"Tellus - Opplev verden"

Inaktiv

KABE Royal 540 GLE KS **LEASINGKAMPANJE**

Pris 3 798 kr

Inkludert alle klargjøringskostnader

Modellår
2022

Beskrivelse

LEASINGKAMPANJE!


Med leasing får du en helt ny vogn med det utstyret du selv ønsker, og til en lav og forutsigbar månedspris.

Månedspris: 3 798,-*
Oppstartleie: 58 990-*
Varighet: 48 mnd / 4 år

*Ved å justere oppstartleie vil også månedsprisen endre seg. Ta kontakt dersom du ønsker å justere dette. Prisene er beregnet ut fra rentesatsene per 14/09/23, og har ikke tatt hensyn til eventuell rentejustering etter denne datoen.

Hvorfor lease campingvogn
Med leasing så velger du hvilken campingvogn du ønsker, og hvilket utstyr som skal påmonteres. Deretter kjøper banken campingvogn, og leier den tilbake til deg for en sum i fire år. Du kan derfor få en helt ny campingvogn uten å ta opp lån eller binde kapital. Leasing er en trygg og forutsigbar måte å skaffe seg ny campingvogn akkurat slik du vil ha den, uten at du slipper å bekymre deg for verditapet.


Meget delikat kjørevogn fra kvalitetsleverandøren KABE. Her er vogna for helårs camping i vakre norden!


Denne har naturligvis Kabe sin velkjente kvalitet i både varmesystemer, møbel og dekor. Denne vogna er perfekt for 2 personer med sine enkle senger helt bakerst i vogna. Størrelsen på sengene er hele 196 cm x 88 cm (186) og i tillegg får du ekstremt gode madrasser. Under begge senger er det godt med lagringsplass. I soverommet ellers er det også bra med skap og skuffeplass. 


Baderom er godt utnytta og har både stor gulvplass, dusjmulighet og håndkletørker.


Kjøkken er utstyrt med både kjøkkenventilator og stekovn - i tillegg er det godt med lagring og arbeidsplass på benkene.


Sittegruppen er perfekt med god sitteplass og skikkelige nakkeputer. Tv feste er montert og i tillegg finner du både radio DAB+ og sentralstøvsuger. 


TA KONTAKT FOR MER INFO! 


Kontaktinfo Tellus Grong:


 • Andreas Engberg - andreas.engberg@tellus.no tlf 405 66 999

 • Sigrid Hongseth - sigrid.hongseth@tellus.no tlf 40 38 49 99

 • Geir Arne Opdahl - geir.arne.opdahl@tellus.no tlf 48 14 99 99

 • Erik Sørkilflå - erik.sorkilflaa@tellus.no tlf 95 85 99 99

Sentralbord – tlf 480 60 999


NB! Vi opplever til tider at noen kunder ikke mottar svar på henvendelsen sin via mail eller at det havner i søppelpost; helst legg igjen telefonnummer ved skriftlig henvendelse, eventuelt sjekk søppelpost (vi svarer alltid etter kort tid!)


---------------------------------------------------------------------------


Velkommen til Tellus Grong & Nordens største caravankjede!


Vi ønsker å være din leverandør på personbil, bobil og campingvogn – inklusive servicetjenester – og tar denne jobben svært seriøst!


Vi er lokalisert på Grong Næringspark (tidligere Namsen Auto AS), kun 5 minutter kjøring av E6 i retning Namsos (riksvei 760). 17 mil nord for Trondheim lufthavn og 4,4 mil fra Namsos lufthavn. Vi er også behjelpelig med frakt.


Vi kan tilby våre kunder nye biler og campingvogner fra bl.a Niesmann-Bischoff, Hymer, Carado, LMC, KABE, Adria og Sun-Living, samt en imponerende portefølje av pent brukte vogner, bobiler og personbiler.


Spør oss gjerne om ikke vi har din drømmebil inne for øyeblikket – vi har svært gode tilganger på det meste som ruller på hjul!


Vi tar innbytte!


I våre lokaler på over 6 000 m2 kan vi tilby både en flott utstilling og ikke minst et svært moderne og autorisert verksted som utfører det meste innen service og vedlikehold, samt skadeutbedring. Vi utfører PKK på opp til 7,5 tonn totalvekt, skifte av glass, dekkskifte, gasstest, tetthetskontroller, AC-service, takst for forsikringsskader, ALDE-service, hengerfeste-montering, montering hydrauliske støtteben m.m.


Tellus Grong er medlem av NCB – Norsk Caravan Bransjeforbund og Norsk Bilbransjeforbund.


Vi har avtale med Sparebank 1 Østlandet og Santander Consumer Bank på salg av finansiering til svært gode vilkår. Vi tilbyr også forsikring fra de fleste selskap, samt salg av tilleggsgarantier via Fragus (tidl Norsk Bilgaranti).


Registrering av bil – vi er tilknyttet Statens Vegvesen og oppbevarer egne kjennemerker. Registrering på kunde er gjort på få minutter ved hjelp av BankID.


Se gjerne vår hjemmeside www.grong.tellus.no eller vår Facebook side www.facebook.com/namsenauto for mer info!


Vi ser frem til å høre fra deg!


Med forbehold om feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Salgsform
Til leie
Kategori
Campingvogn
Soveplasser
4
Lengde
740 cm
Bredde
250 cm
Totalvekt
1 700 kg
Egenvekt
1 560 kg
Nyttelast
140 kg
Garanti
Ja
Tilstand
Ny
Campingvognen står i
Norge

Utstyr

 • Alu. Felger
 • Dyrefri
 • Fast toalett
 • Fryseboks
 • Gassuttak
 • Kjøleskap
 • Radio/ cd
 • Sommerhjul
 • Stekeovn
 • TV-Antenne
 • Vannbåren varme
 • Varmtvann

7870 Grong

Annonseinformasjon

FINN-kode 330303177
Sist endret 8. feb. 2024 11:24

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.