Austin Princess

VandenPlas 8-Seters Limousine 4,0-120HK 1-eier 27år,Pen

Totalpris 165 000 kr
Modellår
1954
Kilometer
62 432 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

Spesiell og Sjelden bil, 1954 modell Austin Vanden Plas Princess 8-seters Limousine med 4,0 Rekke-seks-sylindret motor på 120 HK.


Bilen ble importert og førstegangsregistrert i Norge i 1986. - Den har senere hatt et godt liv hos en voksen eier de siste 27-årene. - Den har alltid stått lagret innendørs, og kun vært brukt på finværsdager på sommerhalvåret. - NB: Bilen har gjentatte ganger vært benyttet til bryllupskjøring som den egner seg utmerket til.


Bilen viser en kjørelengde på 38.802 Miles, eller 62.432 KM. - Vi antar at dette er korrekt kjørelengde, men tør ikke å garantere denne.


Flott fargekombinasjon, hvit blank med chrom støtfangere og matchende chrom hjulkapsler med kledelige Whitesidedekk. - Originalt burgunder rødt/okseblodfarget full-skinninteriør bak. - Oppgradert brunt full-skinninteriør foran og edeltreverk på dashbord og alle dører.


NB: Denne bilen er fritatt for EU-kontroll grunnet alder.


Bil Invest Oslo AS har lang erfaring, og en stor glede med salg og import av spesielle biler. - Vi importerer kontinuerlig spesielle, klassiske og veteranbiler fra USA. - Vi mener bestemt at den største delen av kundegruppen ønsker biler som kan brukes og skape glede når årstiden tillater dette.


PS: Historiebøkene viser også år etter år, at kjøp av originale, sjeldne og spesielle veteranbiler er en god investering som ofte stiger i pris.


Bilen får stor oppmerksomhet og vil vekke oppsikt hvorenn den ferdes, og likes av folk flest i alle aldersgrupper. - Den er registrert for 8-personer, og det er god plass til passasjerer både foran og bak.


Lengde: 5,46m,  Bredde: 1,89m,  Egenvekt: 2.260kg.


Tilsvarende biler er det dessverre ikke lenger mange av til salgs, verken i inn/utland.


NB: Visning må forhåndsavtales med selger da bilen står på eget lager.


Enhver "vanlig" bil vil "blekne" i skyggen av denne! 


FINANS / INNBYTTE Vi holder til i Breivollveien 25 på Alnabru i Oslo. - Du finner oss opp rampen rundt hjørnet i Staples bygget vis a vis Toyota Bruktbil senter.

 
Vi tar forbehold om feil i våre annonser og vi ber deg derfor spesifikt sjekke utstyr eller ringe oss for å forsikre deg om noe utstyr som er viktig for deg. Dette da vi ikke dekker utstyr eller tilbehør som er feil listet i våre annonser.


- Bil Invest Oslo AS har alltid et meget godt utvalg av pene brukte biler til riktige priser. Kom gjerne innom for en hyggelig bilprat i et autofilt miljø. Våre erfarne salgskonsulenter hjelper deg gjerne med finansiering fra null kontant gjennom vårt samarbeid med Nordea Bilfinans AS.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Vedlikehold
Servicehistorikk
Farge
Hvit
Fargebeskrivelse
Hvit blank m/chrom støtfangere
Interiørfarge
Burgunder rødt fullskinn
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
120 Hk
Sylindervolum
4 l
Vekt
2 260 kg
Antall seter
8
Karosseri
Annet
Antall dører
4
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
Z-19540
Chassis nr. (VIN)
000000000DM410521

Utstyr

  • Skinninteriør

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Breivollveien 25, 0668 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 197513757
Sist endret 15. feb. 2024 09:38
Referanse 3593

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.