Porsche Panamera

4 E-Hybrid Sport Turismo - REN LUKSUS, GI BUD

Modellår
2018
Kilometer
49 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
El + Bensin

Denne bilen selges med Nybilgaranti (6 mnd / 100 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Garanti

Denne bilen selges med Nybilgaranti (6 mnd / 100 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Beskrivelse

Denne kan bli din; et smykke av en bil. Satt ned pris fra 967k Sjekk ønskelista !
(Evt bilbytte Tesla - X 6, 7 seter)
Ønsker du noe helt unikt i forhold til alle andre 2018 Panamera 4 ST e-hybrid?
Se km-stand, se garanti, se utstyr!
Dette er virkelig noe som skiller seg ut fra mengden sorte og grå Panamera. 2018 er også siste Panamera e-hybrid med skikkelig motorlyd. Spesielt med sports eksos som denne har. Fra 2019 modellen kom EU med krav om redusert lyd. Meget pen bil med nydelig fargesammensetning og utrolig utstyrspakke, kanskje eneste i Norge med alt dette utstyret. Panamera Sport Turismo e-hybrid er sannsynligvis den flotteste familiebil som finnes i dette prisleie. Den er et kinderegg av en bil.


Dette er en 2018 modell som er førstegangsregistrert så sent som 12. August 2019.
Full fabrikk garanti helt til 12. August 2024/100.000 km. En 2018 modell kan være registrert så tidlig som ca. August 2017.
Dette er sannsynligvis den eneste 2018 modellen som har så lang fabrikk garanti. .


Bilen ble kjøpt av Porsche Center Asker & Bærum i November 2020, da med en km-stand på 10.000. Nå har den kun gått ca. 49.000 km.
Meget sjelden fargekombinasjon; Night Blue Metallic utvendig og tonone full skinn: Sort og Luxor Beige, innvendig. Utvidet skinnpakke med skinn så og si i hele bilen. Alcantara i tak og sidestolper. Porsche logoer innpreget i skinnet på alle nakkestøtter og i midtkonsoll. Alt gir en meget eksklusiv følelse.Avhengig av utetemperatur, fart og strømforbruk ellers, kan man i det daglige kjøre ca. 20-40 km bare på batteri. Skal man lenger og starter med fullt batteri kan man kjøre 2,2 tonn bil med 4-hjulstrekk i hybrid modus fra 0,5-0,8 liter pr. mil, avhengig av hvor langt man skal. Det er ganske imponerende. Vil man virkelig kose seg er det bare og velge Sport eller Sport+. Da går bensinmotoren hele tiden sammen med elmotor. Da velger den automatisk sportseksos (kan velge av/på) og bilen er mye mer aggressiv i motor, styring og understell. I alle modus kan man velge hvor hard og lav man vil ha bilen med luftfjæringen. I Sport og spesielt i Sport+ så lader den også batteriet imponerende raskt. Her har man også Launch Control, heftig akselerasjon fra 0 km/t. Bilen kommer standard med Porsches PASM(Porsche Active Suspension Management). Les mer om dette her: https://presskit.porsche.de/specials/en/porsche-fahrwerkentwicklung/topic/basis-der-fahrwerkspreizung-aktives-daempfersystem-pasm.html
Siden dette er en hybrid så kan man som en "webasto" og egen Porsche app, styre oppvarming eller avkjøling av kupeen.


I vanlig komfort innstilling er den utrolig komfortabel til og være en Porsche, man merker nesten ikke ujevnheter eller fartsdumper selv med 21" felger/dekk. Luftfjæringen sørger også for at bilen ligger flatt hele tiden.
Bilen kan best sammenlignes med Mercedes S klasse i komfort modus.
Men så kan ikke Mercedesen sammenlignes med Porschen i Sportsmodus !


Bilen har også mye flott assistanse utstyr som, parkeringsassistent med kameraer rundt hele bilen, termisk nattkamera, filholder, filskifteassistent, fartsgrenseindikator i dashbord og adaptiv fartsholder. Et integrert kamera, i speilmodulen (ekstrautstyr) sørger for at uønskede trafikksituasjoner filmes og kan brukes i konflikter.


Av utstyr utover standard så bør dette nevnes spesielt:

 • -Bakaksel styring; Det er helt utrolig hvordan denne bilen, 5,05 meter lang og nesten 2 meter bred, manøvrerer seg f.eks rundt i trange parkeringshus, det må rett og slett oppleves før man tror det og man føler seg veldig trygg og komfortabel med den manøvrer barheten. Bakhjulene svinger litt motsatt vei av forhjulene i lave hastigheter. Er veien av god bredde så snur den rundt i veibanen uten og måtte kjøre frem og tilbake. I større fart svinger bakhjulene litt i samme retning. Dette gir en usedvanlig god stabilitet i høy fart og ved f.eks. feltskifte.
 • -Sport Chrono pakke og Sport Response. Trykker man Sport Response knappen på rattet gir bilen alt den har i ca. 30 sekunder f.eks ved en rask forbikjøring.
 • -Sports-eksos. Et MÅ ha på alle Porscher, om man liker lyd. Dette er siste Panamera med ordentlig lyd. Fra 2019 modell kom det nye EU-krav som medførte en helt annen eksoslyd.
 • -Panorama glasstak, fremre del som soltak med skyv og tilt. I tillegg elektrisk gardin i fremre og bakre glassdel. Gir en spesielt lys og behagelig belysning av kupeen.
 • -Burmester High-End 3D Surround Sound System. Er du opptatt av fantastisk lyd så får du det her. Dette er konsert hallen på veien! Totalt 1455 watt og 21 høyttalere. Kostet 80.000,- nytt. Dette er noe helt annet enn Bose anlegget og alle detaljer i musikken kommer frem selv på grov asfalt og med brede lavprofildekk.
 • -Night Vision, Varmesøkende kamera som ser fotgjengere og dyr mye raskere og lenger unna enn dit lysene når. I tillegg til visningsskjerm får man akustisk signal og visuelle varsler i dashbordet.
 • -Massasje i begge framstoler! Denne bilen har 14-veis sportstolene og ikke 18-veis. Du får ikke massasje i 18-veis stolene, det er ikke plass. 5 forskjellig massasjeprogram og 5 styrke innstillinger. Etter å ha opplevd massasje i bil, er det vanskelig å tenke seg en bil uten disse stolene..
 • -Bakseteunderholdning. Denne bilen er utstyrt med veldig bra underholdningssystem for de som sitter bak. Her er det egne avtagbare ”pader”. Systemet kommuniserer med Porsche Communication Management(PCM) via bilens system og wifi og man har tilgang til radio, media, navigasjon og bil funksjoner. I tillegg kan man laste ned via internet det man måtte ønske av apper; spill, Youtube, Netflix, e-post osv. osv. Intern 32 Gb lagring, micro SD kort leser, micro USB interface, bluetooth og NFC. Det er egne oppladbare bluetooth Porsche hodetelefoner. Både padene og hodetelefonene kan selvfølgelig tas ut av bilen og brukes hvor som helst; hjemme, på hytta, på toget, på flyet osv. Dette er en drøm for barna :-)
 • -Det er memory på det meste i bilen; ratt, speil og seter osv. både foran og bak. Alle 4 seter kan justeres elektrisk. Man kan også lagre forskjellig oppsett på hver nøkkel.
 • -Oppvarmet ratt
 • -Det er både varme og ventilasjon i setene foran og varme i setene bak.
 • -Dette er en 4-seter og det eneste fornuftige valget i en slik bil. 4,5 seteren har kun et nødsete i midten for de man ikke er glad i. Tanken på viltre barnestøvler fulle av grus som eventuelt skal bevege seg frem og tilbake over touch skjermer her, er heller ingen god ide.
 • -4-soners klimaanlegg med individuell styring av luftstrøm, luftmengde og temperatur både foran og bak.
 • -8 stk 21 tommer felger på både sommer- og vinterhjul. Sommerfelger er 911 Turbo Design Wheel og vinterfelger er Panamera SportDesign. Disse er meget kostbare felger.
 • Nye sommerdekk i 2023. Kun kjørt ca 1500 km
 • -Sport-design sideskjørt.
 • -Fantastiske hovedlys; Led-matrix inkludert Porsche Dynamic Light System Plus. Helt utrolig lys med 84 individuelle LED. Treffer fjernlyset f.eks. sterke reflekser fra skilt så dimmer lyset seg ned mot akkurat denne refleksen kontinuerlig. I tillegg kan du kjøre med fjernlysene på hele tiden i mørket. Lysene dimmes bort fra møtende biler og biler man ligger bak. I tillegg har man det infrarøde Night Vision kameraet som overvåker alt som avgir varme, som mennesker og dyr.
 • -Surround View system med kameraer rundt hele bilen, meget behagelig og trygt ved parkering.
 • -Lastesystem i bagasjerom inkludert et 230V og 12V strømuttak. Lasteskinner med 2 forskjellige muligheter for avgrensning/sikring(aluminiumsprofil eller reim)og stort kraftig bagasjenett for både bruk med baksetene oppe eller felt ned, da med 1.295 liter bagasjerom. Dette gjør det mulig på en sikker og trygg måte og fylle bagesjerommet helt opp. Veldig fint når hele familien skal på langtur eller man skal kjøpe 3-4 handlevogner på Ikea :-)
 • -Ambient Lightning. Innvendig lyspakke for å sette opp den belysningen man ønsker og valg på 7 forskjellige farger og intensitet. Meget behagelig.
 • -Stoffmatter med skinnkant i Luxor Beige
 • -Adaptive cruise control
 • -Soft close og keyless comfort access. Dørene trekkes mykt og komfortabelt inn. Når man åpner dørene så blir de stående der du stopper de selv om bilen heller til en side. Man kan åpne bagasjerommet med bevegelse av foten under bilen og har man nøkkelen i lommen åpner og låser man bilen ved og ta i dørhåndtaket.
 • Dashcam med filming av trafikksituasjoner foran. Høy oppløsning og automatiske opptak/lagring.
 • Bilen og alle 8 felger har blitt behandlet med en prosess som gir en glassaktig, hard overflate med 7-10 års påberopt varighet. En drøm å ha bilen ren og blank med enkelt renhold. Modesta Glass-forsegling BC-5 og BC-06 i 3 omganger. https://www.ruyters.no/priser/
Skal jeg ut fra snart to år med bilen prioritere det ekstrautstyret som føles mest verdifullt i hverdagen og som virkelig føles luksuriøst så blir det i prioritert rekkefølge:
1: 4-hjuls styringen; man smiler hver gang man er i trange situasjoner.
2: Massasjen; den pleier og bli satt på i det man vrir om nøkkelen og barna sloss om og få sitte foran :-)
3: Burmester lydanlegget, her hører man detaljer i musikken som de færreste hører selv på et bra Hi-Fi anlegg hjemme i stuen. Kopier favorittmusikken din inn på bilens interne lagringsmedium.
4: Lysene og det varmesøkende kameraet. I den mørke årstiden med mye våt veibane og motgående blendende lys, så gir dette en meget trygg og avslappet kjøretur. Man ser faktisk de menneskene som er ute og går uten refleks og lenge før nærlys eller fjernlys treffer de.
5: Glasshard beskyttelse på bilens eksterne overflater. Bilen framstår alltid ren og blank. Gir stor glede i hverdagen.


Som en ekstra luksuriøs opplevelse kommer begge nøkler lakkert i Night Blue Metallic og den ene kommer i eget skinnfutteral i Luxor Beige.
Bilen har pga. garantisak fått montert helt nye bremser foran. Oktober 2022. Verdi 30.000,-
Nypris på denne bilen med alt utstyret var mellom 2,1 og 2,2 millioner.
Hvis du er seriøst interressert i en helt unik og nesten ny Panamera 4 ST e-Hybrid, så ta kontakt for en hyggelig prat og visning/prøvekjøring. Innenfor rimelig avstand har jeg ofte mulighet til og vise frem bilen. Vi finner en løsning.
Hvis noen har en Tesla - X 7 seter, og kunne tenke seg dette smykket av en Panamera, så kan jeg være interessert i å diskutere et innbytte. Kan gjerne ha fargekombinasjonen hvit/hvitt interiør, men ikke et absolutt "må ha".
Økonomisk heftelse slettes under overtakelsesprosessen.

Spesifikasjoner

Omregistrering
4 147 kr (avgifter)
Pris eks omreg
934 000 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
12.08.2019
Farge
Blå
Fargebeskrivelse
Night Blue Metallic
Interiørfarge
Black & Luxor beige, full leather/alcantara
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Hjuldriftnavn
4WD med styrbar bakaksel
Effekt
462 Hk
Sylindervolum
2,9 l
Vekt
2 190 kg
CO2-utslipp
59 g/km
Antall seter
4
Karosseri
Stasjonsvogn
Antall dører
5
Antall eiere
3
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
BT99127
Chassis nr. (VIN)
WP0ZZZ97ZJL148311
Rekkevidde (WLTP)
30 km
Sist EU-godkjent
16.08.2023
Neste frist for EU-kontroll
16.08.2025

Utstyr

 • ABS-bremser
 • AUX-inngang
 • Air Condition
 • Airbag foran
 • Alarm
 • Antiskrens
 • Antispinn
 • Bagasjeromstrekk
 • Bluetooth
 • CD-spiller
 • Cruisekontroll
 • Cruisekontroll Adaptiv
 • Diff.sperre
 • El.vinduer
 • Elektrisk sete m. memory
 • Elektriske speil
 • Fjernlysassistent
 • Handsfree opplegg
 • Helårsdekk
 • Isofix
 • Kjørecomputer
 • Klimaanlegg
 • Kupevarmer
 • Lasteholdere/skistativ
 • Lettmet. felg sommer
 • Lettmet. felg vinter
 • Luftfjæring
 • Lyssensor
 • Metallic lakk
 • Midtarmlene
 • Multifunksjonsratt
 • Navigasjonssystem
 • Nivåregulering
 • Nøkkelløs start
 • Oppvarmede seter
 • Parkeringsensor bak
 • Parkeringsensor foran
 • Radio DAB+
 • Radio FM
 • Regnsensor
 • Ryggekamera
 • Sentrallås
 • Servostyring
 • Seter i helskinn
 • Sideairbager
 • Soltak/glasstak
 • Sommerhjul
 • Sportsseter
 • Startsperre
 • TV-skjerm i baksetet
 • Vinterhjul

Selgers kjennskap til bilen

Kjente feil, mangler eller synlige skader?

Ja. Liten skramme på en felg

Er det gjort større reparasjoner?

Nei

Er eller har motoren vært trimmet?

Nei

Har bilen heftelser/gjeld?

Ja. Heftelser slettes ved overtakelse

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

4307 Sandnes
Kart
Du må være logget inn for å se profilen

Nyttige lenker

Sjekk tid for neste EU-kontroll

Sjekk heftelser på BT99127

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 312087566
Sist endret 1. apr. 2024 09:40

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.