Inaktiv

Opel Ampera

Ladbar hybrid / EU juni 2024 / Flott bil.

Totalpris 76 845 kr
Modellår
2012
Kilometer
261 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
El + Bensin

Beskrivelse

Velkommen til NORDBIL - Hønefoss

2012 OPEL AMPERA HYBRID / EL+BENSIN

Pris: Kr. 85.000,-

Flott og tøff Ampera med riktig farge! Her får du ladbar hybrid for en billig penge.

Bilen starter og går som en klokke. Ingen ulyder fra bilen under kjøring, og ingen varsellamper som lyser. Veldig tight å fin å kjøre.

Bilen er godkjent til juni 2024, så det er lenge til ennå. Her er det bare tut & kjør.

Utvendig er bilen veldig pen. Flott blank lakk. Tøffe linjer og moderne design. En bil som skiller seg litt ut. Flott holdt, men har litt småskrammer rundt om (bare kosmetisk).

Innvendig er den også veldig pen. Ingen slitasje eller stygge riper. Gode seter i skinn både foran og bak. Masse plass og god sittestilling. Ypperlig familiebil, pendlebil eller lign. En skikkelig fornøyelse å kjøre!

Her kjører du både på el og bensin. Dvs, er det strøm på batteriet, så kjører du på el. Når det blir tomt, slår den automatisk over på bensin. mens bensinmotor kjører, så lader den på batteriet samtidig. Så her får du aldrig rekkeviddangst. Pluss, du kan lade denne hjemme på natten, så har den full batteri på morgenen igjen.

1 sett dekk - helårs vinterdekk. 1 nøkkel.

Servicehefte medfølger, med siste stempel på 215.000km. Private servicer etter dette, så er tatt vare på.

Denne motor har kjededrift, så her skal du ikke tenke på bytte av reg.reim.

Så er du ute etter en flott og tøff hybrid som går som en klokke, og med lang EU kontroll?... Da er denne sikkert noe for deg.

Bilen selges som outlet/innbyttebil uten garanti (Se mere info under)


SELGERE :

Stian Bråten +47 406 02 818

Kasper Kristensen +47 413 37 164

 
Finansiering: Vi kan tilby gunstig finansiering på alle vår biler. Ned til Kr. 0,- i egenkapital, og opp til 10 års nedbetaling. 

Forsikring: Vi er godkjent forsikringsforhandler fra Gjensidige, og kan gi deg veldig konkurransedyktig pris. Vi gir deg minimum 60% bonus/rabatt på forsikring, uansett om du er ny kunde eller ikke.

Innbytte: Vi tar gjerne bilen din i innbytte, uansett merke og stand. Hør oss for tilbud.

Omregistrering: Vi er Autoreg-forhandler, som betyr at vi kan omregistrere og sette skilt på alle vår biler, døgnet rundt, alle ukens dager. Alle vår priser er også inkludert omregistrering. Dette gjør det lettere for deg som kunde å se totalprisen på bilen.

Inbyttebil/outlett: Biler i denne kategori selges som rep.objekt grunnet alder, km.stand, manglende historikk, samt det at du har feil og mangler. Bilene er ikke kontrollert av oss eller noe verksted, og de vil derfor ha uforutsette/ikke-opplyste feil og mangler vi ikke har kjennskap til. Dette godtar kjøper, og overtar derfor all risiko. Kjøper må derfor forvente rep.kostnader umiddelbart etter kjøpstidspunktet. Dette er eldre biler, og alt kan skje.

Betaling/Overdragelse: Husk Bank ID ved henting av bil. Vi tar kort.

Åpningstid: Mandag til fredag kl. 09.00 til 18.00 & lørdager kl. 11.00 til 14.00. (Kan avtales visning utover åpningstid)

Beliggenhet: Vi holder til på Hensmoveien 20, 3516 Hønefoss. Bare 40min til oslo, 40min til drammen og 40min til Gardermoen.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 845 kr (avgifter)
Pris eks omreg
75 000 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
21.09.2012
Farge
Hvit
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
151 Hk
Sylindervolum
1,4 l
Vekt
1 657 kg
Antall seter
4
Karosseri
Sedan
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
VH89285
Chassis nr. (VIN)
1G0R86E44CU119193
Rekkevidde (WLTP)
50 km

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Hensmoveien 20, 3516 Hønefoss

Annonseinformasjon

FINN-kode 323621339
Sist endret 24. jan. 2024 18:23
Referanse 2155

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.