SOLGT

Viksund

VELHOLDT VIKSUND 880 M/ NYERE 48 HK BUKH DIESEL

Pris 49 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Viksund
Årsmodell
1984
Lengde i cm
805 cm
Lengde i fot
26 fot
Bredde
290 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
BUKH DV48ME
Motortype
Innenbords
Motorstr.
48 hk
Maks fart
7 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
8
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges velholdt selvbygger utgave av Viksund 880, sjøsatt første gang 1985. Båten som nåværende eier kjøpte fra Viksund båtbyggeri i 1984 ble levert som plastferdig båt, med overbygget montert. En nevenyttig båteier med lang erfaring fra skipsverft, har selv sørget for en fagmessig ferdigstillelse av båten, inkl. montering av motor og øvrige utstyr. Båten med lukkede og svært romslige overbygg med ståhøyde, er praktisk og pent innredet, tilpasset familiens daværende behov for tur båt, med soveplass til 5, eget toalettrom og stor salong med sittegruppe og spisebord + skapplass. Med unntak av de siste årene har båten vært i jevnlig/daglig bruk i forbindelse med reise til fra båteiers arbeidssted + turbåt for familien.

Båten selges p.g.a. forandret behov, da båteier som pensjonist ikke lenger har behovet for arbeidsbåt, (til fra arbeidssted). Familiens behov for turbåt er heller ikke lenger det samme (voksne barn etc.). Båteier ønsker derfor å bytte til en passende skjærgårdsjeep (+15 fot) for hobby-fiske etc, og tar gjerne en slik båt i bytte.

Båtens romslige selvlensende akterdekk er i forkant dekket av en hardtop, med førerplassen på b.b. og en pentrybenk med kokeapparat, vask m/trykkvann på st.b.. Aktre del av akterdekket er dekkende av en heldekkende kalesje.

Båtens første motor en saltvannskjølt 36 HK Bukh ble erstattet med en ny ferskvanns kjølt 48 HK Bukh DV 48ME i 2006. Denne motoren har vært lite brukt, sannsynligvis under 500 gangtimer (mangler timeteller). Bukh motoren er anerkjent for sin driftssikkerhet, rolige gange og økonomiske drivstoff forbruk. En båtvant båteier har sørget for nødvendig årlig motorservice. Motoren er startvillig og fungerer uten problemer.

Båt og motor er uten skader utover normal slitasje og fremstår som velholdt. Innvendig (under dørken) er bunnen fortsatt er ren og fri for oljesøl (ref. vedlagt foto). Viksund båtene er anerkjent for sine robuste båter med solide skrog og gode sjøegenskaper. Båtens funksjonelle innredning er uten skader utover normal slitasje, båtens alder tatt i betraktning. En generell oppgradering av innredningen (pussing + olje) vil likevel være nyttig.

Båten som ligger i båthavn i Høylandsbygd på Halsnøy (ytre Hardanger), er klar til bruk og kan fremvises / prøvekjøres etter nærmere avtale.

HER FÅR EN MYE BÅT MED EN NYER DRIFTSSIKKER MOTOR FOR PENGENE.

NB! Passend ca. 15 fot skjærgårsjeep kan tas i bytte.

Utstyr

- Romslig toalettrom med Pota Potti
- Pentry m/ 2 bluss sprit kokeappar. + vask og trykkvann
- Kraftig lyskaster
- Dregg m/line
- Fendrer og div. tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 98041060
Sist endret 1. sep. 2017 21:14
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.