SOLGT

BMW M3

M3 DKG COMP ikke soltak

Totalpris 548 982 kr
Modellår
2011
Kilometer
74 500 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen. Bilen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

Kjempefin helt original M3 E90. Vi har brukt lang tid og sett mange biler for å finne en som er så fin som denne(hvis det er original bil du liker da). 2011 modell uten soltak med Competition pack er også ganske sjelden for de som liker lave produksjons tall.

1 of 3602 E90 M3 Facelift med DCT girkasse noen gang produsert, hvis vi ser på biler med ratt på riktig side og uten soltak så er vi nede i 962.

De senere versjonene av V8 420 hk er mye mindre plaget med rådelager problemer en de eldre, men vi hadde allikevel planer for dette, men et salg på grunn av samlivsbrudd gjør at bilen selges som den er i dag.

Interiør tør jeg påstå er helt strøkent, utvendig noen steinsprut, men fortsatt så lite at det er originallakk på bilen.

Servicer og oljeskift er gjennomført oftere enn nødvendig og serviceheftet er fullt som det skal på en slik bil. Bilen hadde gått 24986 km ved innførsel til Norge September 2014. All historikk både i Tyskland og Norge finnes hos BMW merkeforhandler og i originalt servicehefte. Alle servicer hos BMW. Siste service tatt 29.01.2021 ved km 72248.

Prisen er satt meget fornuftig med tanke på årsmodell og km stand på bilen. Kom gjerne og se, du blir ikke skuffet. ALL prøvekjøring forgår med kjøper som passasjer.

Tar ikke innbytte. Useriøse og alle henvendelser med hemmelig nr osv besvares ikke.

Heftelser slettes ved salg.

Spesifikasjoner

Omregistrering
3 982 kr (avgifter)
Pris eks omreg
545 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
1. gang registrert
26.05.2011
Farge
Grå
Fargebeskrivelse
Space grey
Interiørfarge
Sort
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
420 Hk
Sylindervolum
4 l
Vekt
1 625 kg
CO2-utslipp
263 g/km
Antall seter
5
Karosseri
Sedan
Antall dører
4
Antall eiere
5
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
BS99385
Chassis nr. (VIN)
WBSPM91020E196590

Utstyr

 • ABS-bremser
 • Airbag foran
 • Cruisekontroll
 • El.vinduer
 • Elektrisk sete u. memory
 • Elektriske speil
 • Klimaanlegg
 • Metallic lakk
 • Mørke ruter bak
 • Sentrallås
 • Servostyring
 • Seter i helskinn
 • Sommerhjul
 • Sportsseter
 • Vinterhjul

Selgers egenerklæring

Punktene nedenfor er de vanligste årsakene til tvistesaker ved salg av bruktbil mellom private, og bør sjekkes. Selger har svart ut fra sin kjennskap til bilens historikk.

Mangellapp foreligger: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har vært på EU-kontroll og ikke blitt godkjent og derfor fått en liste med ting som må utbedres før den blir godkjent.

Bilen er brukt i næringsvirksomhet: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har blitt brukt som drosje, leiebil, begravelsesbil eller annen næringsvirksomhet. Dette er greit å vite om da bruken ofte er mer omfattende enn vanlig privat bruk.

Bilen er eller har vært chip trimmet: Nei

Dersom svaret er JA skal trimmingen være godkjent hos Statens vegvesen og endringer innført i vognkortet. Du bør spørre selger om dokumentasjon på hvor og hvordan trimmingen har blitt utført. Trimming eller optimalisering kan føre til at garanti eller forsikring ikke er gyldig.

Bilen har hatt en større kollisjonsskade: Nei

Hvis svaret er JA her, burde du be selger om dokumentasjon på hvor og hvordan skaden har blitt reparert. Dette er fordi det kan ofte knyttes usikkerhet til om skaden er fullstendig utbedret eller ikke.

1479 Kurland

Annonseinformasjon

FINN-kode 221521614

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.