Spesialist på import og formidling

Oldsmobile

Toronado 5.7l V8 2-dørs coupè

Totalpris 79 777 kr
Modellår
1980
Kilometer
90 000 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

HØSTPRIS!! NEDSATT KR 30 000!!

Meget spesiell Amcar 2-dørs coupè i flott fargekombinasjon med fantastisk 5.7-liters V8-motor og 5 sitteplasser. Dette var det ypperste av luksus på det glade 80-tallet med en utstyrsliste som Tysk bilindustri den gangen ikke nådde til knærne. Her cruiser man på et flyvende teppe i alle hastigheter, med dus motorlyd og åtterbrøl alt etter tyngden på høyrefoten. Markeringslys som et middels cruiseskip i god gammel amerikansk ånd, og fin kombinason av classy og bling. Stereo fungerer som den skal, og har i sin tid erstattet en skikkelig gammel 8-track. Starter og går, og kan kjøres hvor man måtte ønske, eventuelt kan vi sørge for levering over hele landet. Noe slitasje i førersete som man kan se på bilder. Sannsynligvis ikke en tidkrevende fix med skinn-reparerings kit som finnes nå, om man vil trekke bilen helt til topps. Noe småskavanker må man selvfølgelig regne med på en 40 år gammel bil, men overraskende pen å se til og god å kjøre ut fra alder. Utstyrt med original Cadillac-front, som var ekstrautstyr som gir bilen en tidløs look. Nylig EU-godkjent!

Bilen trekker både blikk og tommelopp fra voksent som vel som ungt publikum. Bilen er rett og slett en smilemaskin for både sjåfør og omgivelser. Originale stålfelger og kapsler følger med. Nylig gjennomgått av Car Craft Bilverksted, som er eksperter på amcar, og funnet i grei orden.

NB: Bilen formidles for kunde. Visning og prøvekjøring må derfor avtales på forhånd. Bil1 er nettbasert, og tilgjengelighet kan da være begrenset. Vi kommer imidlertid tilbake til deg så rask som mulig ved henvendelse. Pris ved innbytte er kr 119 900.

Vi tilbyr inntil 3 års landsdekkende garanti på nesten alle våre biler! Ta kontakt for mer informasjon.

Vi skaffer enhver bruktbil på forespørsel, formidler eksisterende bil og ordner alt rundt kjøpet for deg, inkludert finansiering, forsikring og innbytte! Se www.bil1as.no for mer informasjon.

Bil1 - Bilkjøp gjort enkelt!

Forbehold om feil i annonsen

( søkeord oldsmobile toronado 5.7 5,7 5.7l v8 200 hk 200hk skinn interiør skinninteriør skinnseter helskinn muskel bil muskelbil coupe coupè )

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 777 kr (avgifter)
Pris eks omreg
78 000 kr
Årsavgift
Les mer
Farge
Hvit
Interiørfarge
Hvit med edeltre dekor og rødt
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
200 Hk
Sylindervolum
5,7 l
Antall seter
5
Karosseri
Coupe
Antall dører
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
BC38386
Maksimal tilhengervekt
1 500 kg

Utstyr

 • Automatgir
 • CD-spiller
 • El.vinduer
 • Elektrisk sete u. memory
 • Hengerfeste, fast krok
 • Midtarmlene
 • Radio/CD
 • Servostyring
 • Seter i helskinn
 • Skinninteriør
 • Soltak/glasstak
 • Sommerhjul
 • Stereoanlegg
 • Takluke

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Merkurvegen 16, 7036 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 271071148
Sist endret 28. jun. 2023 20:27
Referanse 80 Oldsmobile Toronado

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.