Volkswagen Transporter

Norges kuleste bobil?

Totalpris 620 000 kr
Modellår
1972
Kilometer
2 000 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen. Bilen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

Norges kuleste bobil?

Kinderegg av en bil, her får du veteranbil, bobil, "cabriolet" og en "headturner" alt i en pakke.

Selger en fantastisk restaurert folkevogbuss. Alle de riktige detaljene samt et fantastiskt stort soltak.

Innredet som bobil med vask, kjøleskap og bakseter som legges ned som seng. Stort glampingtelt og annet ekstra utstyr kan følge med.

Totalrestaurert for to år siden. Holder seg godt.

For flere bilder og video se link: https://drive.google.com/folderview?id=1TrwrFX-9rYbeviNvf261YpVqg2L2FT-w

Bilen står ikke på norske skilt enda. Har time til registrering i slutten av august. Kjøper kan velge om de vil ha hjelp med dette eller diskutere pris og gjøre dette selv.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Farge
Rød
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Sylindervolum
1,5 l
Vekt
1 100 kg
Antall seter
6
Karosseri
Flerbruksbil
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil

Selgers egenerklæring

Punktene nedenfor er de vanligste årsakene til tvistesaker ved salg av bruktbil mellom private, og bør sjekkes. Selger har svart ut fra sin kjennskap til bilens historikk.

Mangellapp foreligger: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har vært på EU-kontroll og ikke blitt godkjent og derfor fått en liste med ting som må utbedres før den blir godkjent.

Bilen er brukt i næringsvirksomhet: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har blitt brukt som drosje, leiebil, begravelsesbil eller annen næringsvirksomhet. Dette er greit å vite om da bruken ofte er mer omfattende enn vanlig privat bruk.

Bilen er eller har vært chip trimmet: Nei

Dersom svaret er JA skal trimmingen være godkjent hos Statens vegvesen og endringer innført i vognkortet. Du bør spørre selger om dokumentasjon på hvor og hvordan trimmingen har blitt utført. Trimming eller optimalisering kan føre til at garanti eller forsikring ikke er gyldig.

Bilen har hatt en større kollisjonsskade: Nei

Hvis svaret er JA her, burde du be selger om dokumentasjon på hvor og hvordan skaden har blitt reparert. Dette er fordi det kan ofte knyttes usikkerhet til om skaden er fullstendig utbedret eller ikke.

3725 Skien

Annonseinformasjon

FINN-kode 225749993

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.