Adria Adria Classica 743 UT

Modellår
2008
Kilometer
1 km

Beskrivelse

Adria Classica 743 UT med Elite bygg på 28 m2 og terrasse på ca 60 m2 med fast plass på, Legå Camping på Ualand I Lund kommune. Separat utestue på 16 m2 med skyvedør og skyvevindu. Parkeringsplass på egen tomt for to biler. Alt dette står nydelig plassert på muligens, Legås beste plass, plass nr 39. Ca 15 meter fra vannkanten til idylliske Bilstadvannet, som er fullt av flott aure. Terrasse og utestue er vendt sørøst, med mulighet for å følge solen helt til den går ned i nord vest på midtsommeren. Dette lar seg gjøre pga terrassens størrelse på ca 60 m2 og dens plassering.

Gulvvarme i Elite bygget, veggene er også etterisolert, nye vinduer og ny skyvedør, det er også installert varmepumpe. Det er installert varmt og kaldt vann både i Elite bygget som har et nytt Ikea kjøkken og i utekjøkkenet, det fylles opp i en 200l tank som er plassert i et skap under overbygget ved siden av utekjøkkenet.


Denne fantastiske plassen kan du finne på Legå Camping på Ualand, i Lund kommune. Kun 1 times kjøretur fra Stavanger. På campingplassen er det ca 60 vogner, men denne plassen ligger helt i utkanten av campingen og dermed usjenert til.

Her kan man føle seg som man er midt i naturen, utsikten er helt fantastisk fra terrassen pga det nye glassvantet som er montert.

På Legå camping er det et flott service bygg med alle fasiliteter. Fire dusjrom, foruten en handicap toalett med egen dusj. Seks toaletter, som alltid er velstelt og godt vedlikeholdt som resten av service bygget. Vaskemaskin, tørketrommel og solarium finner man også. Eget rom for tømming av toalett fra egen vogn. Utleie av robåt og trøbåt til å nyte en tur på fiske i Bilstadvannet, eller bare som rekreasjon. Aldevarme (sentralvarme) campingvogn. Gulvvarme i campingvogna. Avstand til Prix nærbutikk er kun ca 2 km. Mangler noen flere bilder av campingvognen utenfor og inni fra de to salongene, de kommer.

Årsleie på Legå Camping er for tiden 18.872 kr pr år. for denne plassen. Betalt fram til 30.04.2024.

Pris 390.000,-

Les mer om Legå Camping her https://legaacamping.no/


Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Salgsform
Til salgs
Kategori
Campingvogn
Soveplasser
6
Lengde
935 cm
Innvendig lengde
745 cm
Bredde
250 cm
Totalvekt
2 000 kg
Egenvekt
1 710 kg
Nyttelast
290 kg
Tilstandsrapport
Nei
Garanti
Nei
Tilstand
Brukt
Campingvognen står i
Norge

Utstyr

  • Fast toalett
  • Gassuttak
  • Gulvvarme
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Sentralvarme
  • Sommerhjul
  • Stekeovn
  • Varmtvann

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

4044 Hafrsfjord Logg inn Logg inn for å se hele adressen
Kart
Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 318139332
Sist endret 3. sep. 2023 15:33

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.