Deler vedlikehold Yamaha Mercury og Suzuki

Pris 1 495 kr
Motortype
Utenbords

Beskrivelse

Vi har de aller fleste servicedeler fra Yamaha på lager til en hver tid. Vi bestiller alle type deler til Yamaha Mercury og Suzuki normal leveringstid 2-5 dager.
Vi har autorisert verksted og gjør det meste innenfor motor vedlikehold og reprasjoner.

Marineservice AS ligger sentralt til på Skedsmokorset rett ved E6 Skedsmokorset.
Vi er ett av er Oslos mest erfarne servicesenter for motor, båt, og vannscootere med eget serviceverksted, med topp kvalifiserte mekanikere som utfører service og vedlikehold innen flere båt og motormerker.
Marineservice AS er autorisert forhandler av Yamaha, Finnmaster og Pionerbåter samt Yamaha Vannscootere og utenbordsmotorer.
Vi har delelager med originaldeler til de fleste motormerker som Yamaha, Suzuki, Evinrude og Mercury I samme lokale finner du også vår butikk.
Hvor vi har utstilt båter, motorer, tilhengere og vannscootere slik at vi kan tilby deg som båtkunde hele pakken om ønskelig, båt, motor og tilhenger, enklere båtliv blir det ikke.
Du finner oss i Trondheimsveien 62.
Vi tilbyr:
Inntil 10 års garanti på motor (egne regler gjelder)
Yamaha Merkeverksted.
Securmark.
Respo båttilhengere.
Finansiering, forsikring og innbytte.
Vinteropplag innendørs båt motor og vannscooter.
Vi tar forbehold om feil i annonsen! Bilder kan avvike fra tilbud utstyr og motor.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 313371136
Sist endret 3. aug. 2023 09:53
Referanse Deler

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.