SOLGT

Wiking

NY PRIS!!!! WIKING 28 - ROMSLIG OG RUBUST TURBÅT

Pris 160 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Wiking
Årsmodell
1980
Lengde i cm
853 cm
Lengde i fot
28 fot
Bredde
310 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
SABB FORD
Motortype
Innenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
15 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
3 500 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
10
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges velholdt Wiking 28, 1980 mod. m/150 HK Sabb Ford diesel. Båten som opprinnelig var planlagt overtatt av båteiers datter er etter en nærmere vurdering funnet å være for stor for hennes behov.

Wiking 28 som er en videreføring av verftets velkjente Wiking 26 er spesielt anerkjent for sin svært romslige boenhet med en rekke smarte innredningsløsninger. Båtenes hoved salong/lugar som er plassert akterut innholder et svært velutstyrt pentry samt en gedigen sofagruppe med spisebord som kan omgjøres til soveplass for 2 -3. En romslig sovelugar for 2-3 personer og eget toalettrom (ståhøyde) m/WC og vask, er plassert forut. Begge lugarene har skott med dør til den store åpne selvlensende sentercabinen, med kraftig effektiv vindskjerm og heldekkende kalesje, med en velutstyrt førerplass på st,b. side. Den romslige senterkabinen er utstyrt med benker på begge sider og et flott selvlensende lakkert ”skipsdekk”, over et velisolert motorrom. Senterkabinen er båtens naturlige samlingssted i lange sommerkvelder og gir sammen med taket over akterlugaren rikelig med plass for soling.

Båten som er uten skader utover normal slitasje fremstår som pen og velholdt. Kalesjen ble renset tidligere i år. Båten var på slipp for rengjøring og kontroll samt bytte av anoder før årets båtsesong. Ny styre kabel (for ror) installert 2016.

Båten som det er produsert ca. 1000 stk. av er fortsatt en moderne turbåt med en boenhet på høyde med i hva en normalt kunne finner i langt større båter. Ref. vedlagt link til Båtmagasinets bruktbåttest.


Bladarkivet: 3/2000 - Bruktbåttest: Wiking 28 - Båtmagasinet.no
www.batmagasinet.no/bladarkivet/bruktbåttest-wiking-28


Båten er utstyrt med en kraftig og driftssikker 150 HK SABB/Ford F636TGR 78/23, anerkjent for sine problemfrie diesel motorer. Motorens gangtid (timeteller) er kun ca. 2370. En motorkyndig båteier har sørget for nødvendig vedlikehold og bytte av slite deler etc. Ny startmotor og dynamo ble installert av lokalt motorverksted i 2016. Motoren er lettstartet og fungerer uten problemer.

Båten er klar til bruk og kan fremvises/prøvekjøres på Lepsøy i Os (ca. 40 km. syd for Bergen), etter nærmere avtale.

NB! PRISEN ER NÅ JUSTERT NED MED KR. 29.000 - HER ER DET MYE BRA BÅT FOR PENGENE OG BÅTEIER ER FORTSATT ÅPEN FOR SERIØSE BUD.

PS: PASSENDE MINDRE TUR/KOMBIBÅT KAN EVENTUELT TAES I INNBYTT.

Utstyr

Garmin GPS/Kartplotter
-Fishfinder Ekkolodd
-Wabasto diesel varmeappr.
-Varmtvannstank
-Pentry m/kjøleskap og gas kokeappr. (2 gassflasker)
-Radio/CD
-3 stk. kraftige vindusviskere
-Opplegg for land strøm (flere stikkontakter)
-2 varmeovner for land strøm
-2x 12 V batterier (nye 2015)
-Badeplattform
-Slepe-jolle for plassering på badeplattform
-Baugstige
-El. +manuell lensepumpe
-Anker m/line
-Div. tauverk + ferdrer
-Div. verktøy

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 97033342
Sist endret 31. aug. 2017 14:35
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.