SOLGT

Mercedes-Benz Sprinter

Sprinter 316 CDI/43 L KA

Totalpris 81 365 kr
Modellår
2012
Kilometer
375 768 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at du som kjøper i utgangspunktet har 2 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

  • Mercedes-Benz Sprinter 2012 modell 316 CDI 2,1L Manuell girkasse, Sterk 2,1liters diesel motor som gir 163hk . 8 paller skap utstyr med sidedør og løftelem, denne bilen har vært på service i september 2020. Nye bremseskiver og kloser.


Bilen har rikelig med utstyr som vil gjøre transport jobben dermed hverdagen mye enklere, bilen har et kamera i lasterommet hvor du kan sjekke varene når du er på veien.


Bilen selges som det står og uten noe form for garanti, det tas forbehold om annonse både på utstyr liste eller annet på beskrivelse og info.

Ta kontakt på 40720390.


Spesifikasjoner

Omregistrering
1 365 kr (avgifter)
Pris eks omreg
80 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
1. gang registrert
14.05.2018
Farge
Hvit
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
163 Hk
Sylindervolum
2,1 l
Vekt
2 543 kg
CO2-utslipp
238 g/km
Antall seter
3
Karosseri
Kasse
Antall dører
4
Antall eiere
3
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Varebil
Reg.nr.
CV88740
Chassis nr. (VIN)
WDB9061351N526080

Utstyr

  • CD-spiller
  • Radio FM
  • Sommerhjul
  • Vinterhjul

Selgers egenerklæring

Punktene nedenfor er de vanligste årsakene til tvistesaker ved salg av bruktbil mellom private, og bør sjekkes. Selger har svart ut fra sin kjennskap til bilens historikk.

Mangellapp foreligger: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har vært på EU-kontroll og ikke blitt godkjent og derfor fått en liste med ting som må utbedres før den blir godkjent.

Bilen er brukt i næringsvirksomhet: Ja

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har blitt brukt som drosje, leiebil, begravelsesbil eller annen næringsvirksomhet. Dette er greit å vite om da bruken ofte er mer omfattende enn vanlig privat bruk.

Bilen er eller har vært chip trimmet: Ja

Dersom svaret er JA skal trimmingen være godkjent hos Statens vegvesen og endringer innført i vognkortet. Du bør spørre selger om dokumentasjon på hvor og hvordan trimmingen har blitt utført. Trimming eller optimalisering kan føre til at garanti eller forsikring ikke er gyldig.

Bilen har hatt en større kollisjonsskade: Nei

Hvis svaret er JA her, burde du be selger om dokumentasjon på hvor og hvordan skaden har blitt reparert. Dette er fordi det kan ofte knyttes usikkerhet til om skaden er fullstendig utbedret eller ikke.

2030 Nannestad

Annonseinformasjon

FINN-kode 221599725

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.