Video

Sikkert bruktbilkjøp

Ny pris

Mercedes-Benz EQS

580 4MATIC Hyperscreen | Panorama | Alt av utstyr

Totalpris 1 145 000 kr
Modellår
2022
Kilometer
3 600 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Elektrisitet

Denne bilen selges med Nybilgaranti (42 mnd / 100 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Garanti

Denne bilen selges med Nybilgaranti (42 mnd / 100 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Tilstand

Bilen selges med godkjent tilstandsrapport. Dette vil si at bilens tilstand er skriftlig dokumentert og dette gir deg som kjøper en bekreftelse på at bilen er i den standen du har blitt lovet.

Tilstandsrapport (PDF)

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Bytterett

Denne bilen selges med bytterett fra forhandler. Det betyr at du som kjøper har mulighet til å bytte den mot en annen bil, i henhold til forhandlerens vilkår. Dette kan du gjøre dersom bilen du har kjøpt av en eller annen grunn ikke tilfredsstiller dine forventninger eller behov. Produktet tilbys for at du som kjøper skal føle deg helt trygg på at du ender opp med riktig bil for ditt behov.

Medlem

Bilen selges av et medlem av Norges Bilbransjeforbund (NBF). Når du kjøper bil av en forhandler som er medlem av NBF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NBF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NBF medlem.

Programbil

Denne bilen inngår i bruktbilprogrammet Selected Stars.

Et bruktbilprogram er definert av den enkelte importør av bilmerket og bilene er nøye utvalgt og har gjennomgått enda mer omfattende tester enn det som er standard. Programbiler fås kun kjøpt hos autoriserte merkeforhandlere.

Mer om programbiler på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

INFORMASJON OM BILEN:
Oppdag fremtiden av elektrisk luksus med den helt nye Mercedes-Benz EQS 2022. Denne eksepsjonelle elbilen tar kjøretøyets ytelser til et helt nytt nivå, og tilbyr et bredt spekter av avantgarde funksjoner og utstyr.

Vårt unike utvalg av utstyr vil tilfredsstille selv den mest kresne kjøper, og inkluderer 10 graders styring på bakhjulene for en uovertruffen kjøreopplevelse. Med det avanserte 360 graders kameraet, kan du enkelt navigere i tette omgivelser og parkere med perfeksjon. AIR-BALANCE package gir deg en frisk og ren atmosfære inne i bilen, mens Airmatic luftfjæring sørger for en jevn og behagelig tur uansett terreng.

Bilen leveres med komplette sommer- og vinterhjul.

Kontakt oss
Øyvind Gaustad mobil 93492219 oyvind.gaustad@motor-trade.no
Jonas Pettersen mobil 48069899 jonas.pettersen@motor-trade.no
Trond Sjøholt mobil 482 63 000 Trond.sjoholt@motor-trade.no

VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:

Forbedre interiøret ditt med en imponerende designfunksjon. Som om de er støpt fra en enkelt form, smelter 3 skjermer sømløst sammen under et glasspanel, og skaper én stor hyperskjerm. Lyse OLED-skjermer med haptisk tilbakemelding og det innovative nullags grensesnittet skaper en spesielt komfortabel brukeropplevelse.

Opplev Mercedes-Benz krav til lederskap selv ved parkering: Dette bakakselstyresystemet justerer styrevinkelen med opptil 10 og reduserer svingradiusen betydelig. Bilen din håndterer nesten som en kompakt bil når du manøvrerer. I høyere hastigheter kjører du derimot med den uanstrengte overlegenheten som den lange akselavstanden gir.

Det klimatiserte setesystemet ventilerer forsetene og kjøler dem ned, og kontrollerer dermed også fuktigheten. I kjøligere vær bringer setevarmen raskt seteputene og ryggstøttene opp til en behagelig temperatur. Du vil ikke lenger klare deg uten denne behagelige seteklimakontrollen.

Denne bilen kommer med den flotte AMG Line styling. Dette er et dynamisk design som gir eksteriøret og interiør et sportslig og eksklusivt preg. Tekniske funksjoner byr dessuten på merkbart mer kjøreglede.

For å gjøre det mulig for deg å finne veien i komplekse trafikksituasjoner, forbinder MBUX Augmented Reality Navigation den virtuelle verdenen med den virkelige verden. Teknologien inkorporerer grafiske navigasjonsinstruksjoner og trafikkinformasjon i levende bilder. Du kan nå reisemålet ditt raskt, trygt og stressfritt.

AIR-BALANCE-pakken gir en individuell duft i bilen – som matcher dine preferanser og humør. Takket være forfriskende ionisering av inneluften, bidrar det til forbedret luftkvalitet om bord og økt velvære.

Smartphonepakken kobler mobiltelefonen til mediesystemet via Apple® CarPlay® eller Android Auto®. Dette gir deg enkel tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Du kan også bruke apper fra tredjepartsleverandører som Spotify raskt og enkelt.

Denne bilen har Airmatic. En semiaktiv luftfjæring lar deg gli over ujevnhetene uten at det går ut over kjøredynamikken. Den elektroniske kontrollenheten sørger for at bakkeklaringen holdes konstant. I svinger i høyere hastigheter stives fjæringen opp og gjør at bilen ligger perfekt på veien.

Stereoanlegget er av typen Burmester surround-soundsystem. Med den legendariske lyden kan du oppleve fantastiske ytelser og eksklusivitet. Høyeffekthøyttalerne sørger for en førsteklasses romklang. Du kan målrette lyden for forsetene og baksetene og på den måten forsterke lytteopplevelsen ytterligere.

Denne bilen har Distronic/adaptiv cruisekontroll. Den aktive assistenten holder avstanden til bilen foran. Systemet akselererer og bremser bilen automatisk med inntil halvparten av full bremseeffekt for å opprettholde sikker avstand til bilen foran. Dette forenkler kjøring på for eksempel motorvei og når du kjører i kø med hyppige stopp. Ved fare for kollisjon griper i tillegg den aktive bremseassistenten inn og aktiverer bremsene.

Denne bilen har Thermotronic klimaautomatikk med to soner som gir mulighet for et individuelt trivselsklima i bilen. Fører og forsetepassasjer kan bestemme temperatur, luftfordeling og klimatype alt etter personlige behov.

Med fingeravtrykkskanneren kan du identifisere deg selv raskt og enkelt. Dette er fordi dine personlige data, som profiler eller til og med kontor- og betalingsfunksjoner, er beskyttet. Når du trykker på den fargebelyste knappen, låser systemet opp tilgangen. Dette er sikkert og i tillegg enklere enn å taste inn en PIN-kode.

Med DIGITALT LYS opplever du strålende lysforhold. Dette HD-systemet fungerer som en projektor og reagerer på skiftende trafikk-, vei- eller værforhold med konstant justert lys og fascinerer i tillegg med projeksjonsfunksjonene.

ENERGIZING-pakken Plus er en ny funksjon – den tilbyr komfort på høyeste nivå for alle sanser. For dette formål kombineres et maksimum av premiumfunksjoner med innovativ intelligens. Resultatet: din Mercedes kan vitalisere og forfriske deg på bestemte måter. For langvarig årvåkenhet ved rattet og en usedvanlig behagelig kjøring.

Denne bilen har apple carplay. CarPlay viser på bilens innebygde skjerm det du vil gjøre med iPhone mens du kjører. Når du kobler iPhone til CarPlay, kan du få veibeskrivelse sving for sving, ringe ut, sende og motta meldinger, høre på musikk med mer. CarPlay bruker kontaktene dine på iPhone når du vil ringe ut, sende tekstmeldinger og finne destinasjoner. CarPlay bruker Siri-talekontroll, slik at du kan be om det du vil ha mens du kjører, og holde fokuset ditt på veien. CarPlay fungerer også med de innebygde kontrollene i bilen – for eksempel berøringsskjermer, kontrollbrytere og knapper.

Multikontur setepakken justerer setet med mer eller mindre luft i setesidestøttene som en skreddersydd dress. Når du justerer ryggstøttene slik at de er spesielt faste, forbedrer dette sidestøtten for sportslige kjøremanøvrer. Man har også flere forskjellige massasjefunksjoner tilgjengelig.

Denne bilen har navigasjon som guider bilføreren ved hjelp av et elektronisk kart. Med stemmehenvisning og med visuelle symboler på skjerm, hvor raskeste, eller korteste vei er til forhåndsvalgt destinasjon.

Se alltid fremover: Med head-up-displayet forvandles frontruten til et facinerende digitalt display. Her har du all viktig informasjon direkte i synsfeltet, i høy oppløsning. Dette uten å ta øynene fra veien. Dermed kan du til enhver tid konsentrere deg helt og fullt om trafikkbildet foran deg på veien.

Denne bilen har Full park assist. Dette er teknologi som gir deg overtaket i parkeringssituasjoner. Du får helautomatisk hjelp med lukeparkering og rygging inn på en bestemt parkeringsplass. Du aktiverer systemet med girspaken, uten behov for å gjøre noe mer med hverken ratt eller pedaler. Systemet vil dermed oppdage en passende parkeringsplass og akselerere og bremse.

Denne bilen har memory-pakke som husker innstillingen for opptil tre forskjellige personer. Dette er praktisk dersom flere kjører bilen. Memory-pakken husker posisjonene for de elektrisk justerbare forsetene, rattstammen og sidespeilene. Det hele lagres og aktiveres enkelt med et knappetrykk.

Denne bilen har panoramasoltak. Du får en følelse av å kjøre under åpen himmel, forfriskende og uten trekk, nesten som i en kabriolet eller roadster. Panorama kjøres ganske enkelt opp trinnløst. Også når taket er lukket, flommer det mye lys inn i kupeen gjennom det transparente soltaket. Blir det for mye lys kan du stenge helt av for vinduet.

Denne bilen har parkeringsvarmer. Du kan selv stille inn ønsket starttid for forvarming av motor og innsiden av kjøretøyet. Finnes det noe bedre enn å sette seg inn i en varm bil på en kald dag i regn eller snø og kjøre av gårde med klar sikt?

Denne bilen har parkeringspakke med 360 -kamera. Den aktive parkeringsassistenten gjør det enklere for deg å finne en parkeringsluke og å parkere, både på langs, på tvers og i garasjer. 360 -kameraet viser et realistisk bilde i multimediesystemets display, slik at det blir enklere for deg å parkere og manøvrere bilen.

Denne bilen har speilpakke. Begge sidespeilene felles inn og ut med et tastetrykk for å beskytte speilhusene mot skader, for eksempel ved parkering. Du kan også velge om de skal felles inn automatisk når du låser bilen.

Denne bilen har ryggekamera. Med et ryggekamera installert får du lettere oversikt over hva som skjer i omgivelsene bak bilen.

Mercedes-Benz Selected Stars - en av markedets beste bruktbilgarantier
En Mercedes-Benz blir aldri gammel, bare mindre ny. En Selected Stars-bil er en sertifisert bruktbil som er under fire år gammel og med en kilometerstand på maksimum 80.000 km. Alle Selected Stars-bilene er nøye utvalgt, testet og vedlikeholdet i samsvar med etablerte serviceintervaller. Med bilene følger også en garanti på minimum to år / 40.000 km.


Denne bilen har 4-Matic som er Mercedes-Benz sitt eget firehjulstrekksystem. Med denne 4x4-teknologien vil fremkommelighet i utfordrende terreng og dårlig føre gå som en lek. Om ett hjul spinner så flyttes kraften over til de hjulene som har grep. 4-Matic bidrar til sikkerhet og fremkommelighet i toppklassen.

Denne bilen har Norgesgarantien på 5 år/100.000 km (det som først inntreffer). Begge garantier gjelder fra første registreringsdato. Norgesgarantien gjelder kun biler importert og solgt nye gjennom Bertel O. Steen A/S.

Bilen har også garanti på batteri i 8 år / 160.000 km, det som først inntreffer.

Bilen leveres med Tilstandsrapport som er utarbeidet sammen med forbrukerrådet, NAF og Norges Bilbransjeforbund. Sjekk dette under TilstandHVEM ER VI
Velkommen til Motor-Trade som er en del av Bertel O. Steen som selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autoristert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?
Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.
Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.

Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.

Frakt og levering i hele Norge
Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ
Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med f. eks krok eller det utstyret du måtte ønske deg.
Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Velkommen til Motor-Trade Trondheim, din autoriserte Mercedes-forhandler i Trondheim - kun 25 minutter fra Trondheim Lufthavn Værnes, eller 5 minutter fra togstasjonen Heimdal. Vi er fleksibel på levering og henting av kunder både på togstasjon og flyplass.

Ny Personbil:
Thomas Anderssen 40642711 thomas.anderssen@motor-trade.no
Thomas Michael Rodahl 91382342 thomas.michael.rodahl@motor-trade.no
Bjørnar Aune 98647813 bjornar.aune@motor-trade.no
Camilla Okkenhaug 95035853 camilla.okkenhaug@motor-trade.no

Ny Varebil:
Bjørn Håkon Elnan 913 77 930 bhe@motor-trade.no
Frode Gressetvold 930 16 999 fg@motor-trade.no

Motor-Trade Trondheim AS org.nr. 980352706

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Motor-Trade og Bertel O. Steen

Vi tar forbehold om feil og mangler i annonsen.

Spesifikasjoner

Forrige pris
1 195 000 kr
Omregistrering
6 868 kr (avgifter)
Pris eks omreg
1 138 132 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
24.03.2022
Farge
Svart
Fargebeskrivelse
Obsidian black
Interiørfarge
Nappaskinn black / space grey
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
524 Hk
Vekt
2 510 kg
Antall seter
5
Karosseri
Sedan
Antall dører
5
Antall eiere
1
Str. lasterom
610 l
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
ED76127
Chassis nr. (VIN)
W1K2971441A008918
Rekkevidde (WLTP)
682 km
Maksimal tilhengervekt
750 kg
Neste frist for EU-kontroll
24.03.2026

Utstyr

 • "Calyptus" treinteriør
 • 10 graders styring på bakhjulene
 • 11 kWh ombordlader (opptil 11 kW kun ifm. 400V)
 • 3 års gratis kartoppdatering
 • 360 graders kamera
 • AIR-BALANCE package
 • AMG Sportspakke
 • AMG styling - eksteriør
 • Active Lane Keeping Assist
 • Active Steering Assist
 • Adaptive Highbeam Assist
 • Airmatic luftfjæring
 • Aktiv filskifte-assistent
 • Aktiv hastighets-assistent
 • Akustisk komfortpakke
 • Ambient light med projeksjon av MB logo
 • Ambient lighting
 • Android Auto
 • Apple CarPlay
 • Augmented Video
 • Avantgarde interiør
 • Bakseterygg nedfellbar
 • Belyste innstegslister
 • Burmester® surround sound system
 • DAB+ digital radio
 • Dekk
 • Diamond grille
 • Digitalt lys
 • Distronic Plus
 • EasyPack - Elektrisk bakluke
 • Ekstra USB uttak
 • Fingeravtrykk scanner
 • Frontrute, oppvarmet
 • Hurtiglading
 • Keyless-GO
 • Keyless-GO pakke
 • Kjøreassistentpakke Plus
 • Klimatiserte seter foran
 • Komfort nakkestøtter foran
 • Komfortseter
 • Ladekontakt
 • MB Navigasjon
 • MBUX Interiør-assistent
 • MBUX augmented reality Head-up Display
 • Memory-pakke
 • Memoryfunksjon for høyre side foran
 • Multikonturseter med massasjefunksjon
 • Multiratt i nappaskinn
 • Nattpakke
 • Nødlader for stikkontakt 5M
 • Obsidian black metallic
 • Panoramatak i glass
 • Parkeringspakke
 • Ratt oppvarmet
 • Remote og andre ladetjenester Premium
 • Seteoppvarming Plus foran
 • Sideruter bak og bakrute m/sotet glass
 • Skinn - Black
 • Smartphone-pakke
 • Sommerhjul
 • Speil - automatisk blendfritt
 • Speilpakke: Blendfrie og elektriske speil
 • Taktrekk i stoff - Black
 • Thermotronic automatisk klimaanlegg
 • Tilhengerfeste
 • Traffic Sign Assist
 • Trådløs lading for mobiltelefon
 • Understell med adaptive dempere
 • Varme i seter bak
 • Velurmatter
 • Vindusspyleranlegg, oppvarmet
 • Vinterhjul

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Østre Rosten 8, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 317859043
Sist endret 19. sep. 2023 06:24
Referanse W1K2971441A008918

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.