SOLGT

Mitsubishi Space Star I

1.6L/98Hk/Lavkm/Eu-ok 2025/Automat/Krok/S+V-hjul++

Totalpris 39 900 kr
Modellår
2003
Kilometer
152 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

Velkommen til Car Lab Auto AS
*Savner du svar fra oss via mail? Sjekk søppelpost!*
Mitsubishi Space Star l 1.6L 2003 - Til SalgsVi har nå fått inn en nydelig Mitsubishi Space Star l 1.6L 2003 til salgs ved våre lokaler! 

Bilen fremstår godt ivaretatt, og er i kjent Mitsubishi-stil meget driftsikker på alle måter. Bilen har en solid og utprøvd drivlinje som er desidert markedets beste! Drivstoffgjerrig og driftsikker er to ord Mitsubishi har levert i alle årrekke, og Space Star er intet unntak. Bilen har en pen eksteriørfargen som skiller seg fra mengden, samt komfortable stoffseter med all det nødvendige ekstrautstyret en har behov for, kun et tastetrykk unna! Plassmangel er også et ukjent ord for Space Star, da bilen har særdeles god plass for både passasjerer og bagasje! Vi anbefaler på det sterkeste å ta en titt på denne bilen! Eu-godkjent frem til: 04.2025


Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og andre feil ( f.eks i utstyrsliste ) i våre annonser
==============================================================* Car Lab Auto AS *
- En bilbutikk utenom det vanlige 

Hos oss i Car Lab Auto AS er hovedfokuset å levere våre kunder det ytterste av kvalitet, service, oppfølging samt en trygg handel.
Team Car Lab består av serviceinnstilte individer som har bil i blodet og ikke minst teknisk forståelse for et bredt spekter av biler. 
Med en genuin lidenskap for bil har vi øyet for det våre kunder ønsker og i lag med våre samarbeidspartnere kan vi også anskaffe biler etter forespørsel. Det er ikke vårt inventar som skiller oss fra andre bilbutikker, det er vårt team som gjør Car Lab Auto AS, en bilbutikk utenom det vanlige.
 * Autoreg * 

Som godkjent Autoreg-forhandler, oppbevares skiltene til salgsbiler i våre lokaler. For deg som kunde betyr dette at vi kan utlevere bilen uansett tidspunkt av døgnet! Bilen kan registreres og få skilter på dagen, gitt at du som kunde kan verifisere deg selv via Bank-ID. * Finansiering *

Vi tilbyr svært gunstig og konkurransedyktig finansiering med inntil 100% finansiering (ingen egenkapital), vi leverer skreddersydde finansieringsløsninger til våre kunder. Dermed kan vi tilby meget gunstig finansiering fra kr 0,- kontant og opptil 10 års nedbetaling. Din uforpliktende lånesøknad behandles mens du venter. Ta kontakt for finansiering tilbud* Forsikring * 


Med våre forsikringspartnere som, kan vi tilby forsikring til konkurransedyktige priser.

På denne måten slipper du som kunde å lete etter billigste alternativet for din nye bil og samtidig få gunstig forsikring via våre avtaler.
Våre forsikringspartnere tilbyr også dekning på motor og drivverk om uhellet skulle være ute, hvor gratis leiebil også er et alternativ. * Innbytte*

Har vi en bil som frister vil du som kunde få et helt uforpliktende innbyttetilbud for din bil.* Auto Concept Garanti *

Car Lab Auto AS har samarbeid med Auto Concept, hvor vi kan tilby gode garantiordninger for ditt kjøp! Med standard- og egendefinerte garantiløsninger kan du unngå å bekymre deg for uforutsette reperasjonskostnader, med dekning fra 6-36 mnd! Auto Concept leverer landsdekkende garanti slik at din bil kan repareres ved ditt lokalet bilverksted! * Biltransport *

I samarbeid med våre transportleverandører kan vi levere din nye bil på døren! Spør oss om pristilbud. * Detailing*

Med samlet 15 års erfaring kan Car Lab Detailing utføre store og små oppdrag, alt fra en enkel glanspolering til Car Lab Signature Pack.  

Med et bredt spekter av sortiment og tjenester får du muligheten til å tilpasse behandling akkurat slik du ønsker for din bil.

Ønsker du mer informasjon så send en e-post til detailing@car-lab.no eller ring 40 849 849. 
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig bilprat hos oss!

Åpningstider:

mandag - Fredag: 10:00 - 18:00
lørdager: 10:00- 15:00Har du spørsmål?Ta kontakt på:


Tlf: 40 849 849
Epost: auto@car-lab.no

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 777 kr (avgifter)
Pris eks omreg
38 123 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
13.11.2003
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Grå
Effekt
98 Hk
Sylindervolum
1,6 l
Vekt
1 295 kg
CO2-utslipp
192 g/km
Antall seter
5
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Chassis nr. (VIN)
XMCLRDG3A4F007324
Maksimal tilhengervekt
1 200 kg

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Vilbergvegen 71, 2060 Gardermoen

Kontaktperson
Salgsavdelingen
Mobil
40 84 98 49

Nyttige lenker

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 325780921
Sist endret 15. jan. 2024 12:34
Referanse 2517

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.