Utløpt

Husvogn på Hegg

Totalpris 990 000 kr

Inkludert alle klargjøringskostnader

Modellår
2023

Beskrivelse

Husvogn på Hegg Camping.
Nå har du muligheten til å kjøpe deg en helt ny og norskprodusert husvogn i fantastiske omgivelser på Agdenes i Trøndelag.
Hegg Camping ligger i idylliske omgivelser med unik utsikt mot Trondheimsleia og Ørlandet, og har opparbeidet seg et stort husvognfelt med plass til mange husvogner. Noen har allerede kjøpt husvogn der og kan ikke få skrytt nok av Hegg Camping, de snakker om sjøutsikten og solnedganger som gir et rødskjær på himmelen i flere timer og den vakre naturen som er i området.
Hegg Camping har en god beliggenhet nær en av Trondheimsleias beste fiskeplasser, og det er mulighet for å ha båt her. Her er det gode solforhold, du har solen hele dagen, fra soloppgang til solnedgang bak Ørlandet. I tillegg er det fine turmuligheter og et rikt dyreliv i området. 

Husvognplassene ved Hegg Camping har et tomteareal på ca. 250m2, med innlagt vintervann, så her kan du nyte husvognen din hele året.
Årsleien ligger mellom 18 000 – 19 500kr, og da er alt av kommunale avgifter inkludert. Strøm kommer i tillegg.
På Hegg er det spesielt tilpasset for husvogner, som gjør at prosessen går fort og vi kan dermed levere DIN husvogn på kort tid.
Hvis du vil ha et feriested uten å måtte vente lenge, så er Hegg Camping stedet for deg!


Vi har pr. dags dato to typer husvogner, Harmoni og Havbris.
Disse finnes i standardmodeller i tre forskjellige størrelser, eller du kan velge å designe husvognen selv. Om du ønsker det så kan vi endre på plantegninger og løsninger for å tilpasse husvognen etter dine ønsker og behov. Vi skreddersyr DIN fritidsdrøm!
Husvognen er bygd i treverk, med god isolering og vindtetting slik at den er godt rustet for norske vintre. Våre husvogner leveres som standard ferdig innredet med møbler og utstyr på kjøkken, bad og alle soverom. Vi kan også levere med ferdig møblert stue. Prisene på husvognene levert på Hegg Camping ligger mellom 990 000 og 1 080 000kr.

Et eksempel på Harmoni standardmodell (største modell): 12,5x3,89m med 2 soverom og 4 sengeplasser. Denne modellen har en romslig stue/kjøkken løsning med store vindusflater i enden av vogna.
Kjøkken: Et stort komplett kjøkken med integrert oppvaskmaskin, integrert platetopp, stekeovn, ventilator, kombiskap kjøl/frys og varmtvannsbereder.
Bad: Stor dusj med glassvegg 80x120, vegghengt toalett og en servant med underskap og speilskap.
Hovedsoverom: Dobbeltseng 140x200, nattbord og en stor skyvedørsgarderobe.
Soverom 2: To enkeltsenger, nattbord og overskap over hver seng.
Denne modellen med to soverom koster 1 072 000kr levert på Hegg.

For mer info om Hegg Camping, gå inn på www.heggcamping.no
For mer info om husvognene, gå inn på www.stebo.no

Ta kontakt for en hyggelig husvognprat, visning eller for et uforpliktende tilbud. Vi gleder oss til å høre fra deg :)

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Salgsform
Til salgs
Kategori
Annet
Soveplasser
5
Tilstand
Ny
Campingvognen står i
Norge

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Værnesveien 617, 7318 Agdenes

Kontaktperson
Odd Kristian Krog
Telefon
92 05 37 78

Annonseinformasjon

FINN-kode 284510890
Sist endret 17. apr. 2023 12:29
Referanse Hegg Fritidspark

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.