Video

Kvalitet og trygghet!

Volvo 245

GLT TURBO INTERCOOLER/Original TURBO/Ocean MK18

Totalpris 149 900 kr
Modellår
1983
Kilometer
386 560 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

Innbyttebil? Vi vurderer alltid innbytte ved kjøp av bil hos oss! 

Vi leverer bil raskt over hele landet!

1983 Modell Volvo 245 USA front GLT TURBO ORGINAL BIL selges!

- Vi har fått inn en fantastisk bil for salg. Her har du en sjelden mulighet til å sikre deg en original volvo 245 Turbo. Ikke mange igjen av disse i denne standen. Bilen fremstår i meget god stand. Har gått i California frem til 2017, fremstår derfor som rustfri. Dashbordet har sprukket litt av solforholdene, men ellers er den ryddig og fin i interiøret. Litt slitte skinnseter, men det gjør så lite når man har Orginale R-sport setetrekk. Aldri vinterkjørt. Bilen går som en drøm og starter rett opp.

Bilen har gått 242187 miles, altså 386 560 KM. Aldri vinterkjørt. 

Finansiering? - Fra kroner. 2449 i måneden UTEN egenkapital! 

- B21ET Motor

- M46 girkasse med overdrive

Motor er helt orignial, Ocean MK18 hjula fremstår som nye. Det medfølger originale Turbo hjul. Bilen trenger kun EU-kontroll hvert 5 år. Bilen er lakkert opp i original farge, da den var falmet av varmt vær i USA. Det er en nydelig farge og den fremstår veldig fin i lakken. Jobben som er gjort her er veldig gjennomført. Grill og lykterammer er farget svart med "Plast-Dipp" og kan enkelt tilbakestilles til chrome hvis man ønsker det. 

Dette er sjelden vare, kjør den på godværsdager og putt den på låven ellers, så vil du få en bil som bare stiger i verdi. 
_________________________________________

Ta kontakt med en av våre selgere! -  post@primeauto.no for spørsmål eller en hyggelig bilprat!

Tor Einar: (+47) 46418443 (Tilgjengelig kvelder og utenom normal åpningstid) 
Mathias (+47) 97028077  (Tilgjengelig kvelder og utenom normal åpningstid) 
________________________________________HVOR FINNER DU PRIME AUTO?
- Prime Auto AS holder til på fantastiske Gvannes Gård midt mellom Bø og Notodden i Telemark. Det er en snau time fra Skien og 1T 45M fra Oslo. Vi ligger like ved Nordagutu togstasjon. Vi ligger like ved hovedveien, Klevarsida 68, 3812 Akkerhaugen. 

VIKTIG! Heftelser i noen av våre biler?
- På noen biler har vi varelagerfinansering! Som en del av vårt samarbeid med Santander slettes alle pant direkte på stedet ved omregistrering! Dette får du kvittering på og står nevnt i alle våre kontrakter. Det kan være pant på innbyttebiler som er sendt til sletting. ALLE biler selges fri for heftelser! 

Kjære kunde, vennligst les dette!

ØNSKER DU Å SE PÅ EN BIL? RING OSS PÅ FORHÅND! 
Da er du sikker på at vi er her og at bilen er klar. 

- Vi er ofte ute og henter biler, deler og utstyr. Det gjør at vi setter stor pris på om du ringer på forhånd. Vi er veldig fleksible på tid og tar gjerne imot kunder på kveldstid. Vi er sjeldent langt unna og bor selv rett ved siden av butikken. Ikke vær redd for å ta kontakt! 

Velkommen å kontakte oss idag! ? 46 41 84 43  / post@primeauto.no / www.primeauto.no 


Behov for finansiering & forsikring? Fra 0 kr kontant med inntil 10 års nedbetalingstid. Vi kan finansiering og har gjennom våre rammeavtaler meget gunstige avtaler med de største bankene i landet! Ta kontakt, så skreddersyr vi den løsningen som passer best for deg og din økonomi. Vi har også meget gunstige betingelser på forsikring hos de største aktørene i markedet!

Tilstandsrapport: Alle biler blir testet og gjennomgått før salg. Ta kontakt, så oversender vi det vi har av dokumentasjon på den aktuelle bilen. 

Garanti: : De fleste av bilene vi selger medfølger det garanti.  Som oftest er det nybilgaranti på de bilene vi selger. Skulle nybilgarantien være utgått kan vi gi bruktbilgaranti eller kjøpe ut ekstern garanti i DITT område.

Innbytte: : Vi prøver alltid å være behjelpelige med innbytte av din gamle bil! 

Kommisjonssalg: Vi tilbyr å selge bilen din i kommisjon! Ved kjøp av bil hos oss har vi ekstra gunstige vilkår dersom du ønsker at vi skal selge din gamle bil i kommisjon!

Levering: Vi leverer biler til kunder over hele landet! Vi samarbeider med flere transportselskaper og har egne sjåfører som kjører for oss med bilfrakter. Ta kontakt, så ordner vi det slik at du kjapt mottar bilen din uansett hvor i Norge du befinner deg!

™ Vi ønsker deg som kunde og er villige til å strekke oss langt for å få deg fornøyd! 

OM OSS 
Våre biler blir kontrollert, reparert og stilt garanti på. Deretter gjør vi detailing og bilder. Vi sørger for kvalitet og trygghet i alle ledd og ønsker å strekke oss langt for å få deg som kunde! Har vi ikke den bilen du er på jakt etter? Vi skaffer den for deg! Vi skaffer også alt mulig ekstra utstyr til bil. Prime Auto AS er etablert i 2019, med mange års erfaring fra bilbransjen. Vi ønsker å bruke denne erfaringen til å tilby kunder trygghet og kvalitet for en fornuftig pris. Vi tilbyr finansiering, levering over hele landet, forsikring, ekstra utstyr som dekk, takstativ, m.m. Vi innehar bevilling utstedet av Politiet.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Farge
Sølv
Fargebeskrivelse
Anniversary silver
Interiørfarge
Sort
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
155 Hk
Sylindervolum
2,1 l
Vekt
1 455 kg
Antall seter
5
Karosseri
Stasjonsvogn
Antall dører
5
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
KJ28140
Chassis nr. (VIN)
YV1AX4750D1487168

Utstyr

  • Beltevarsler
  • Elektriske vinduer
  • Fjernstyrt sentrallås
  • Interiør sport
  • Lettmet. felg sommer
  • Sentrallås
  • Skinnratt
  • Sommerdekk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Klevarsida 68, 3812 Akkerhaugen

Annonseinformasjon

FINN-kode 298632457
Sist endret 30. okt. 2023 10:43
Referanse 2678

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.