Lamborghini Huracan

Spyder LP 610-4

Totalpris 2 899 000 kr
Modellår
2017
Kilometer
29 900 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Beskrivelse


Finansiering restverdilån 36 mnd:
• Egenkapital:      579 800,-
• Månedskostnad:   24 594,-
Priser ved 20% egenkapital og 70% restverdi etter 36 mnd basert på våre finansieringspartneres rente. Dette er kun priseksempler, kontakt oss for nøyaktig tilbud på finansiering.


Denne nydelige Huracan Spyder 610-4 er utført i en mørk blåfarge (Blue Caelum). komplett med sort skinn og alcantara interiør samt kontrast sømmer i blå. Denne bilen er godt utstyrt med lift, sports eksos + style package, Lamborghini Sensonum surround sound, Ryggekamera og parkeringssensorer.

Lamborghini Huracan kom i 2014 og er etterfølgeren etter Gallardo. To år senere kom Spydervarianten som ble og fortsatt er en stor suksess! Nytt for denne modellen fra Gallardo er en 7-trinns dobbelclutch girkasse som overhode ikke kan sammenlignes med forrige generasjons singelclutch. Huracan'en er utstyrt med en 5.2L V10 med hele 610 HK!

Lamborghini er kjent for sin fantastiske lyd, kombinert med et perfeksjonert firehjulstrekk-system, gjør denne bilen til en av verdens beste sportsbiler! og gjør 0 - 100 km/t unna på 3,4 sek. Toppfarten er oppgitt til hele 323 km/t! Måten dette kan nytes på er enten med taket på eller av og alt er unnagjort på under 13 sekunder med et elegant tastetrykk.

Kontakt en av våre selgere:
Olav Medhus 934 33 100
Thomas Kleven 970 33 100


byMEDHUS skal være en viktig og synlig aktør innenfor premium bil både av nye, nyere og classic biler. Vi har ett stort nettverk for kjøp og salg av biler og vil kunne skaffe deg det du måtte ønske. Vi vil være blant de beste på å selge kommisjonsbiler da vi ikke har noen bindinger eller forpliktelser til andre enn deg! I tillegg vil vi importere det du måtte ønske samt å ta inn biler til lager vi vet du har lyst på. Gjennom mange år har vi hatt mest erfaring i Norge med sportsbil merker som Ferrari, Lamborghini og McLaren. Vi har solgt mye Porsche, Maserati og Bentley gjennom mange år. I tillegg er vi god på Mercedes, BMW, Audi og Land-Rover. Vi er en liten butikk som har mulighet til å snu oss rundt og jobbe med det markedet innenfor premium bil ønsker. Det betyr at du vil finne både bensin, diesel og el bil i vår butikk. Vi ønsker å være øverst på listen din når du skal ha bil. byMEDHUS vil ha en tydelig strategi på å være synlige i sosiale media. Vi tror at du vil synes byMEDHUS med det innholdet vi er som mennesker, utradisjonelt design, opplevelser og konsept er ett friskt pust som forfører deg til å bli kunde hos oss!

- Stay On Four

Vi tar forbehold om utstyrs- skrivefeil i annonsen

Spesifikasjoner

Omregistrering
4 305 kr (avgifter)
Pris eks omreg
2 894 695 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
08.06.2017
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Blå
Fargebeskrivelse
Blue Caelum
Interiørfarge
Svart Skinn/alcantara
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
610 Hk
Vekt
1 670 kg
Antall seter
2
Karosseri
Cabriolet
Antall dører
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
BU32189
Chassis nr. (VIN)
ZHWER1ZF1HLA07682

Utstyr

 • Blue stitching
 • Bluetooth hands free
 • Branding package
 • Ceramics Brakes, orange calibres
 • Lamborghini Dynamic Steering
 • Lifting system
 • Magnetic-rheologic suspension
 • Navigation system - Europe
 • Rear view camera & parking sensors
 • Rims Giano 20" , shiny black
 • Sensonum - Lamborghini sound system
 • Sport exhaust system + Style Package
 • Sportivo Unicolor Alcantara
 • Windscreen frame in high gloss black

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Olav Brunborgs vei 6, 1396 Billingstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 311529600
Sist endret 16. feb. 2024 11:31
Referanse 2317

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.