Bilde mangler

"Tellus - Opplev verden"

Inaktiv

Carado T 447

Totalpris 849 000 kr

Inkludert alle klargjøringskostnader

Modellår
2019
Kilometer
21 690 km
Girkasse
Automat

Bobilen selges av et medlem av NCB. Når du kjøper bobil av en forhandler som er medlem av NCB, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NCBs etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NCB medlem.

Medlem

Bobilen selges av et medlem av NCB. Når du kjøper bobil av en forhandler som er medlem av NCB, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NCBs etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NCB medlem.

Beskrivelse

PLANLØSNINGTo enkle senger bak og senkeseng over sittegruppe.
VARMESYSTEM Truma luftbåren varme på gass og strøm.
MOTOR OG GIR 105 Hk. Automatgir.
VEKTKLASSE OG FØRERKORT Totalvekt 3500 Kg. Oppgitt nyttelast på 690 Kg. Denne kjøres på vanlig B førerkort.
GARANTI 12 Mnd. Tellus bruktbilgaranti.
UTSTYR: Markise, TV-antenne, TV, alu.felger, vinterhjul på alu.felg, ryggekamera, L-sittegruppe, automatgir, navigasjon, stort kjøleskap med egen fryser, gassalarm, senkeseng, eget dusjrom, luftbåren varme på gass og strøm, myggdør, garasje dør V. side.


------------------------------------------------------------


Tellus Melhus tidligere CABO


Vi er her for våre kunder og ønsker å tilby alle som besøker oss en førsteklasses kundeopplevelse! Vi er gjennom Tellus-konsernet representert i store deler av landet og har vokst til å bli Nordens største caravankjede. Tellus samarbeider tett mellom alle avdelingene og med kunden i hovedfokus, slik at du skal kunne få bistand så raskt og bekvemt som mulig! Tellus Melhus er som en profesjonell aktør medlem i Norges Caravanbransjeforbund.


Vi er autorisert forhandler av Carthago, Knaus, Weinsberg, T@B, Tabbert, Adria, Sun Living og Etrusco. Vi tar alle caravanmerker i innbytte, også personbiler kan du få bytte inn hos oss.


Planlegg besøket ditt
Vi har en stor utstillingshall, men ikke alle enhetene har plass under tak. Har du sett deg ut ei vogn eller en bobil du ønsker å komme å se på, så ta gjerne kontakt på forhånd slik at vi kan gjøre klar enheten for deg.


Kontaktinfo salgsavdeling:


      


. Frank Aaker: 932 57 089 || frank.aaker@tellus.no


· Henrik Gjersvold: 948 70 095 || henrik.gjersvold@tellus.no


· Bjarne Knutsen: 408 49 999 || bjarne.knutsen@tellus.no


 


Vi tar alt av innbytte og kan også selge enheter i kommisjon. Ta kontakt med oss, så kan vi stipulere innbytteverdien på bilen, bobilen eller campingvognen din, uten at du trenger å møte opp med den. Takst tas når du leverer bilen for oss, men om den har normal slitasje, vil vi treffe godt på den stipulerte verdien


Finansiering eller Leasing
Vi har gjennom våre gode og anerkjente samarbeidspartnere Santander og Sparebank 1, muligheten til å tilby deg som kunde svært fleksible finansierings- og leasing-løsninger. Vi kan tilby finansiering fra 0,- egenandel og opptil 15 års nedbetalingstid og vi kan tilby leasing over tre eller fire år med innskudd fra kroner 0,-

Garanti
Handler du bil hos Tellus får du minimum 1års garanti på brukte enheter og 5års garanti på nye enheter. Vi i Tellus tilbyr opp til 4 år Tellus Premium garanti på brukte enheter og 2 år fabrikkgaranti sammen med 4 år Tellus Extended garanti, totalt 6år, på nye enheter. 

Forsikring
Vi tilbyr gunstige forsikringsløsninger på vegne av våre samarbeidspartnere, og du kan tegne forsikring samtidig som du henter bilen eller vognen din.

Registrering
Vi er Autoreg-forhandler, oppbevarer kjennemerker og kan registrere bil og vogn på få minutter. Ta med deg BankID ved signering.

Moderne Verkstedlokaler
Vi har store verkstedlokaler og utfører service og reparasjoner på bil- og bodel. Vi har lang erfaring og kan montere utstyr på enheten din slik at den blir akkurat slik du har drømt om. Enten du vil montere hengerfeste, solcelle, Inverter, eller hva det måtte være. Ingenting er umulig hos oss!


Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss og gleder oss til å få treffe deg!


 


-Vennlig hilsen alle ansatte hos Tellus Melhus.

Med forbehold om feil i annonsen. Merk at alle bobiler og campingvogner oppgis med veiledende egenvekt og nyttelast, og at utstyrsnivået vil påvirke vekten.


 


 

Spesifikasjoner

Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Salgsform
Til salgs
Type bobil
Delintegrert
Chassistype
Fiat
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
150 Hk
Sylindervolum
2,3 l
Reg. sitteplasser
4
Soveplasser
4
Lengde
743 cm
Bredde
232 cm
Totalvekt
3 495 kg
Egenvekt
2 805 kg
Nyttelast
690 kg
Bobilen står i
Norge
Tilstand
Brukt

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Øysandveien 245A, 7224 Melhus

Annonseinformasjon

FINN-kode 327028602
Sist endret 29. nov. 2023 13:34
Referanse 1098127

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.