SOLGT

MINI Cooper

Classic

Modellår
1998
Kilometer
88 000 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

Selger min Mini Cooper Classic grunnet et lengre utenlandsopphold. Utrolig kjekk og morsom bil, som bruker lite drivstoff. Noe rust langs dørkarmer og skjørtekanter samt en liten bulk i støtfanger foran. Har byttet ut bakrammen, og hatt omfattene rustbehandlig på understellet som nå er techtyl/dinitrol-behandlet. Bilen går som en klokke og var til service i januar. Stereo med DVD touchscreen og stor Sub inkludert og montert. Vinterdekk uten felger følger også med. Bilen har nå vært til eu-godkjenning. Noen feil som må utbedres ble funnet, for det meste på bremsene. Loddefjord Auto i Bergen ga en pris på å få fikset alt til ca 12000. Har derfor satt ned prisen fra 57.000 til 47.000. Kan du fikse ting selv, er det penger å spare her. fristen for eu-godkjenning er i september.
SELGER VIL IKKE VÆRE TILGJENGELIG I PERIODEN 31 MAI - 25 JUNI, HVERKEN PÅ MAIL ELLER TELEFON. Ta kontakt med min kompis Stig på 45859248. Han har nødvendige papirer med selgers signatur tilgjengelig, samt han tar seg av visning av bilen.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 557 kr (avgifter)
Pris eks omreg
57 443 kr
Årsavgift
Les mer
Farge
Grønn
Fargebeskrivelse
British racing green
Interiørfarge
Lys grønn
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
63 Hk
Antall seter
4
Karosseri
Kombi 3-dørs
Antall dører
3
Antall eiere
3
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
RJ69789

Utstyr

  • Airbag foran
  • DVD
  • Skinninteriør
  • Sommerhjul
  • Vinterhjul

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

5057 Bergen Logg inn Logg inn for å se hele adressen
Kart
Du må være logget inn for å se profilen

Nyttige lenker

Sjekk tid for neste EU-kontroll

Sjekk heftelser på RJ69789

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 22264068
Sist endret 3. jul. 2010 10:03

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.