SOLGT

Volkswagen Boble (gml. type)

1303

Modellår
1974
Kilometer
1 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

Ombygget bobble med godkjening i vognkort for porsche skive bremser 911 foran og 944 bak, variabel dekk dimensjon 205 foran og 225 bak. Pluss godkjent for 2L transporter motor, står en orginal 1600 type1 motor montert. Er EU godkjent i november 2007, årsavgift er betalt.

Fuchser som er avbildet kan følge med ved ett tilleg på 5000,- i prisen, har helt nye senter kopper og mutre med låse mutter sett kjøpt hoss Autotuning. Og nye sommerdekk brukt en sesong. Ellers vil det bli montert 16" lett metallfelger ved salg med piggfrie vinter dekk kjørt en halv sesong(se bilder)

Følger med en nesten komplett 2.4L transporter motor. Er en orginal 2L som har 103mm cylinder sett. Cylindrene er nylig honet.Er porsche vifte med glassfiberhus til med. Mangler veivaksling og forgassere. Stod i bilen ved godkjenning, så er brukt. Men lagre er nye, bare kjørt noen timer. Bilen blir ikke billigere uten denne, er med for de som ønsker ett bedre kjøp.

Er montert 5trins 901 porsche girkasse. Og stabilisator stag foran/bak med TUV papirer til.

Noe rust. Og lakkarbeid må påberegnes.

Jobber 3 skift, så ikke alltid jeg er tilgjengelig på telefon.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Farge
Blå
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Sylindervolum
1 600 l
Antall seter
5
Karosseri
Annet
Antall dører
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

5004 Bergen
Du må være logget inn for å se profilen

Nyttige lenker

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 14827934
Sist endret 9. okt. 2008 22:12

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.