porsgrunn sentralstasjon. Vi er behjelpelige med å hente deg fra Porsgrunn og Skien sentralstasjon, eller kjøre deg hjem hvis du skal selge bilen hos oss og bor i nærheten.
 

INNBYTTE/FORMIDLINGSSALG
Vi tar gjerne din bil i innbytte! ta kontakt for en vurdering.
Vi kan også være behjelpelig med å selge bilen din for deg, Vi ser hva de andre ser i en bil ofte

Med forbehold om at annonsen kan være ufullstendig eller inneholde feil.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 845 kr (avgifter)
Pris eks omreg
53 155 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
01.07.2005
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Grå
Fargebeskrivelse
Two Tone EYP - GRÅ BLÅ LAKK FULMINATOR
Interiørfarge
TRIKOT APICULA + TRANSAME ""PU""
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
109 Hk
Sylindervolum
1,6 l
Vekt
1 252 kg
CO2-utslipp
157 g/km
Antall seter
4
Karosseri
Cabriolet
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Chassis nr. (VIN)
VF7HBNFUC28052741
Maksimal tilhengervekt
850 kg

Utstyr

 • 1 VIFTE VRT VTS 300W
 • 15"" STÅLFELG
 • 5 TRINNS AUTOMAT GIRKASSE
 • 6"" FELG
 • ABS TEVES MK60
 • ABS-BREMSER
 • ABS-bremser
 • ANTENNETILFØRSEL RADIO, HØYTTALER FORAN/BAK DISKANT
 • ANTENNETILFØRSEL RADIO, HØYTTALER FORAN/BAK DISKANT
 • AUDIOSYSTEM MED CD-SPILLER RDS "RD3"
 • AVGASSRENSING MOTOR IFL5 EURO 4 (MED AVGIFTSFORDEL)
 • Airbag foran
 • Airbag foran side
 • Antiskrens
 • Antispinn
 • Avblending av speil
 • BATTERI L1 300
 • BLYFRI BENSIN 95 KVALITET A/B/E/E+
 • BOSCH INNSPRØYINGSSYSTEM
 • Beltevarsler
 • Bluetooth
 • C3 PLURIEL
 • CD-spiller
 • DASHBORD UTEN LOKK PÅ ØVRE OPPBEVARINGSROM
 • DIFFERENSIAL 77
 • DISPLAY (KLOKKE OG ELLER TEMP)
 • DOBBEL SIDEKOLLISJONSPUTE FORAN
 • ELEKTRISK JUSTERING AV UTVENDIG BAKSPEIL PÅ FØRERSIDEN
 • ELEKTRISK STYRING 65 AMPERE
 • ELEKTRISK VINDUSHEIS BAK + SENTRALLÅS
 • ELEKTRISK VINDUSHEIS PÅ FØRERSIDEN
 • ELEKTRISK VINDUSHEIS PÅ FØRERSIDEN
 • ENKEL LÅSEMEKANSME
 • Ekstra forsterkerenhet
 • Ekstra mørktonede vinduer bak
 • El.vinduer
 • Elektriske speil
 • FARGEDE SIDEBESKYTTELSESLISTER
 • FELG GALETTE
 • FJERNSTYRING AV BILRADIO
 • Fabrikkmontert alarm
 • Farget glass
 • Fjernstyrt sentrallås
 • FØRERSETE MED MINNEFUNKSJON
 • GENERATOR KLASSE 8+
 • GENERATOR KLASSE 8+
 • GIRKASSE TYPE MA/5 S
 • GIRKULE I PLAST MED KROMINNSATS
 • GJØRES OM TIL PICKUP FUNKSJON
 • HALVAUTOMATISK MANUELL GIRKASSE
 • HELT BAKSETE MED DELT SETERYGG
 • HYDRAULISK CLUTCH
 • HYPOIDGIR, BAKAKSEL 16 X 65
 • HÅNDTAK BAK MED KROKER
 • HØYFREKVENS BETJENING (FJERNBETJENING)
 • HØYFREKVENS BETJENING (FJERNBETJENING)
 • INNVENDIG DØRHÅNDTAK, FARGET FINISH
 • INNVENDIG FILTER BEHOLDER
 • INNVENDIG FILTER BEHOLDER
 • Interiør sport
 • Isofix
 • KARTLAMPE
 • KK185/65 R15 88H IKEK FORSTERKET
 • Klimaanlegg
 • Klimaanlegg 2-soner
 • Kurve/tåkelys
 • LYS PÅ FØRERSIDEN, SKJULEFUNKSJON UTEN LYS PÅ PASSASJERSIDEN
 • Lettmet. felg sommer
 • Lyktespylere
 • MANUELL DEAKTIVERING AV KOLLISJONSPUTE
 • MANUELL GIRKASSE MA5/S
 • MANUELL INNFOLDING AV UTVENDIG BAKSPEIL
 • MED ESP (ELEKTRONISK STABILITETSPROGRAM)
 • MED ESP (ELEKTRONISK STABILITETSPROGRAM)
 • MED ESP (ELEKTRONISK STABILITETSPROGRAM)
 • MED GULVMATTE
 • MED POLLENFILTER
 • MED UTVENDIG TEMPERATURSONDE
 • MOTORTYPE TU/TUD
 • MULTIPLEKSMONTERING CAN VAN
 • MÅLEENHET HASTIGHET I KM/T
 • MÅLEENHET HASTIGHET I KM/T
 • NEDFELLBAR FØRERSETERYGG
 • NORMAL ATMOSFÆRE
 • Nivåregulering
 • NØYTRALT HÅNDTAK UTVENDIG
 • Nødbremseforsterker
 • OPPB.ROM NEDERST LÅSES MED NØKKEL+KJØLEFUNKSJON
 • OPPVARMET UTVENDIG BAKSPEIL
 • Oppvarmede seter
 • PASSASJERSETE FORAN MED MINNEFUNKSJON
 • PYROTEKNISK SIKKERHETSBELTE MED ALARM
 • Pollenfilter
 • RADIOFREKVENS VEST-EUROPA
 • Radio DAB+
 • Radio FM
 • Regnsensor
 • Regulerbart ratt
 • SENSEO PAKKE
 • SKUMPLASTRATT
 • STARTMOTOR KLASSE 3
 • STØTFANGER I KAROSSERIFARGE
 • Sentrallås
 • Servostyring
 • Seter nedfellbare bak
 • Skinnratt
 • Sommerdekk
 • Speil innfellbare
 • Startsperre
 • TEKNISK AVGASSRENSING BIL IFL5 EURO 4 MED AVGIFTSFORDEL
 • TERSKEL I PLAST
 • Takluke
 • Tiptronic
 • Turteller
 • TÅKELYS FORAN
 • Tåkelys
 • UTVENDIG SPEIL PASSASJER ELEKTRISK BETJENING
 • VARMEAPPARATKRETS
 • VARMEREFLEKTERENDE FRONTRUTE
 • VENTILERTE SKIVER FORAN / SKIVER BAK
 • VINDUSHEIS PASSASJERPLASS FORAN STANDARD EL BETJ
 • VINDUSHEIS PASSASJERPLASS FORAN STANDARD EL BETJ
 • VINDUSVISKER FORAN MED REGNFØLE
 • Varmedempende glass
 • Vinterdekk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Bedriftsvegen 104, 3735 Skien

Annonseinformasjon

FINN-kode 329859872
Sist endret 27. feb. 2024 16:56
Referanse 2021

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.