Dacia Logan

LOGAN 0.9-90

Totalpris 67 843 kr

Sjekk bilens historikk for AS41997

Modellår
2014
Kilometer
99 855 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at du som kjøper i utgangspunktet har 2 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

En romslig stasjonsvogn med lav kilometer til en billig penge. Baggasje rom på 510l eller 1515l hvis du legger ned bakseter.

Den har en spenstig liten 0,9l 3 sylindret turbo bensinmotor fra morselskapet Renault. Den er mye sprekere enn man skulle tro en såpass stor bil med såpass liten motor ville være.

Se mer specs om bilen her: https://www.car.info/en-se/dacia/logan/logan-mcv-09-tce-m5-2014-66548/specs

Det er noen små rustflekker på panser og på en hjulbue, noen flekker på passasjersetet forran, noen riper i lakken langs takrail på venstre side, riper oppå bakre fanger når du åpner baggasjeromslokket og noen andre mindre riper, men alt i alt fremstår den ganske pen.

Det er frist for EU kontroll på bilen i september i år, men jeg ordner med ny EU inkl i prisen.

Spesifikasjoner

Omregistrering
2 843 kr (avgifter)
Pris eks omreg
65 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
1. gang registrert
02.09.2014
Farge
Blå
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
90 Hk
Sylindervolum
0,9 l
Vekt
1 038 kg
CO2-utslipp
116 g/km
Antall seter
5
Karosseri
Stasjonsvogn
Antall dører
4
Antall eiere
6
Str. lasterom
510 l
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
AS41997
Chassis nr. (VIN)
UU17SDAA551389091

Utstyr

 • Air Condition
 • Bluetooth
 • CD-spiller
 • El.vinduer
 • Elektriske speil
 • Isofix
 • Oppvarmede seter
 • Parkeringsensor bak
 • Radio FM
 • Sentrallås
 • Sommerhjul
 • Takrails
 • Vinterhjul

Selgers egenerklæring

Punktene nedenfor er de vanligste årsakene til tvistesaker ved salg av bruktbil mellom private, og bør sjekkes. Selger har svart ut fra sin kjennskap til bilens historikk.

Mangellapp foreligger: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har vært på EU-kontroll og ikke blitt godkjent og derfor fått en liste med ting som må utbedres før den blir godkjent.

Bilen er brukt i næringsvirksomhet: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har blitt brukt som drosje, leiebil, begravelsesbil eller annen næringsvirksomhet. Dette er greit å vite om da bruken ofte er mer omfattende enn vanlig privat bruk.

Bilen er eller har vært chip trimmet: Nei

Dersom svaret er JA skal trimmingen være godkjent hos Statens vegvesen og endringer innført i vognkortet. Du bør spørre selger om dokumentasjon på hvor og hvordan trimmingen har blitt utført. Trimming eller optimalisering kan føre til at garanti eller forsikring ikke er gyldig.

Bilen har hatt en større kollisjonsskade: Nei

Hvis svaret er JA her, burde du be selger om dokumentasjon på hvor og hvordan skaden har blitt reparert. Dette er fordi det kan ofte knyttes usikkerhet til om skaden er fullstendig utbedret eller ikke.

1870 Ørje

Annonseinformasjon

FINN-kode 221608897

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.