Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde
Video

☎️Ole 91916014☎️Hellek 45500214

Morgan 3-wheeler

SUPER 3

Totalpris 903 350 kr
Modellår
2023
Kilometer
100 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Bilen selges med godkjent tilstandsrapport. Dette vil si at bilens tilstand er skriftlig dokumentert og dette gir deg som kjøper en bekreftelse på at bilen er i den standen du har blitt lovet.

Tilstandsrapport (PDF)

Tilstand

Bilen selges med godkjent tilstandsrapport. Dette vil si at bilens tilstand er skriftlig dokumentert og dette gir deg som kjøper en bekreftelse på at bilen er i den standen du har blitt lovet.

Tilstandsrapport (PDF)

Medlem

Bilen selges av et medlem av Norges Bilbransjeforbund (NBF). Når du kjøper bil av en forhandler som er medlem av NBF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NBF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NBF medlem.

Beskrivelse

Dette er en av de morsomste og mest eksklusive sportsbilene man får – finnes du noe mer unikt nytt på veiene i dag?

Morgan Motor Company ble grunnlagt av Henry Frederik Stanley (H.F.S.) Morgan i 1912. Fra 1912 - 1936 produserte de kun trehjuls sportsbiler, i forskjellige varianter.
I 2010 presenterte sønnesønnen, Charles Morgan, prototypen på den 3 Wheeleren vi har kjent frem til i dag, de første bilene ble levert våren 2012.

Nå kan vi endelig introdusere helt nye SUPER 3! En helt nye måte å bygge tre-hjulet Morgan på. Bilen er topp moderne, og den har blitt vesentlig mer kapabel samt mer brukervennlig enn før.

Dette er en mekanisk kobling til maskin, opplevelser, og en eksponering for omgivelsene. Severdighetene, lydene, luktene og vibrasjonene. Enhver kjøretur forsteker sansene dine, du blir tvunget til å være tilstede og fokusert. Dette er sports-bilkjøring på genuint mekanisk vis, dette er SUPER 3.

Opplev den hos oss!

Veiledende pris ved bestilling fra 769.850,- + tilvalg. Annonsert bil er priset inkludert tilvalg.
Vi tar forbehold om prisendringer uten forvarsel. Kontakt oss for tilbud.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Farge
Grønn
Fargebeskrivelse
Morgan Jet Green
Interiørfarge
Typhoon Green
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
120 Hk
Sylindervolum
1,5 l
Antall seter
2
Karosseri
Cabriolet
Antall dører
1
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Chassis nr. (VIN)
SA93W3CMXNP202045

Utstyr

  • Sommerhjul
  • Vinterhjul

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Konows gate 67B, 0196 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 283142228
Sist endret 16. jan. 2024 12:12
Referanse SA93W3CMXNP202045

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.