Inaktiv

Skoda Octavia RS

RS/170HK/Bluetooth/Sportstoler/DSG/Cruise/Krok/F1++

Totalpris 119 000 kr
Modellår
2011
Kilometer
127 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Diesel

Beskrivelse

Velkommen til Car Lab Auto AS
*Savner du svar fra oss via mail? Sjekk søppelpost!*Skoda Octavia RS 2012 - Til Salgs


Vi har nå til salgs en spenstig og drivstoffgjerrig Skoda Fabia RS 2012 modell! Skoda kom sent til slaget, men kom inn dundrende når Octavia ble lansert. Her har man muligheten til å få de samme gode kjøreegenskapene og kvaliteten fra den tyske produsenten til en mer gunstig pris og har over tiden blitt en favoritt blant den norske befolkningen!

Vårt eksemplar har det vi anser som essensielt utstyr for dagligdags og sportslig bruk, og bilen er generelt godt ivaretatt.


EU- Godkjent frem til: 11.2025


Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og andre feil ( f.eks i utstyrsliste ) i våre annonser
==============================================================* Car Lab Auto AS *
- En bilbutikk utenom det vanlige 

Hos oss i Car Lab Auto AS er hovedfokuset å levere våre kunder det ytterste av kvalitet, service, oppfølging samt en trygg handel.
Team Car Lab består av serviceinnstilte individer som har bil i blodet og ikke minst teknisk forståelse for et bredt spekter av biler. 
Med en genuin lidenskap for bil har vi øyet for det våre kunder ønsker og i lag med våre samarbeidspartnere kan vi også anskaffe biler etter forespørsel. Det er ikke vårt inventar som skiller oss fra andre bilbutikker, det er vårt team som gjør Car Lab Auto AS, en bilbutikk utenom det vanlige.
 * Autoreg * 

Som godkjent Autoreg-forhandler, oppbevares skiltene til salgsbiler i våre lokaler. For deg som kunde betyr dette at vi kan utlevere bilen uansett tidspunkt av døgnet! Bilen kan registreres og få skilter på dagen, gitt at du som kunde kan verifisere deg selv via Bank-ID. * Finansiering *

Vi tilbyr svært gunstig og konkurransedyktig finansiering med inntil 100% finansiering (ingen egenkapital), vi leverer skreddersydde finansieringsløsninger til våre kunder. Dermed kan vi tilby meget gunstig finansiering fra kr 0,- kontant og opptil 10 års nedbetaling. Din uforpliktende lånesøknad behandles mens du venter. Ta kontakt for finansiering tilbud* Forsikring * 


Med våre forsikringspartnere som, kan vi tilby forsikring til konkurransedyktige priser.

På denne måten slipper du som kunde å lete etter billigste alternativet for din nye bil og samtidig få gunstig forsikring via våre avtaler.
Våre forsikringspartnere tilbyr også dekning på motor og drivverk om uhellet skulle være ute, hvor gratis leiebil også er et alternativ. * Innbytte*

Har vi en bil som frister vil du som kunde få et helt uforpliktende innbyttetilbud for din bil.* Auto Concept Garanti *

Car Lab Auto AS har samarbeid med Auto Concept, hvor vi kan tilby gode garantiordninger for ditt kjøp! Med standard- og egendefinerte garantiløsninger kan du unngå å bekymre deg for uforutsette reperasjonskostnader, med dekning fra 6-36 mnd! Auto Concept leverer landsdekkende garanti slik at din bil kan repareres ved ditt lokalet bilverksted! * Biltransport *

I samarbeid med våre transportleverandører kan vi levere din nye bil på døren! Spør oss om pristilbud. * Detailing*

Med samlet 15 års erfaring kan Car Lab Detailing utføre store og små oppdrag, alt fra en enkel glanspolering til Car Lab Signature Pack.  

Med et bredt spekter av sortiment og tjenester får du muligheten til å tilpasse behandling akkurat slik du ønsker for din bil.

Ønsker du mer informasjon så send en e-post til detailing@car-lab.no eller ring 40 849 849. 
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig bilprat hos oss!

Åpningstider:

mandag - Fredag: 10:00 - 18:00
lørdager: 10:00- 15:00Har du spørsmål?Ta kontakt på:


Tlf: 40 849 849
Epost: auto@car-lab.no

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 777 kr (avgifter)
Pris eks omreg
117 223 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
22.11.2011
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Blå
Effekt
170 Hk
Sylindervolum
2 l
Vekt
1 430 kg
CO2-utslipp
159 g/km
Antall seter
5
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
BS35879
Chassis nr. (VIN)
TMBUH61Z1C2088673
Maksimal tilhengervekt
1 400 kg

Utstyr

  • Cruisekontroll
  • Diesel-partikkelfilter
  • Hengerfeste
  • Lettmet. felg sommer
  • Lettmet. felg vinter

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Vilbergvegen 71, 2060 Gardermoen

Annonseinformasjon

FINN-kode 327040813
Sist endret 13. des. 2023 13:55
Referanse 2540

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.