Utløpt

Ford Escort

CLX

Modellår
1993
Kilometer
186 000 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel

Beskrivelse

Pris endring, grunnet personlige forhold
------------------------------------------------------
Grei bil til å kjøre på små turer med. Skal du lenger vil jeg anbefale hørselsvern(pga, Fords lyddempings policy)
Ikke koster den all verden heller. Bruker 0.5 på mila og er litt artig når du kjører i litt steile oppoverbakker på lavt gir med høyt turtall, da ligger det nemlig et flott svart røykteppe etter bilen som kan være til sjenanse for utålmodige baken forkjørende biler, og det blir det ofte med motoralternativet bilen har, ungene mine synes det er hysterisk morsomt å betrakte disse lettere stressa figurene gjennom bak luka, som forøvrig har litt rust rundt der hvor vindusviskeren kommer gjennom.
Kan og nevne at magnetventilen (solenoid) som sørger for at motoren stoppen når du vrir om nøkkelen ikke virker lenger, bilens motor stoppes enkelt med å kvele den med kløtsjen på andre giret, dette går helt fint og min kone er allerede en mester på dette.
Hjullageret på høyre bakhjul er heller ikke av det beste slaget, det kommer en del støy fra dette, heller ingen problem da det kun koster et par hundrelapper å fikse.
Bilen er forøvrig utstyrt med tilhengerfeste, noe som egentlig er helt latterlig med tanke på motoreffekten, men det er nå i alléfall der, Nissan pyntekopp fra svigerfars X-trail sitter også på kroken, ops, skulle ikke skrevet det da han sikkert ikke vet at det er jeg som har den, men la gå.
Litt rust rundt hjul buene finnes også, dette er jo helt i henhold med Fords historie og letter inspeksjon av hulrom i karosseriet som ellers ville kreve kostbar endoscopi teknologi.
Bilen er i daglig drift og årsaken til at jeg vil kvitte meg med den er plass problemer, i tillegg til overgang til ny bil.
Bilen har blitt brukt av megi syv år, dette uten at denharsviktetmeg en eneste gang, så den er trofast sin eier :-)

OBS OBS, rettelse. Det er feil at bilen kun har 43 Hk. Det er 43 Kw som tilsvarer ca rundt 65 Hk.

Hei Hei Hei, ny rettelse, nå må vi slutte å tulle her, har regnet litt på effekten på motoren og kommet fram til at 43Kw tilsvarer 57.66395 horsepower [international.

Uff da, ny rettelse. 57.66395 horsepower er heller ikke riktig da bilen har blitt tuna på ligth versjonen av hva man kan tune en slik bil på, så det riktige tallet er som skrevet pluss ca 7.5 kilowatt = 10.0576657 horsepower [international]. Ops der holdt jeg på å drite meg fullstendig ut :-))

Glemte en liten ting til, bilen har ikke vært gjennom EU kontroll dette året, alle de foregående årene har dette gått greit, diverse foringer i forhjulstillingen ble byttet sist gang og så har jeg byttet bremseklosser framme for en måned siden så dette går nok bra. Det er litt greit om du bestemmer deg før 31. Oktober for da har Futen trua med å komme å hente skiltene på bilen, jeg vet forøvrig av erfaring at de ikke akkurat går rundt på byggefelt for å lete opp biler som er litt forsinket i godkjennings prosessen så vist en skulle være litt sent ute er det bare å holde en litt lav profil til papirene er tollmyndighetene i hende, det var en trivelig dame hos tollmyndighetene som fortalte meg dette etter en del smiger og smisking. Du ser jeg glemte å EU godkjenne bilen innen den første tidsfristen, men det burde gå bra skal du se.

Ok da tror jeg ikke det var noe mer jeg hadde glemt.

Ok, da er det mandag og tid for å oppdatere annonsen på ting vi har glemt. Bakluka på bilen blir holdt oppe av to stykk gass fjærer, disse er gåne slik at vist du slipper bakluka får du den i hodet, har prøvd dette selv ved et par anledninger, det genererer i hvertfall noen saftige latterutbrudd fra kona. Dette er ikke noe problem da det følger med et kosteskaft til å sette under.

Ellers hadde jeg glemt å nevne at bakluka kun kan åpnes innenfra(hendel ved siden av førersete) da den utvendige låsen har rustet fast, også velkjent på Ford av denne årgang.

Å ja, holdt på å glemme at batteriet er nesten nytt, det samme gjelder forøvrig
eksosanlegget også, dette er kun to år gammelt.

Ops, holdt på å drite meg ut igjen. Det er en liten bulk under høyre kanal, rett foran bakhjulet (den er det kona som har laget) så fikk jeg sagt det også :-)

Oppdatering

Skulle hilse fra kona og si at bulken er på venstre side. Hun skyller forøvrig bulken på guttungen som hun var ute å letet etter når uhellet skjedde. Jo da, gi de forsvarsløse skylla.

Tror ikke jeg har nevnt at sommerdekkene er nye av sesongen, det følger også nokså brukbare piggdekk med.

Har valgt å legge til en liten bonus på kjøpet bestående av 2 X 4 liter Castrol GTX motorolje, så har du bilen levetiden ut, den bruker forøvrig nesten ikke olje så det var ikke derfor jeg slengte på kannene.

Skulle noe annet av relevans dukke opp blir sidene oppdatert etter hukommelsen

Jeg har nå lagt til noen ekstra bilder, siden jeg ikke hadde flere av bilen har jeg bare valgt å plukke et par fra familie albumet.

Oppdatering tirsdag 23 10 07

Ja , jeg har endret kilometerstanden fra tidligere oppgitt 236.000Km til ca 186.000Km. Dette har ingenting med at jeg tror biler eldes som Wiskey, at de blir bedre med tiden altså. Dette er egentlig en litt teit historie som jeg ikke burde fortelle, men skitt au, du ser det, jeg bestemte meg for å selge bilen mens jeg satt ute på terrassen hos min nabo på hytta og bestemte meg for å lese av Km standen på vei hjem, du vet det ersånn passelig mørkt oppe på heia ved midnatt på denne tiden av året og jeg kom jo tilfeldigvis til å kikke på feil bil, det stod en gammel Scoda i mørket og som du sikkert vet etter et par glass brus i bekmørket går jo skarpsynet ned proporsjonalt med brus inntaket, beklager virkelig den der feilen i annonsen. Følte jeg måtte fortelle dette så ingen tror jeg prøver å lure noen, det ville jo vært for dumt.

Ellers kan jeg fortelle at på utstyrsfronten har jeg glemt å legge til at motoren i bilen er påmontert supermagneter på alle fire innsugsrør samt diesel rør inn til injektor pumpa, dette skal i følge Amerikanske rakett vitenskaps folk øke effekten samt senke diesel forbruket. Ikke rart Amerikanerne trengte hjelp av Verner Von Braun til å komme seg til månen, jeg har i hvert fall ikke merka noen Apollo krefter i min bil. Men magneten er nå montert. Den beste måten å få ned drivstoff forbruket var vel egentlig å hive disse magnetene på sjøen for å spare vekt, da får jeg vel Steinar Bastesen og co på nakken så det tror jeg vi får la være.

Reservehjul

Det finnes også reservehjul til bilen, tja nå må jeg nok ha et vist forbehold om dette med reservehjulet for jeg har faktisk ikke sjekka det, kommer tilbake til dette senere.

Refleksvest som jo er påbudt å ha i bilene i dag følger det jo selvfølgelig med. Skal si jeg ble glad da kona kunne fortelle meg at jeg ikke trengte å ha denne på hver gang jeg kjørte bilen, følte meg like teit hver gang. Ja det var et nedverdigende halvår.

Ja det må jeg ikke glemme, du får også med litt under en halvflaske med et vidunder tilsetnings stoff til å blande i Dieselen, det heter Mergi Combustion Catalyst og skal i følge innholdsfortegnelsen gi lavere forbruk og mindre forurensning. Prøv å forklare det til de stakkarene som kjører bakmeg over Runaskaret (en bratt bakke i Rogaland) da jeg prøver å holde tritt med resten av trafikken og det sorte røykteppet bak bilen kan gjøre at du er ett skritt nærmere til å bli religiøs og tror at dommedag er kommet.
Ja ja, nå skal vi ikke male fanden på veggen for ingenting og prøve å holde oss saklige. Må bare legge til at dette tilsetningsstoffet var noe kona kom hoverende inn i garasjen med for noen år siden som sitt bidrag til bedre økonomi og renere miljø, bare så du ikke tror at jeg beit på den.

Jeg fikk kjeft av kona i dag, hun likte ikke at jeg snakket med fremmende personer i telefonen, vær så snill å late som vi er gamle kjente når du ringer angående bilen.

Føler jeg begynner å få taket på dette Finn.no greia, husk at bilder selger, det står det å lese i Finn.no's egen reklame
I den forbindelse har jeg tillat meg å høre på de som har greie på dette og legger ved et bilde av tre av mine drikke kompiser som jeg synes er veldig fint, siden jeg ikke har flere av bilen. Vær grei å ikke fortelle dette til noen, vist kona får greie på dette blir det ei helsikes huskestue, hun liker ikke at jeg omgås disse tre personene, kan ikke forstå hvorfor? kan tenkes den litt dristige T skjorta til han ene blir litt mye.

Jeg har en liten korrigering å komme med.

Enkelte av de interesserte kjøpere har oppfattet at bonuspakken med motorolje kun er på fire liter, dette skal være åtte liter, altså åtte liter, da stiller jo saken seg litt annerledes tenker jeg.
Beklager denne misforståelsen, det er sikkert jeg som har vært litt tvetydig og utydelig i annonseformuleringen, jeg tar selvkritikk og lover å prøve å skjerpe meg der.

Oppdatering torsdag 25 10 07

Da har jeg funnet ut og kan bekrefte at reservehjulet som jegvar litt usikker på om fremdelesfantes i bilen og er på plass og ser ut til og være i orden. Burde ikke skrevet dette mensamtidig fant jeg ut hvor bikkja som jeg har lett etter de siste to dagene har oppholdt seg.

Jeg har også funnet det naturlig på utstyrslisten å krysse av for at bilen har antispinn. Trenger sikkert ikke å utrede hvorfor jeg har lagt til dette.

Vist faen, nå kom jeg på noe. Bilen har jo takrails. Viste de var noe jeg hadde glemt. Huff da, nå tror du sikker jeg er helt ko ko.

Benytter også anledningen å legge til en Verdi pakke bestående av lyspærer til frontlyktene som gir et gulaktig lys, noe som vist nok skal være bra ved kjøring i tåke, lyspærene er bare brukt noen få år da bilen tjenestgjorde i Romeriks området på Østlandet. Dette må du ikke si til noen, det ryktes at bilen tidligere tilhørte det norske kongehuset og ble brukt av Kronprins Håkon på hans hemmelige turer til Kristiansand for å møte Kronprinsesse Mette Marit, du ser her har du muligheten til å skaffe deg en bil med en helt unik for historie.

Det strømmer på med henvendelser fra kjøpelystne bilentusiaster fra morgen til kveld og jeg vet at det kan være frustrerende når det til stadighet er opptatt på telefonen, til deg vil jeg si, det er bare å stå på, før eller siden er det du som er den heldige som kommer i gjennom nåløyet. Du vet de er ikke hver dag vi har en slik perle for salg, jeg blir litt vemodig og rørt selv når jeg tenker på at en dag i nær framtid er det ikke lenger jeg som er eier av denne godbiten av en bil.

Nå må vi ikke bli alt for sentimentale.

Det ringte en fra Karasjok for en liten stund siden, han virka megastressa og snakket norsk med en ganske kraftig Samisk aksang, det var masse unger som ropte og skreik i bakgrunnen. Jeg tror ikke han oppfatta at han hadde ringt til meg og ikke svigermora si for å spørre om en Vaffel oppskrift, det var tydelig at det var et barneselskap på gang som nok hadde kommet litt ut av kontroll. Kunne formelig kjenne lukta av 2takts olje eksosen fra snøskuterne gjennom telefonrøret. Jeg hadde ikke hjerte til å prøve å fortelle stakkaren at han hadde ringt feil så jeg mobiliserte kona på flekken med følgende Vaffel oppskrift som jeg uten tillegg i prisen deler med deg her.

Å de er så gode så.

1 Boks Rømme
1 Kvarting Fløte
3 Egg
1 TS Nyco,,,, hæ? Nyco, hmm. Du bare vent litt, nå er ikke jeg akkurat den skarpeste kniven i skuffa men selv jeg vet at dette ikke kan være riktig, skal bare stikke opp et par etasjer og sjekke med kona angående denne oppskrifta en gang til, bare hold an litt.
.
.
.
.
.
.
.
Ok der var vi tilbake igjen.

Det skulle være 1 TS Natron.
Så skal du spe i Hvetemel, ca 3 dl, men det kan være lurt å bare spe i til du synes at røra ser grei ut. Så er det bare å steke i vei.

Korrigering

Nå har jeg vist drite skikkelig på draget, har motsatt en rekke klager og trusler etter lanseringen av vaffeloppskriften, ja jeg ser det selv, det mangler en viktig ingrediens, ser du hva? en STOR kopp med sukker, ha ha ha, nå har du spist ligt vafler hele dagen. Uff da. For å bote på ubehaget dette har påført deg legger jeg ved en ny verdipakke på bilen, du skjønner vaktmesteren på jobb hadde en liten opprydning på lageret og gjett hva som åpenbarte seg blant gamle pc skjermer og annet elektrisk? en kjempefin Toshiba VHS videospiller med originalt plast trekk intakt, ser helt ny ut, tenk at denne også kan bli din. Denne sjansen kan du bare ikke la gå fra deg.

Oppdatering fredag 26 10 07

Forespørslene strømmer fortsatt påog jeg skal prøve å kjøre litt mer interaktivt fremmover, en interessent fra Holmestrand har sendt følgende spørsmål
-------------------------------------------------------------------------------
Hei, ser ut som en koselig bil.
Men lurte på om det følger med beskyttelseshette til hengerfestet? Jeg har en lei tendens til å sitte på denne, og da er det greit med en liten hette.

Denne meldingen er sendt på vegne av: Tidligere Volvo fan, men begynner og komme ut av skapet og ser alle fordelene til Escort.
-------------------------------------------------------------------------------
Ja, der kan jeg referere til tidligere oppgitte opplysninger, rull ca to meter lenger opp i annonsen for detaljer. Ønsker selvfølgelig å legge til rette så alle potensielle kjøpere skal føle at de ved en eventuell handel mottar et høyverdig og kvalitet sikret produkt som alle kan være stolte av. Med andre ord her driver vi ikke med allslags tull.

Nå er etterspørselen så høy at jeg har valgt å legge til nok en verdipakke på bilen, denne gangen er det ikke mindre enn en digital luftrykk måler, med denne kan du til en hver tid sikre deg at du har det riktige trykket i din flotte nye bils dekk. Du må være grei å ikke si dette til noen da denne trykkmåleren er en reklame artikkel fra ONS (olje messa i Stavanger) som svigerfar har gitt til guttungen, han har jo ikke kontroll på hvor han har lagt denne så jeg tar meg den frihet å, eh ,ja, låne den litt.

Verdipakken slutter ikke med det

I tillegg slenger jeg på en Tomra pantelapp fra RIMI i Sokndal i Rogaland pålydende 32 kr, ja du hørte riktig 32 kr. Kan være litt ok når du henter bilen, du ser, det er litt ”short on fuel” på bilen for tiden. Det er ingen problem å løse pantelappen inn hos den lokale RIMI butikken her på Bryne. Kom til å tenke på, eh, har vi noen rimi butikk her om dagen? Skal spørre kona i overetasjen. HEI…HØRER DU MEG DER OPPE?......... HAR VI RIMI BUTIKK PÅ BRYNE OM DAGEN?......... Hƅ…....... HÆ......REMA......Å..HAR VI REMA......JA MEN I HELSIKE HELLER, ER DE IKKE SAMME MANNEN SOM DRIVER DEN DA?............JA HAN DERRE... VASKE BAKKEN.......JEG SA VASKE BAKKEN......JA DET VAR JO DET JEG SA JO.......OK , GOD NATT......HÆ.....NEI JEG SNAKKET IKKE MED NOEN FREMMENDE I TELEFONEN IGJEN,JEG BARE TENKTE HØYT.......JEG SA JEG BARE TENKTE HØYT.........HVA MENER DU MED AT JEG BURDE SLUTTE Å TENKE.........OK.

Ja da kan jeg bekrefte at det ikke skulle være noen problemer med å få vekslet inn pantelappen her på Bryne.

Andre meldinger

Jeg har nettopp mottatt en klage fra minoritetsbevegelsen her i Norge, de stiller seg kritiske til dette med bil salget mitt og måten de føler jeg framstiller dette som et oppnåelig gode for alle. Det landet som er representert med flest stemmer i minoritetsbevegelsen har tradisjoner for å spenne foran esler på de som vi karakteriserer som motoriserte kjøretøyer. Disse føler seg nå så trakkaserte at enkelte har truet med å impotere plagiat biler fra Kina. Heter de i en pressemelding.

Fredags tilbud

Vi smeller til med fredags tilbud. Her gjelder det å være tidlig ute. Vi har kuttet prisen til 4999, grip sjansen nå, i morgen er det for sent. Slår du til på vårt fredags tilbud får du foruten alle bonus og verdipakkene med, dette inklusiv en flott sort blyant med viskelær i andre enden. La ikke sjansen gå fra deg, ring nå 90 57 05 13 eller mail. ralf.halvorsrod@lyse.net

Denne kan du rett og slett ikke la gå fra deg

Oppdatering fredag kveld

Ja det har vert en hektisk dag som bilselger i dag, det har toppet seg fullstendig med henvendelserog jeg har måttet ta i brukviderekoplingsteknologi fra både Telenor ogLyse.net for å kunne route trafikken til innleide hjelpemannskaper som har vært kjempesnille å stilt opp slik at jeg har kunnet handtere den enorme mengden med henvendelser. Er fremdeles du en av de uheldige som har ringt og ringt for bare å ha registrert opptatt signal har jeg fra mine innleide kommunikasjons teknikere hørt at det kan være en ørliten sjanse for at du kan komme i kontakt med salgsavdelingen her nå faktisk via Facebook. Ja du hørte riktig, ikke for å skryte men her taes cutting edge tecnology i bruk for å gi deg som bilkjøper den beste service.

Jeg har for øvrig mottatt en rekke protester fra konkurransetilsynet i dag for feilaktige opplysninger som under enkelte omstendigheter kan gi meg et konkurransefortrinn som de velger å kalle det i et brev jeg mottok tidligere på dagen.
Det er fra konkurransetilsynet avdekket manglene kvalitetssikrings rutiner på omregningen av bilens ytelse fra Kw til Hk. Jeg må innrømme at akkurat denne delen har vert et mareritt som virkelig har gått ut over nattesøvnen. Heldigvis har jeg våkne interessenter og potensielle bilkjøpere som kommer med konstruktiv kritikk.

Jan Tore er en av disse og har vert så vennlig å hjelpe meg med en kvalitetssikret utregning av dette og skriver følgende i en mail til meg.
-------------------------------------------------------------------------------

Vil bare si at 43KW er 68,8 HK slik at du ikke lurer noen til å tro ta det er mye mer guffe.

Har tidligere eid ett par escorter, men de hviler nå i fred..

Ha en oppkvikkende aften

Jan Thore
-------------------------------------------------------------------------------

Den der skal du virkelig ha takk for, akkurat nå trengte jeg litt teknisk støtte.

Nyhet

Da har vi en kunngjøring å komme med her hos Dynamic Marketing Systems

Castrol Norge har i dag undertegnet en intensjons avtale med Dynamic Marketing Systems om å bidra med en verdipakke tilfallende kjøper av Escorten. I løpet av forhandlingene ble intensjonsavtalen endret til en fast bindende avtale da det kom frem for Castrols ører at de ikke var alene i forsøket på å sikre seg denne gullkantede avtalen og snudde seg om og fikk gjort avtalen bindende. Både Castrol Norge og Dynamic Marketing Systems er veldig tilfreds med avtalen som innebærer at personen som er så heldig å greie og komme til en avtale om kjøp av bilen vil motta en flunkende ny Castrol T Shirt .

Vi kommer tilbake med andre oppdateringer etter hvert

Ny oppdatering

Vi har mottatt flere protester og vil prøve å behandle dem en for en

Det har blitt protester mot at bilde dokumentasjonen på bilen er mangelfull og kan gi et litt uklart bilde av bilens tekniske stand.

Ja her må jeg bare si meg enig og legger meg flat for kritikken, dette var ikke bra og jeg tar den, jeg tar den. Her finnes det helt tydelig forbedrings potensial. For å bote på skaden vil jeg legge til et nytt bilde og her må jeg nokk en gang ty til familiealbumet, jeg har dessverre ikke flere bilder av bilen. Jeg fant et bilde som jeg synes var så fint. Her er også en av mine drikke kompiser avbildet, det er han litt fyldige kledd i det brunlige antrekket. Du skulle bare hørt alle de grisevitsene denne mannen klarer å lire ut av seg en fredags kveld, han er bare helt utrolig morsom.

Det har også kommet inn en protest på at verdipakken bestående av Toshiba VHS videospiller ikke er godt nok teknisk dokumentert, det er forbruker tester det her siktes til. Ja her må jeg nok en gang legge meg flat, jeg ser at vi har gjort et litt platt arbeid herog lover å komme tilbake med en test senere.

Så til siste protest.

Jeg har blitt bombardert med klager på verdipakken bestående av pantelapp pålydende 32 Kr fra Rimi’en i Sokndal. Jeg påstod at denne kunne løsest inn her på Bryne men har mottatt info på at denne har en unik strekkode som binder den til Rimi butikken hvor tomgodset er innlevert. Dette kan jeg dessverre ikke gi noe godt svar på her og nå. Tomra som lager disse panteautomatene er koplet inn i saken og rapporten fra de ligger etter all sannsynlighet i min postkasse til uka. Jeg beklager virkelig dette

Jeg har også mottatt spørsmål om hva vaske bakken har med Rimi og Rema å gjøre? Aner ikke jeg heller. Er ikke han dau forresten?

Nye oppdateringer kommer

Lørdag oppdatering 27 10 07

Da er det slutt på fredags tilbudet og vi ser oss nødt til å foreta en prisjustering igjen. Fredagstilbudet pålydende kr 4999 settes opp til kr 5000.

Vi har også en avviks melding. Det viser seg at temperatur føleren på motoren ikke fungerer, dette er ikke noe problem da en ny kun koster et par hundrelapper. Den eneste ulempen med defekt temperaturføler er temp måler viser dagens California temperaturer kontinuerlig.

Siden det er lørdag klemmer vi til med nok en verdipakke. Denne gangen dreier det seg om intet mindre enn en Silva skritt teller, kan legge til at den er å regne som ny da den ikke har vert i skrittet til noen, ikke hva jeg kjenner til i hvert fall.

Ellers har vi mottatt en del protester og trusler igjen. Kona til en Sogndøl sendte meg mail og trua med å slå mannen i hodet med en hakapikk da han hadde foreslått Escorten som konebil.

Her ser jeg med en gang hvem som styrer husholdnings budsjettet, disse store investeringene falt tydelig ikke kona hans lett for hjertet. Du sogndøl, om du ennå gjemmer deg under senga, jeghar hørt at et menneske kan klare seg ganske lenge uten mat og vann, ellers legger jegmeg flat og beklager virkelig den mer belastningen du har blitt utsatt for, de var slettes ikke meningen.

Det strømmer fremdeles på med henvendelser og vi minner om at både tele og internett trafikken kan gå noe tregt rundt midnatt grunnet vedlikehold på servere, håper på forståelse rundt dette.

Skulle forresten hilse fra Bente å si at Vaflene var fortreffelige. Ja, de er ikke tull en gang, der er jeg helt enig.

Ha en fortsatt fin Lørdag

Oppdatering mandag 28 10 07

Har du husket å stille klokka tilbake en time? Ja for det er det du må

Da skal vi prøve å besvare spørsmål fra potensielle kjøpere som har kommet inn i løpet av søndagen. Karl Ivar Tregde fra Kristiandsand lurer på om det følger hjulkapsler med til bilen. Du der må jeg nok bare skuffe deg, det gjør det ikke,,,, bare et lite øyeblikk, kona roper fra overetasjen,,,,,,,HÆ,,,,,,,,,,,,,,,HAR GATELYSENE SLUTTA Å VIRKE SIER DU,,,,,,,,,,,,,,,,HÆ,,,,,,,,,,,,,,,JEG SIER HAR GATELYSENE SLUTTA Å VIRKE,,,,,,,,,,,,,,,,,JA SÅ HVA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,GÅR DET IKKE AN Å SE EN DRITT UTE PÅ PÅ PARKERINGS PLASSEN SIER DU,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,JAMEN GJØR DET NOE DA,,,,,,,,,,,,,,,Å KLARER DU IKKE Å FINNE BILEN SIER DU,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,OK ER DET SÅ MØRKT AT INGEN KAN SE DEG PÅ PARKERINGSPLASSEN SIER DU,,,,,,,,,,,,,,OK,,,,,,,DET VAR INTERRESANT,,,,,,,,,,,,,,,,,,DU FÅR RINGE TELENOR ELLER HVA DE HETER SOM HAR MED GATELYSENE Å GJØRE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,SKAL JEG GJØRE DET SIER DU,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,JEG SIER SKAL JEG GJØRE DET,,,,,,,,,,,,,,,,,,OK , FÅR HELLER GJØRE DET DA. Ja, eh,,, beklager dette. Du Karl Ivar Tregde. Ja forresten men dette må du for all del ikke fortelle til noen, siden gatelysene ikke virker utenfor her tar jeg meg den frihet og går ut og røsker av hjulkapslene på naboens Escort, du ser han har en sølv metallic Escort, ikke så fin som min selvsagt, han merker sikkert ikke at disse er borte nå som det mørkner så tidlig på ettermiddagen, ikke ser han særlig godt heller så dette burde gå veien.

Ellers har vi en ny oppdatering angående de sesong nye sommer dekkene som er påmontert bilen, det later til at det høyre bakhjulet lekker litt luft og må etterfylles ca hver uke, her kan jeg supplere en eventuell kjøper med luftslange medhørende påfyllings utrustning. Da trenger du jo bare en kompressor i tillegg, så her slipper du billig unna.

Siden det er mandag lanserer vi nok en verdipakke til den potensielt heldige kjøper på bilen, denne gangen legger jeg til en kjempe praktisk snekker blyant fra www.gjoerdetselv.com den fungerer helt fint og er et møst om du har tenkt å snekre litt hjemme til vinteren. Datteren min har gnagd litt på midten av blyanten men vist du holder den i korrekt vinkel i forhold til skuelystne misunnelige er det ingen som legger merke til denne lille skavanken.

Oppdateringer kommer

Onsdag og tid for oppdatering

Vi ser oss nødt til å foreta visse prisjusteringen på omtalt bil, dette på grunnlag av en magefølelse jeg har på at konsumpris indexen har begynt å gå litt oppover. Alternativt kan magefølelsen skyldes Kebaben jeg trykka i trynet tidligere på dagen.

En annen faktor som heller ikke lar seg skyve under en stol framdyrker også en naturlig pris forhøyelse. Se mailen jeg mottok her litt tidligere.

-------------------------------------------------------------------------------

Du kan jo nevne at bilen er registrert i Bærum. Det bruker å dra prisen opp litt.

Denne meldingen er sendt på vegne av: Stefan

-------------------------------------------------------------------------------

Dette skal du ha mange takk for Stefan. Jeg mottok regningen for annonsering av bil på Finn.no i dag og der må det ha oppstått en liten missforståelse. Der opplyser de nå halvannen uke etterpå at annonsen kan maks inneholde 160 tegn, der etter må du betale en krone ekstra per tegn du skiver i annonsen. Ut fra dette og mailen jeg fikk fra Stefan ser jeg meg nødt til å oppjustere prisen på bilen fra 5000 kr + 21 791 kr. Ny pris er 26 791. Dette her er en hekkans greie, du ser prisen bare øker og øker etter hvert jeg prøver å legge til høyverdig informasjon.

Vi har også de siste dager mottatt protester trusler og klager. En kjøps interessent fra Holmestrand skriver følgende i en mail.
-------------------------------------------------------------------------------

Kjeltring streker?
Prøver du og lure meg, sjekka når neste EU kontroll var, (linken på finn.no siden) og der ser jeg at du har oppgitt falske opplysninger?
Der står det at bilen er en Ford Escort "CL", og IKKE "CLX", jeg har fått kona på gli nå, vedr. kjøp av bilen, men nå er jeg usikker. Håper du har en god forklaring.

Denne meldingen er sendt på vegne av: Volvo fan, som ikke lenger er på vei til å bli Ford Fan, Holmestrand
-------------------------------------------------------------------------------

Ja, du her må vi bare beklage på det sterkeste og legge oss flate. Du ser at den kvelden jeg var ute for å sjekke hva betegnelsen på bilen var hadde det sneket seg opp en Britisk og en Norsk snegle, disse hadde sklidd opp på bak luka simultant og gjort en såkalt parallell Crossover bak CL merket, dermed så det ut som det stod CLX . Dette skal i følge snegleforskere være et meget sjeldent fenomen og sier i en kommenter til DMS at sannsynligheten for at tilsvarende hendelse skal skje på en gammel Ford Granada er marginal.

Angående EU kontrollen du refererer til. Du, her er det penger å spare, ser på det som et Her og Nå Handlekort,du ser det, vist du ikke EU godkjenner bilen innen gitte tidsfrister får du en hel måned betalings utsettelse, (fra godkjennende institusjon) er ikke det fantastisk. Du får nemlig en hel ny måned å gjøre dette på. Dette må du ikke si til noen, her har du plutselig flust med penger du kan bruke på hva du vil og kona tror de har gått til EU sjekken, du får jo kjeft måneden etter men det er jo lenge til. Dette må du for all del ikke fortelle kona, da blir det den huskestua.

Vi lanserer også ekslusivt nå et høst tilbud der bilen utstyres med nok en verdipakke bestående av et topp moderne multimedia anlegg og legger til at bilen nå er utstyrt med TV. Se bilde oppdateringen av denne unike lyd og bilde pakken du nå får med.


Kan også legget til at ,eh,,,,,,,,,,,,,,bare et lite øyeblikk, kona roper fra overetasjen,,,,,,,,,,,,HÆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,HÆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,JEG HØRER IKKE HVA DU SIER,,,,,,,,,,,,,,HÆ,,,,,,,,,,,,,,,JEG KAN NESTEN IKKE HØRE HVA DU SIER,,,,,,,,,,,,HÆ,,,,,,,,,,,,,,DET ER SÅ MANGE LYDER I HODET MITT AT JEG IKKE HØRER HVA DU SIER,,,,,,,,,,,,, eh,sorry, du ser jentungen har søla nugatti på fjernkontrollen til TV,en, og selvfølgelig på den knappen det står volum + på. Har stengt den av nå,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,JA NÅ HØRER JEG DEG BEDRE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,JA DU SNAKKA SÅ SUSETE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NABOEN?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,HVA VIL HAN DA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,HJULKAPSLER?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,HVILKE HJULKAPSLER?,,,,,,,,,,,,,,,,,,JEG HAR IKKE SETT NOEN RAPPE HJULKAPSLER,,,,,,,,,,,,,,,,,,,HADDE PÅ SEG LIK JAKKE SOM JEG PLEIER?,,,,,,,,,,,,,,,,,JA,,,DET KAN JO VÆRE HVEM SOM HELST SOM HAR EN JAKKE MED NAVNET MITT BAK PÅ RYGGEN HER I GATA!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,HÆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,HÆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,MÅ VERA EN INNFLØTTER,,,,,,,,,,,, KAN IKKE SKJØNNE NOE ANNET,,,,,,,,,

Beklager det der. Du ser jeg er omgitt av folk som mistenker en for alle mulige og usannsynlige ting, er ikke en eneste som stoler på noen om dagen.


Oppdateringer følger. Neste gang kommer vi tilbake med forbrukertest på verdipakken inneholdende Toshiba VHS videospiller. For å si det på engelsk, den underholdnings hungriges Dream Machine.Annonsen er utformet etter ralfhnet's DMS (Dynamic Marketing Systems)
Copyright Ralf Halvorsrød

Spesifikasjoner

Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Farge
Hvit
Fargebeskrivelse
Ligner mest Krokan
Interiørfarge
Tja
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
43 Hk
Sylindervolum
1 753 l
Antall seter
5
Karosseri
Stasjonsvogn
Antall dører
5
Antall eiere
3
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
BN64719

Utstyr

  • Antispinn
  • Hengerfeste, fast krok
  • Motorvarmer
  • Oppvarmede seter
  • Radio/CD
  • Servostyring
  • Sommerhjul
  • TV-skjerm i baksetet
  • Takrails
  • Vinterhjul

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

4340 Bryne
Du må være logget inn for å se profilen

Nyttige lenker

Sjekk tid for neste EU-kontroll

Sjekk heftelser på BN64719

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 11506740
Sist endret 31. okt. 2007 13:46

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.