Inaktiv

Mitsubishi Lancer

1.5 / EU August 24 / LAV km.stand / Gode S+V Dekk

Totalpris 49 777 kr
Modellår
2010
Kilometer
100 000 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

Velkommen til NORDBIL - Hønefoss

2010 MITSUBISHI LANCER // FLOTT BIL - MÅ SEES!

Pris: Kr. 48.000,-

Utrolig flott og velholdt MITSUBISHI LANCER med LAV km.stand og fin servicehistorikk Selges  - MÅ Sees & prøves!

Starter og går som ei klokke. Ingen ulyder fra bilen under kjøring, og ingen varsellamper som lyser her. Veldig tight og fin å kjøre.

Bilen er EU godkjent til August 2024, så det er lenge til det ennå. Her er det bare å tute & kjøre.

Utvendig er bilen veldig pen. Flott blank lakk, og minimalt med feil å finne. Noen få bruksmerker er det, men i grunn veldig lite mtp at det er en eldre bil.
Flott og velholdt til 100%. Minimalt med rust og riper, så du ser at denne er godt tatt vare på under livets reise til nå.

Innvendig er den også ganske pen. Ingen stygge riper eller skader på interiør. Gode seter både foran og bak. . Ypperlig familiebil, førstegangsbil eller lign. En bil med masse kjørekomfort og en skikkelig fornøyelse å kjøre.

Gode sommer- og vinterdekk (pigg) medfølger. 2 nøkler medfølger.

Servicehefte følger med, og siste stempel på 82.000km + en del kvitteringer i tillegg.

Ingen info på reg.reim her, men med lav.km stand på bilen, så er det fortsatt igjen en god stund til bytte hvis man følger intervall, som er 240.000km.
Eneste vi har å utsette er en liten klunkelyd foran, som vi mistenker kan være ett stabilisatorstag og som koster noen hundrelapper nytt, hvis man vil skifte denne.

Så er du ute etter flott bil som er drivstoff-snål og som går som ei klokke og med god EU?... Da er denne sikkert noe for deg.

Bilen selges som outlet/innbyttebil uten garanti (Se mer info under)


SELGERE :

Stian Bråten +47 406 02 818

Kasper Kristensen +47 413 37 164

 
Finansiering: Vi kan tilby gunstig finansiering på alle vår biler. Ned til Kr. 0,- i egenkapital, og opp til 10 års nedbetaling. 

Forsikring: Vi er godkjent forsikringsforhandler fra Gjensidige, og kan gi deg veldig konkurransedyktig pris. Vi gir deg minimum 60% bonus/rabatt på forsikring, uansett om du er ny kunde eller ikke.

Innbytte: Vi tar gjerne bilen din i innbytte, uansett merke og stand. Hør oss for tilbud.

Omregistrering: Vi er Autoreg-forhandler, som betyr at vi kan omregistrere og sette skilt på alle vår biler, døgnet rundt, alle ukens dager. Alle vår priser er også inkludert omregistrering. Dette gjør det lettere for deg som kunde å se totalprisen på bilen.

Inbyttebil/outlett: Biler i denne kategori selges som rep.objekt grunnet alder, km.stand, manglende historikk, samt det at du har feil og mangler. Bilene er ikke kontrollert av oss eller noe verksted, og de vil derfor ha uforutsette/ikke-opplyste feil og mangler vi ikke har kjennskap til. Dette godtar kjøper, og overtar derfor all risiko. Kjøper må derfor forvente rep.kostnader umiddelbart etter kjøpstidspunktet. Dette er eldre biler, og alt kan skje.

Betaling/Overdragelse: Husk Bank ID ved henting av bil. Vi tar kort.

Åpningstid: Mandag til fredag kl. 09.00 til 18.00 & lørdager kl. 11.00 til 14.00. (Kan avtales visning utover åpningstid)

Beliggenhet: Vi holder til på Hensmoveien 20, 3516 Hønefoss. Bare 40min til oslo, 40min til drammen og 40min til Gardermoen.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 777 kr (avgifter)
Pris eks omreg
48 000 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
30.03.2010
Farge
Grå
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
109 Hk
Sylindervolum
1,5 l
Vekt
1 345 kg
CO2-utslipp
147 g/km
Antall seter
5
Karosseri
Kombi 5-dørs
Antall dører
5
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
SU85209
Chassis nr. (VIN)
JMBLNCX2AAU001953
Maksimal tilhengervekt
1 100 kg

Utstyr

  • Radio DAB+

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Hensmoveien 20, 3516 Hønefoss

Annonseinformasjon

FINN-kode 329731535
Sist endret 31. jan. 2024 17:21
Referanse 2207

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.