Video
SOLGT

Mercedes-Benz 190

2.3

Totalpris 70 000 kr

Sjekk bilens historikk for BN65558

Modellår
1990
Kilometer
226 337 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at du som kjøper i utgangspunktet har 2 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

Godt vedlikeholdt og flott klassiker selges.

Som veteranbil, ' er den billig å forsikre/eie og er fritatt fra omregistreringsavgift.


Litt om historien til bilen:

Bilen ble kjøpt ny av en ambassadeansatt ved den norske ambassaden i Canada, da ambassaden skulle kjøpe inn biler til ambassaden. Så her var det sikkert en god kvantumsrabatt, for han sparte ikke på blekket da han krysset av hva han ville ha i utstyrslista. Da første eier gikk av med pensjon og flyttet hjem til Bærum, importerte han bilen med seg hjem i 1993. Da første eier døde ble bilen skrevet over på enka, som solgte videre til en Mercedessamler i Oslo, som jeg igjen kjøpte bilen av for noen år siden.


Om jeg forsto selger rett, er ikke bilen vinterkjørt i Norge. Men med tanke på at det følger med defa-kabel regner jeg med at den sikkert ble vinterkjørt i Canada de tre første årene av bilens levetid.


Med unntak av de godværsdagene jeg har luftet bilen, har bilen kun stått inn i garasje.


Bilen er blank og ble nylig vokset. Men vinner nok ingen detailing konkurranse, da lakken har sett bedre dager og noe smårust er å finne. Bilen har også en liten bulk i høyre bakdør.


Bilen er ikke feilfri, men kan kjøres og nytes slik den er. Det jeg ønsker å gjøre med den som jeg dessverre ikke har verken plass eller tid til å få gjort er:

-cruisekontroll virker av og til, aldri noe problem, men velger litt selv når den fungerer, dette har jeg søkt litt rundt på nettet og funnet ut at mest sannsynlig er styringsenheten til cruisekontrollen som ligger i fotbrønnen på passasjersiden.

-Det har begynt å komme noe lakkrust som skulle vært fjernet/stoppet og utbedret.

-Etter vinterlagring i år så fungerte ikke de elektriske bakrutene, dette er litt flaut, men har ikke hatt tid til å sett noe på det, så kan hende det kun er sikring?


Selges med tungt hjerte, da bosituasjonen gjør at jeg mangler parkeringsplass og en garasje jeg kan utføre nødvendig påfallende vedlikehold på bilen.


Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse, da jeg ikke vil irritere naboene noe lengre enn nødvendig. (tar opp en gjesteparkeringsplass med bruksbilen, mens denne står i oppvarmet parkeringskjeller)

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Nye regler. Les mer
1. gang registrert
14.10.2002
Farge
Blå
Fargebeskrivelse
Mørk blå
Interiørfarge
Lys beige
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
136 Hk
Sylindervolum
2,3 l
Vekt
1 285 kg
Antall seter
5
Karosseri
Sedan
Antall dører
4
Antall eiere
3
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
BN65558
Chassis nr. (VIN)
WDBDA28DGMF737660

Utstyr

 • ABS-bremser
 • Air Condition
 • Airbag foran
 • Cruisekontroll
 • El.vinduer
 • Midtarmlene
 • Sentrallås
 • Servostyring
 • Seter i helskinn
 • Soltak/glasstak
 • Sommerhjul

Selgers egenerklæring

Punktene nedenfor er de vanligste årsakene til tvistesaker ved salg av bruktbil mellom private, og bør sjekkes. Selger har svart ut fra sin kjennskap til bilens historikk.

Mangellapp foreligger: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har vært på EU-kontroll og ikke blitt godkjent og derfor fått en liste med ting som må utbedres før den blir godkjent.

Bilen er brukt i næringsvirksomhet: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har blitt brukt som drosje, leiebil, begravelsesbil eller annen næringsvirksomhet. Dette er greit å vite om da bruken ofte er mer omfattende enn vanlig privat bruk.

Bilen er eller har vært chip trimmet: Nei

Dersom svaret er JA skal trimmingen være godkjent hos Statens vegvesen og endringer innført i vognkortet. Du bør spørre selger om dokumentasjon på hvor og hvordan trimmingen har blitt utført. Trimming eller optimalisering kan føre til at garanti eller forsikring ikke er gyldig.

Bilen har hatt en større kollisjonsskade: Nei

Hvis svaret er JA her, burde du be selger om dokumentasjon på hvor og hvordan skaden har blitt reparert. Dette er fordi det kan ofte knyttes usikkerhet til om skaden er fullstendig utbedret eller ikke.

7075 Tiller

Du må være logget inn for å se profilen

Smidig bilhandel?

FINN guider deg hele veien.

 • Godkjent kontrakt av Forbrukerrådet
 • Enkelt og trygt for begge parter
 • Oversikt over hele prosessen
 • Mulighet for 30 dager forsikring til 0 kr
Opprett kjøpekontrakt

Nyttige lenker

Enkelt bilsalg med Nettbil

Sjekk tid for neste EU-kontroll

Sjekk heftelser på BN65558

Få tilbud på lån for denne bilen

Gode råd til deg som skal kjøpe bruktbil

Annonseinformasjon

FINN-kode 218440766

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.