Inaktiv

Mercedes-Benz CLK

240 V6 5G-Tronic+ Automat INDIVUDUAL/EU12.25

Totalpris 69 990 kr
Modellår
2003
Kilometer
314 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Beskrivelse

Sjelden mulighet - Mercedes-Benz CLK 240 2.6 V6 5G-Tronic PLUS Automat Avantgarde FACELIFT - INDIVIDUAL Denne spesielle bilen her har samme grunnmotor som  CLK 350 C209 V6 3.2 Liter! M112 Virkelig solid Motor! -
 utgave/Topp spekket med forskjellig moderne og luksuriøst utstyrspakke, kombinert med Individual-programmet, valgt i riktig fargekombinasjon av obsidiansvart dobbel metallisk lakk og Amaretta skinn nappa, forsterket med semianilin skinnbehandling som gir en balanse mellom naturlig utseende, luksuriøs estetikk og holdbarhet - nå til salgs hos oss på NS MOTORGROUP 

*Black Week Kampanje!!*

Black Week Spesial! Spar opptil 10 000 kr samt 2 år garanti inkludert i prisen på alle våre biler fra 16.11.2023 til 26.11.2023! Besøk oss og opplev eksklusive tilbud på førsteklasses kjøretøy. Skynd deg, tilbudet gjelder kun frem til 26.11.2023! PS! Beløpet trekkes fra Veil pris ovenfor!


BILEN LEVERES MED NY EU KONTROLL- BILEN VIL VÆRE EU GODKJENT FREM TIL 12.2025!
ALT AV FEIL VIL BLI FIKSET PÅ KOST PÅ RUNDT 20 000,-kr i slitasjedeler med vår 40% Rabatt!

BILEN HAR SAMME GRUNNMOTOR SOM DEN  FANTASTISKE 
CLK 350 C209 V6 3.2 Liter! M112 - Ca. 3x så dyr som denne bilen!


2nd GENERASJON Facelift Mercedes-Benz CLK 2-door coupé (C209) ble produsert fra 2003 til 2009! Her får du ganske moderne sportsbil!  + Bilen har riktig fargekombinasjon og er godt utstyrt for en CLK.


LEVERES MED NY SERVICE!


ALT AV FEIL SOM KAN FOREKOMME I BILEN VED EU VIL BLI FIKSET! -(se bilder)


FULGT SERVICER JEVNLIG!


1 EIER I 13 ÅR.

V6 M112 Motor - Samme Motor som CLK 320 & Viano 3.0 Frem til 2015, Vito 119 Frem til 2015  ML320 Frem til 2007, G wagon 320 Frem til 2007 og E 320 Frem til 2006!
Utstyrt med ordentlig solid registerkjede:
 eliminerer denne bilen behovet for dyre registerreimbytter eller risikoen for registerkjedehavari. I motsetning til noen andre merker som Audi, BMW og Volkswagen, som har vært kjent for problemer med registerkjeden, er Mercedes-Benz CLK 2.6 liters V6-motor ikke assosiert med kjente motorfeil på grunn av registerkjeden.
Det samme gjelder girkassen (les mer lenger ned)


Kjører du mye små kjøreturer? Denne bilen har ikke partikkelfilter, så du slipper dyre partikkelfilterbytter!


Enestående Kombinasjon av Ytelse, Eleganse og Luksus: Mercedes-Benz CLK Individual Utgave

Du har funnet den ultimate kombinasjonen av kraft, stil, luksus og sportslighet. Denne Mercedes-Benz CLK 240 V6 er ikke bare en bil; det er en opplevelse. Med sitt imponerende utvalg av funksjoner og eksklusivt utstyr, gir denne individualiserte utgaven av CLK deg alt du kan ønske deg i en bil.


2.6 liter V6 Motor solid, verdenskjent Mercedes Benz Motor!
Kraft og Holdbarhet i Verdensklasse

Opplev Mercedes-Benz CLK med V6-motor - en kraftmaskin bygget for eksepsjonell ytelse og pålitelighet. Denne V6-motoren gir deg umiddelbar kraft og en jevn kjøreopplevelse. Men det stopper ikke der.

Pålitelig Lang Levetid - CLK 240 - V6 2.6 liter motor - 5G-Tronic+ Automat Girkasse

Det som virkelig skiller denne CLK 240 er dens pålitelighet og lang levetid. Mange eiere har kjørt sine CLK 240 med V6-motor og 5G-Tronic+ automatgirkasse biler hele 550 000 til 750 000 kilometer uten store motorproblemer med vanlig vedlikehold. Det er også flere som har rapportert at CLK 240 med V6-motor og 5G-Tronic+ automatgirkasse har klart å passere over 1 000 000 kilometer.

Girkassen Holdbarhet
Denne bilen er utstyrt med en fullautomatisk 5G-Tronic+ automatgirkasse, som er designet for å ha lengre levetid, færre problemer og jevnere girskift. I motsetning til biler som Toyota Corolla eller Auris og Citroen C3 eller C4 (frem til ca. 2011-modeller), som har halvautomatiske girkasser med manuell kløtsj og elektronisk styring av kløtsj ved girskift. Halvautomatiske girkasser kan noen ganger oppleve problemer med kløtsjen og girskift, og noen sjåfører rapporterer også at de kan være litt tregere enn fullautomatiske girkasser. Dette kan føre til slitasje og skader på kløtsj- og girkassekomponenter, og det kan ofte være billigere å kjøpe en ny bil enn å reparere problemet.

Det samme gjelder for kjente girkasser som DSG/Powerskift/S-tronic fra Ford, Volkswagen og Audi som eksempler. Dette er en annen type girkasse som kombinerer egenskapene til både manuell girkasse og automatisk girkasse med dobbel clutch. Det er ikke uvanlig at disse girkassene opplever problemer med kløtsjen og kan resultere i havarerte girkasser, som ofte er svært kostbare å reparere. Mange velger derfor heller å kjøpe en ny bil enn å reparere feilen.

Med 5G-Tronic+ automatgirkassen i denne bilen får du imidlertid en ekte automatisk Mercedes-Benz girkasse som er kjent for sin holdbarhet og krever lite vedlikehold.


Hvordan Adaptivt 5G-Tronic+ automatgirkassen fungerer med Comfort/Økonomisk kjøremodus, Sportsmodus og Tronic Plus:

Comfort/Økonomisk Kjøremodus:
I Comfort/Økonomisk kjøremodus er girkassen innstilt for å prioritere komfort og drivstoffeffektivitet. Her er hvordan det fungerer:

Sømløse Girskift: Girkassen sikrer jevne og sømløse girskift, noe som gir en avslappende kjøreopplevelse. Dette er ideelt for hverdagskjøring og lange turer der komfort er viktig.

Drivstoffeffektivitet: I denne modusen tilpasses girskiftene for å optimalisere drivstofføkonomien. Dette betyr at motoren opererer i et mer økonomisk giringsmønster for å spare drivstoff under normal kjøring.


Sportsmodus:

Når du velger Sportsmodus, endres girkasseoppførselen for å gi deg en mer sportslig kjøreopplevelse:

Raskere Girskift: Girkassen reagerer raskere på gasspådrag og gir raskere girskift. Dette gir økt akselerasjon og en mer responsiv kjøreopplevelse.
Høyere Turtall: Girkassen holder motoren ved høyere turtall for å gi deg mer kraft og ytelse. Dette er ideelt når du ønsker å kjøre mer aggressivt eller nyte sportslig kjøring.


Tronic Plus-funksjonen gir deg ekstra kontroll over giringen:
Manuell Girvalg: Med Tronic Plus kan du manuelt velge gir ved hjelp av girspaken eller eventuelt girskiftknapper, avhengig av bilens utstyr. Dette gir deg mer direkte kontroll over giringen, noe som kan være nyttig når du ønsker å tilpasse kjøreopplevelsen.
Adaptivt Giringsmønster: Girkassen tilpasser seg også din kjøreatferd og kjøreforholdene. Den kan for eksempel automatisk justere girskiftene basert på akselerasjon, bremsing og veiforhold for å gi optimal ytelse og stabilitet.


Bilen CLK 240 er kategorisert som en Grand Tourer (GT), noe som betyr:

Grand Tourer" (forkortet som GT) er en bilkategori som fokuserer på å tilby en ideell kombinasjon av ytelse, luksus og komfort for langdistanse- og høyhastighetskjøring. GT-biler er kjent for deres evne til å takle lange reiser med komfortable seter, avansert fjæring og støyisolering. De har kraftige motorer, kan oppnå høye hastigheter og tilbyr både ytelse og luksus. Grand Tourers er også kjent for sitt elegante og estetiske design. Dette gjør dem ideelle for de som ønsker en førsteklasses kjøreopplevelse med både kraft og komfort. - Grand Tourer-biler med riktig fargekombinasjon, riktig motor, girkasse og utstyrspakke, samt spesielle utgaver, opplever ofte en økning i verdien over tid.


Utyrspakker!

Kombinasjonen av utstyrsnivå og en "Individual" utgave på en Mercedes-Benz CLK gir vanligvis en bil med høy grad av tilpasning og luksus. Her er en forklaring på hva det kan innebære:

Avantgarde (Avantgarde): Avantgarde er et av de høyere utstyrsnivåene tilgjengelig på Mercedes-Benz-biler. Den fokuserer vanligvis på sportslighet, moderne design og en oppgradert kjøreopplevelse. Dette kan inkludere sportsunderstell, sportsseter, spesielle felger, sportslige stylingelementer, og teknologiske oppgraderinger som forbedrer bilens ytelse og utseende.

Individual (Individuell): "Individual" betyr at bilen er tilpasset etter eierens personlige preferanser og smak. Dette kan innebære tilpasninger som spesiallakkeringer, unike interiørdetaljer, valg av materialer og farger som gjør bilen unik. Med "Individual" utgaven kan eieren i stor grad tilpasse bilen for å gjenspeile sin egen stil.

Eksklusivitet: En "Individual" utgave er sjelden og unik. Det betyr at du vil ha en bil som skiller seg ut fra mengden og ikke er lik noen andre på veien. Det gir en følelse av eksklusivitet og individualitet.

Luksuriøs tilpasning: Eiere kan velge de fineste materialene og de mest luksuriøse interiørdetaljene for å skape en førsteklasses kjøreopplevelse. For eksempel kan du velge eksklusivt skinn, treverk av høy kvalitet og andre luksusdetaljer.

Personlig preg: En "Individual" utgave gir muligheten til å uttrykke din personlige stil. Du kan velge farger som passer din smak, og til og med legge til personlige detaljer som monogrammer eller spesialdesignede detaljer.

Håndlagde detaljer: utgave av en Mercedes-Benz CLK betyr at visse deler av bilen, som interiøret, kan være laget for hånd. Dette gir ekstra luksus og eksklusivitet til bilen, da det er en ekstra oppmerksomhet på detaljer og kvalitet.

Verdiøkning: Noen ganger kan en "Individual" utgave av en bil øke i verdi over tid, spesielt hvis den er sjelden og godt vedlikeholdt. Dette gjør den til en flott investering for bilentusiaster.

Utstyrspakker som er verdt å nevne!
Luksuspakke:
Amaretta LeatherNappa / Semi-Aniline Upholstery - Grey: Setene er kledd i det fineste Amaretta-skinn Nappa med en semi-anilin skinnbehandling, som gir både eleganse og holdbarhet.
Elektrisk glass soltak: Nyt solfylte dager og stjernehimmelen om natten med det elektriske glass-soltaket.
Full elektrisk setejustering med minnefunksjon (18 veis): Skreddersy førersetet til din perfekte kjørestilling og lagre den med minnefunksjonen.

Sportspakke:
Sportsunderstell: Denne CLK-en er utstyrt med sportsunderstellet, som gir deg en dynamisk og presis kjøreopplevelse.
17" 5-Spoke Design Sport Alloy Wheels: De sporty felgene gir bilen et ekstra markant utseende og forbedrer veigrepet.
Sports multi Steering Wheel: Nyt et sportslig grep om rattet som gir deg full kontroll over bilen.
Sportsseter og sportsinteriør: Setene og interiøret er designet for å gi deg den ultimate sportsbilfølelsen.
Sport-modus i girkassen: Bytt til sport-modus for å oppleve enda mer responsiv giring og kjøring.

Komfortpakke:
Elektrisk nakkestøtte: Den elektriske nakkestøtten gir ekstra støtte for nakken på lange turer.
Cruise Control: Med cruisekontrollen kan du slappe av på lange turer og oppleve komfortabel kjøring.

Avansert teknologi:
COMAND APS med navigasjon: Denne infotainmentsystemet gir deg enkel tilgang til navigasjon, underholdning og mer.
OPPGRADERT TIL PIONEER - Spotify, Dab, Bluetooth, Handsfree og oppgradering på HIFI høytaller system!
MB Mobile Phone: Hold deg tilkoblet uansett hvor du er med MB Mobile Phone-systemet.
Keyless-Go: Start bilen og lås den opp uten å ta frem nøkkelen.(Ikke testet konfigurasjoner)

Sikkerhetspakke:
Parktronic System (PTS): Front- og bakkameraer hjelper deg med å parkere enkelt og trygt ved å varsle deg om hindringer.
Anti-Theft Warning System: Hold bilen din trygg med det avanserte anti-tyverisystemet.
Rear Side Airbags: Både fører- og passasjersikkerhet er ivaretatt med airbags på siden og gardinairbags.

Bilen er har extra utstyr - Speed Sensitive Parameter Steering! Parameter Steering er ikke en vanlig servostyring
(VELDIG MERKBART FORKJELL!). Parameter steering er en elektrisk styreservo-assistent som justerer styreresponsen basert på kjørehastighet. Den gir økt assistanse ved lave hastigheter for enklere manøvrering og reduserer assistansen ved høyere hastigheter for bedre stabilitet og presisjon. Dette gir en mer avslappet og komfortabel kjøreopplevelse og mye mer stabilt kjøring i høy hastighet.

5G-Tronic PLUS, en adaptiv girkasse, er kjent for sin tilpasningsdyktighet og evne til å samarbeide med hele bilens sikkerhetssystem, inkludert ESP og ABS. Med et sterkt fokus på sikkerhet gir denne bilen ekstra trygghet med avanserte sikkerhetssystemer som Anti-lock Braking System (ABS), Vehicle Dynamic Control (VDC), Electronic Stability Program (ESP) og Nødbremsassistent (NBA). Disse systemene overvåker konstant veiforholdene og jobber i bakgrunnen for å gi deg bedre veigrep og økt stabilitet, spesielt når du kjører på utfordrende eller glatte veier. Det beste er at bilens omfattende utstyr gir deg enestående kontroll og sikkerhet under ulike kjøreforhold her i Norge. Uansett om du møter glatte veier eller cruiser i høy hastighet, kan du stole på at denne bilen hjelper deg med å opprettholde veigrepet og stabiliteten, slik at du kan kjøre trygt og ha full kontroll over kjøretøyet. I kombinasjon med Komfort/Sport-utførelse, sportunderstell, sportskomfortseter - resten av bilens avanserte og luksuriøst utstyr får du en underholdende og sikker kjøreopplevelse med gode kjøreegenskaper på variert underlag.

SE UTSTYRSLISTE OG BILDENE FOR MER!!++++

Med tanke på alderen, utstråler denne bilen en aura av eksklusivitet som vanligvis forbindes med dyrere sportsbiler fra Mercedes. Det er få slike biler igjen på markedet, og her får du sjansen til å eie en fantastisk CLK 240, der alt fra motoren til utstyrspakken er nøye satt sammen med harmoni.

Bilen er formidlet, og kampanjen gjelder ikke for denne bilen

Velkommen til prøvekjøring!

** VIKTIG! **
VI OPPLEVER AT NOEN KUNDER IKKE FÅR SVAR PÅ MAIL... VI ANBEFALER DERFOR AT ALLE LEGGER IGJEN SITT TLF NUMMER + SJEKKER SØPPELPOST OM MAN IKKE FÅR SVAR ETTER 1-2 TIMER. VI ØNSKER OGSÅ AT ALLE AVTALER TID MED OSS FØR VISNING AV BIL MINST 1 TIME FØR, SLIK AT VI HAR MULIGHETEN TIL Å GJØRE DEN GJELDENDE BILEN KLAR.Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss.

Ønsker du bare å selge bilen din kan den være av interesse for oss, ta kontakt med oss for en vurdering.


Levering


Vi kan transportere bilen over hele Norge, spør oss gjerne om pristilbud på frakt til ditt hjemsted.

 

Garanti

Vi er glade for å tilby garantier fra både Autoconcept og Fragus. Disse garantileverandørene er kjent for å levere pålitelige og omfattende garantier som gir kundene våre ekstra trygghet og beskyttelse. Vi er stolte av å samarbeide med disse selskapene og tilby deres produkter til våre kunder. Ta kontakt med oss for å vite mer om våre garantier og finne den som passer best for deg!Om oss

Hos oss på NS MotorGroup vil du gjøre et meget trygt og godt bilkjøp. Vi har lang erfaring i bilbransjen og har beliggenhet mellom Skien og porsgrunn ca. 8km fra E18 Telemarksporten.

Vi er Godkjent Autoreg forhandler dermed kan vi omregistrere biler når som helst i døgnet og alle skilt oppbevares hos oss i butikken.


Våre åpningstider:

Mandag - Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag og lørdag: 11:00 - 16:00
Søndag: Stengt
Vi har også mulighet til å ta visning etter avtale utenfor åpningstid

Velkommen til NS MOTORGROUP ! Her finner du et bredt utvalg av kvalitetsbiler til rimelige priser. Vi har biler fra alle de store merkene, og vi er sikre på at du vil finne en bil som passer dine behov og budsjett. Vårt erfarne team står alltid klare til å hjelpe deg med å finne din drømmebil. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den perfekte bilen for deg!

 

Ta kontakt for en hyggelig bilprat!

Tlf: 310 95 310
Adresse: Raset 54, 3735 Skien

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 777 kr (avgifter)
Pris eks omreg
68 213 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
04.07.2002
Garanti
Bruktbilgaranti 50/50
Garanti
3 mnd
Garanti inntil
3 000 km
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Svart
Fargebeskrivelse
OBSIDIANSCHWARZ - METALLICLACK
Interiørfarge
AMARETTA / LEDER / NAPPA / SEMIANILIN - GRAU
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
174 Hk
Sylindervolum
2,6 l
Vekt
1 530 kg
CO2-utslipp
250 g/km
Antall seter
4
Karosseri
Coupe
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
BP72691
Chassis nr. (VIN)
WDB2093611F014587
Maksimal tilhengervekt
1 500 kg

Utstyr

 • 033 - Individual Program
 • 10002 - Airbag Control Unit
 • 10032 (ESP-styringsenhet)
 • 10032 - Electronic Stability Program Control Unit
 • 197U Obsidian Black - Metallic Paint
 • 2-door coupé (C209)125 kW (174 HK) V6
 • 202B Operating Instructions and Maintenance Booklet
 • 213 - Vario Parameter Steering/Speed sensitive
 • 220 - Parktronic System (PTS)
 • 2232 -Seat Belt Pretensioning System
 • 230B - Customer Service - Station Europe
 • 231 - Garage Door Opener
 • 282 - Ski Bag
 • 289 - Sports multi Steering Wheel
 • 293 - Rear Side Airbags Left and Right
 • 2XXL - Federal Republic of Germany
 • 30001 (SCN-melding for motorstyringsenheten)
 • 30001 - SCN Message (Engine Control Unit)
 • 309 - Cupholder
 • 352 - COMAND APS (with Navigation)
 • 354 - Telephone Antenna
 • 414 - Electric Glass Sunroof
 • 423 - 5-Speed Automatic Transmission
 • 486 - Sport Suspension
 • 550 - Trailer Coupling
 • 551 - Anti-Theft Warning System
 • 5G-Tronic+ Automat
 • 600 - Headlamp Cleaning System
 • 639 - 17" 5-Spoke Design Sport Alloy Wheels
 • 673 - Battery with Greater Capacity
 • 803 - Model Year 2003
 • 830A - Amaretta / Leather / Nappa / Semi-Aniline Upholstery
 • 838A - Amaretta / Leather / Nappa / Semi-Aniline Upholstery - Gray
 • 854 - MB Mobile Phone
 • 873 - Heated Front Seats
 • 875 - Heated Windscreen Washer System
 • 889 - Keyless-Go
 • 926 - Exhaust Emission Control EU4 Technology
 • 955 - Elegance
 • 985 - COC Document and Certificate of Compliance Part II
 • 987 - 3 Program bare knapper til garasjeport
 • ABS-bremser
 • AUX tilkobling
 • Airbag bak side
 • Airbag foran
 • Airbag foran side
 • Airbag gardiner
 • Alarm
 • Antiskrens
 • Antispinn
 • Avblending av speil
 • Bakluke elektrisk
 • Beltevarsler
 • Bluetooth
 • Brannslukker
 • CD-spiller
 • Cruise Controll adaptive
 • Cruisekontroll
 • Ekstra forsterkerenhet
 • Ekstra mørktonede vinduer bak
 • El.vinduer
 • Elektrisk sete m. memory
 • Elektrisk sete u. memory
 • Elektrisk soltak
 • Elektriske speil
 • F209 - Model Series 209
 • Fabrikkmontert alarm
 • Farget glass
 • Fjernstyrt sentrallås
 • GA - Automatic Transmission
 • HA - Rear Axle
 • Handsfree opplegg
 • Interiør sport
 • Kjørecomputer
 • Klimaanlegg 2-soner
 • Korsryggjustering i førersete
 • Kurve/tåkelys
 • L - Left-Hand Steering
 • Lyktespylere
 • Lys Ekstra fjernlys
 • M112 - V6 Engine M112
 • M26 - Displacement 2.6 Liters
 • Metallic lakk
 • Midtarmlene
 • Multi-link suspension
 • Multifunksjonsratt
 • Navigasjonssystem
 • Nivåregulering
 • Nødbremseforsterker
 • Oppvarmede seter
 • Oppvarmede speil
 • Original telefon
 • Parkeringsensor bak
 • Parkeringsensor foran
 • Pollenfilter
 • Produsert Org. fabrikken i Bremen, Tyskland
 • Produsert for Nordisk forhold
 • Radio DAB+
 • Radio FM
 • Ratt regulerbart elektrisk
 • Regnsensor
 • Regulerbart ratt
 • Sentrallås
 • Servostyring
 • Sete multifunktion
 • Seter nedfellbare bak
 • Skinninteriør
 • Skinnratt
 • Skinnseter
 • Sommerdekk
 • Startsperre
 • TV-skjerm
 • Three-link front suspension
 • Tiptronic
 • Turteller
 • Tåkelys
 • USB
 • V6 DOHC M112
 • VL - Front Axle Half, Left
 • VR - Front Axle Half, Right
 • Varmedempende glass
 • Varmer restvarme
 • Vinterdekk
 • Xenonlys

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Raset 54, 3735 Skien

Annonseinformasjon

FINN-kode 327586490
Sist endret 15. jan. 2024 01:00
Referanse 2083

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.