Utløpt

Russebil (campingvogn) 1984, kr. 21.600, -

Russebil (campingvogn)

Totalpris 21 600 kr
Modellår
1984
Kilometer
1 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen. Bilen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

Nydelig russecampingvogn selges!

Er du på jakt etter et alternativ til russebil, eller en utvidelse av din russebil? Da er dette et ypperlig eksemplar!

Vognen kjøpte vi av et eldre ektepar rett før russetiden i fjor, og fungerte problemfritt gjennom hele russetiden. Den vakte forøvrig veldig mye oppmerksomhet i Ålesund, da vi blant annet ble intervjuet på Radio Ålesund og en tosiders artikkel i Sunnmørsposten.

Oppussingen bestod for det meste av maling utvendig, og vi fikk sjekket vognen hos Hobby-forhandler hvor både gass og bremser ble godkjent.

Innvendig er det gjort mindre. De to store sofagruppene gjør at det er mange sitteplasser i den. Disse kan forøvrig enkelt gjøres om til senger. Om ønskelig kan et fortelt følge med.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 600 kr (avgifter)
Pris eks omreg
20 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Farge
Rød
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Antall seter
1
Karosseri
Annet
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Annet

6013 Ålesund

Annonseinformasjon

FINN-kode 21653168

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.