Utløpt

BMW 5-serie

M535i

Totalpris 301 707 kr
Modellår
1986
Kilometer
123 850 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen. Bilen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

Sjeldent fin original M535i med lav km. vurderes solgt. Bilen er hentet i Belgia i 2014 av nåværende eier, og den har gått i Spania før dette. Den er aldri vinterkjørt i Norge, og det finnes derfor minimalt med rust på bilen (se bilder for funnet rust. Eu godkjent i mai i år, med kun småtteri av utbedringer. Ellers er slitedeler skiftet, dempere bak, bremser og filtre. Bilen må sees og oppleves for riktig inntrykk. Det finnes ting å sette fingeren på i lakken, men dette er tross alt en helt original, urørt bil. Premiert som bla. beste originale på GS-treffet og andre treff. Skambud aksepteres ikke.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 707 kr (avgifter)
Pris eks omreg
300 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
1. gang registrert
06.04.2016
Farge
Grå
Fargebeskrivelse
Polaris Silver
Interiørfarge
Sort
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
218 Hk
Sylindervolum
3,4 l
Vekt
1 480 kg
Antall seter
5
Karosseri
Sedan
Antall dører
5
Antall eiere
1
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
VH77847
Chassis nr. (VIN)
WBADC810300655496

Utstyr

 • ABS-bremser
 • Air Condition
 • Alarm
 • El.vinduer
 • Elektriske speil
 • Kjørecomputer
 • Lettmet. felg sommer
 • Sentrallås
 • Servostyring
 • Seter i helskinn
 • Soltak/glasstak
 • Sommerhjul
 • Sportsseter

Selgers egenerklæring

Punktene nedenfor er de vanligste årsakene til tvistesaker ved salg av bruktbil mellom private, og bør sjekkes. Selger har svart ut fra sin kjennskap til bilens historikk.

Mangellapp foreligger: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har vært på EU-kontroll og ikke blitt godkjent og derfor fått en liste med ting som må utbedres før den blir godkjent.

Bilen er brukt i næringsvirksomhet: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har blitt brukt som drosje, leiebil, begravelsesbil eller annen næringsvirksomhet. Dette er greit å vite om da bruken ofte er mer omfattende enn vanlig privat bruk.

Bilen er eller har vært chip trimmet: Nei

Dersom svaret er JA skal trimmingen være godkjent hos Statens vegvesen og endringer innført i vognkortet. Du bør spørre selger om dokumentasjon på hvor og hvordan trimmingen har blitt utført. Trimming eller optimalisering kan føre til at garanti eller forsikring ikke er gyldig.

Bilen har hatt en større kollisjonsskade: Vet ikke

Hvis svaret er JA her, burde du be selger om dokumentasjon på hvor og hvordan skaden har blitt reparert. Dette er fordi det kan ofte knyttes usikkerhet til om skaden er fullstendig utbedret eller ikke.

7224 Melhus

Annonseinformasjon

FINN-kode 220833820

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.