Lamborghini Huracan

LP610-4 V10 610HK

Totalpris 2 599 000 kr
Modellår
2015
Kilometer
32 500 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Beskrivelse


Finansiering restverdilån 36 mnd:
• Egenkapital:      519 800,-
• Månedskostnad:   22 075,-
Priser ved 20% egenkapital og 70% restverdi etter 36 mnd basert på våre finansieringspartneres rente. Dette er kun priseksempler, kontakt oss for nøyaktig tilbud på finansiering.


Et eksepsjonelt strøkent eksemplar av Lamborghini Huracan LP 610-4. Bilen er utført i Verde mantis, en lys og sterk grønnfarge. Bilen er bøllet opp med Novitec 21" felger med matchende detaljer i Verde mantis. Dette i kombinasjon med bremsekalipperene og de grønne kontrastsømmene innvendig gir en veldig gjennomført look.

Utover dette har det blitt installert en Novitec vinge i carbon samt Novitec understell. Bilen har blitt lakkforseglet med Brila Red Line glass coating som gjør at den holder seg ren lengre og har en mer slitesterk overflate. Ettersom bilen aldri har vært vinterkjørt har den holdt seg eksepsjonelt pen.

Lamborghini laget faktisk sin første brukervennlige bil for sommer som vinter når nye Lamborghini Huracan LP610-4 ble lansert i 2014. Modellen er en kvalitetsbil med en ekstremt potent motor som er langt raskere enn sine oppgitte tekniske tider. Med 4-hjulstrekk er den ekstremt rask på bane, is som asfalt, vått som tørt. Få biler måler seg med den originale lyden du finner i Lamborghini Huracan.

Kontakt en av våre selgere:
Olav Medhus 934 33 100
Thomas Kleven 970 33 100


byMEDHUS skal være en viktig og synlig aktør innenfor premium bil både av nye, nyere og classic biler. Vi har ett stort nettverk for kjøp og salg av biler og vil kunne skaffe deg det du måtte ønske. Vi vil være blant de beste på å selge kommisjonsbiler da vi ikke har noen bindinger eller forpliktelser til andre enn deg! I tillegg vil vi importere det du måtte ønske samt å ta inn biler til lager vi vet du har lyst på. Gjennom mange år har vi hatt mest erfaring i Norge med sportsbil merker som Ferrari, Lamborghini og McLaren. Vi har solgt mye Porsche, Maserati og Bentley gjennom mange år. I tillegg er vi god på Mercedes, BMW, Audi og Land-Rover. Vi er en liten butikk som har mulighet til å snu oss rundt og jobbe med det markedet innenfor premium bil ønsker. Det betyr at du vil finne både bensin, diesel og el bil i vår butikk. Vi ønsker å være øverst på listen din når du skal ha bil. byMEDHUS vil ha en tydelig strategi på å være synlige i sosiale media. Vi tror at du vil synes byMEDHUS med det innholdet vi er som mennesker, utradisjonelt design, opplevelser og konsept er ett friskt pust som forfører deg til å bli kunde hos oss!

- Stay On Four

Vi tar forbehold om utstyrs- skrivefeil i annonsen

Spesifikasjoner

Omregistrering
4 305 kr (avgifter)
Pris eks omreg
2 594 695 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
09.04.2015
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Grønn
Fargebeskrivelse
Verde Mantis
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
610 Hk
Vekt
1 562 kg
Antall seter
2
Karosseri
Coupe
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
JD84114
Chassis nr. (VIN)
ZHWEC1ZF5FLA02404

Utstyr

 • Bluetooth preparation (hands free profile)
 • Brannslukningsapparat mellom seter i bilens farge
 • Ekstra sømmer i interiør
 • Europeisk navigasjonssystem
 • Fargede kalippere i bilens farge
 • Front lift
 • Grønne kontrastsømmer i interiør
 • Novitec carbonvinge (Ny type)
 • Novitec felger 21" med verde Mantis lakk
 • Novitec understell
 • Parkering sensorer foran og bak
 • Smidde 20 originale Lamborghini felger
 • Sportivo interior (unicolor Alcantara)
 • Style Package
 • Verde Mantis Mett. Lakk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Olav Brunborgs vei 6, 1396 Billingstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 316698121
Sist endret 20. feb. 2024 16:36
Referanse 2330

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.